Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  
Juleaktiviteter i Aalborg

Jul i Aalborg


Juhuu…nu er det endelig juletid og tid til at hygge ekstra meget med familie og venner. Hvad med at tage på julemarked? Eller tage ind og se en juleforestilling? Eller måske hjælpe Finn Falk fra Ramajetterne med en flugtplan i Friis Shoppingcenter?

 

Guide til juleaktiviter i Aalborg

Vi har samlet en guide til nogle af de juleaktiviteter, du kan opleve med familien i Aalborg:

 


 

Her er nogle af de juleaktiviteter, som du kan opleve i Aalborg:

 

Juleaktiviter, julemarked i Aalborg

Besøg julemarkedet på Gammel Torv

Igen i år kan du opleve det hyggelige julemarked på Gammel Torv i Aalborg. Gå på opdagelse i de fine små boder, eller snup et varm klejne med gløgg i det kolde vintervejr. Julemarkedet er et sandt slaraffenland for små og store juleelskere. Markedet har åbent hver dag frem til 23. december. Hvor: Gammel Torv 2.

Læs mere om åbningstider og boder på aalborgcity.dk

 

 

Juleaktiviteter, julemarked i Aalborg

Tag på skøjtebanen
På C.W. Obels Plads ved Gammel Torv ligger en skøjtebane, hvor store og små kan øve sig i kunster. Skøjtebanen er omgivet af caféer, hvor I kan få en kop varm kakao efter en tur på skøjter. Har du egne skøjter, kan du bruge banen gratis, ellers kan du leje et par ved banen. Hvor: C. W. Obels Plads. Hvornår: Fra 15. december.

 

 

Oplev et juleeventyr
Aalborg Teater fremfører Charlies Dickens’ klassiker ”Et Juleeventyr”, som er en af verdens allerførste julehistorier, som hele familien vil værdsætte! Fortællingen om den nærige Ebenezer Scrooge, og hvordan han ved tre ånders hjælp bliver et bedre menneske, har ændret kultur, sprog og mennesker siden dens udgivelse i 1843, og har endnu ikke været ude af produktion. Hvor: Aalborg Teater, Jernbanegade 11. Hvornår: Til og med 22. december

 

Start juleaften i Aalborg Zoo
Juleaftensdag er der fri entre for alle i Aalborg Zoo. Så start din juleaften med en tur i Zoologisk have, hvor der vil være julemusik, gudstjeneste på safariscenene og en julemand og hans rensdyr, som du kan hilse på, inden de skal afsted på gaveudbringning om aftenen.
Hvor: Møllemarken 63, 9000 Aalborg. Hvornår: 24. December kl. 10-13. Læs mere på aalborgzoo.dk

 

 

 


Børnenes jul i Friis

I Friis Shoppingcenter er der også masser af juleaktivteter og underholdning, så børnene kan have det sjovt, mens mor og far shopper.

 

Finn Falks Juleflugt
Hjælp Finn Falk fra Ramajetterne med en snedig flugtplan, så han kan komme hjem fra julemandensværksted, hvor han er fanget.

Finn Falk har luret den hemmelige kode og sneget sig ind i julemandens værksted. Det er vildt fedt, for nu får Finn Falk den største og flotteste gave af dem alle. Der er bare ét problem – julemanden har opdaget, at nogen er brudt ind, så han har ændret koden. Det betyder, af Finn Falk er fanget, og bliver han opdaget, kommer han på julemandens uartig-liste og får ikke sin gave. Børnene får udleveret et ID-kort, inden de skal igennem 4 stop rundt i Friis Shoppingcenter, så de kan hjælpe Finn Falk med en flugtplan. Som tak for hjælpen bliver børnene en del af Ramajetternes klub.

Hvornår:

Lørdag & søndag 1. – 2. december kl. 11- 15

Lørdag & søndag 8. – 9. december kl. 11- 15

Lørdag & søndag 15. – 16. december kl. 11- 15

Lørdag & søndag 22. – 23. december kl. 11- 15

 

 

d julemanden

Mød julemanden, som synger og fortæller historier – og har du været sød, kan du også få taget et billede med ham. Find julemanden i stueetagen bag Imerco Home.

Hvornår: 1. – 23. DECEMBER

Hverdage kl. 12.30, 13.30 & 14.30

Lørdage kl. 10.30, 11.30, 12.30 & 13.30

Søndage kl. 11.30, 12.30 & 13.30

 

 

Giv en julegave – og glæd et barn

Igen i år har du mulighed for at opfylde et ønske og gøre en god gerning med ønsketræet. Træet er smukt pyntet med ønsker fra udsatte børn, bl.a. børn, som bor på børnehjem, og børn på asylcentre forskellige steder i Nordjylland, som har det svært. Du kan gøre en positiv forskel og glæde et barn ved at give dem en gave fra hjertet. Aflevér gaven i Monki på 1. sal, så sørger vi for, at gaverne når frem til alle børn inden juleaften. Find ønsketræet i stueetagen bag Imerco Home.

Hvornår:
Til og med d. 16. December

Læs mere om hvad der sker i Aalborg her.Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *