Friis10:00 - 17:30
|
Magasin10:00 - 19:00
  

Boligtrends 2020


Få helt styr på årets designs, farver og materialer, når vi tager et kig på boligtrends 2020.

2020 boligtrends står i naturens tegn. Her vil de nordiske, jordnære og neutrale farver være i fokus. Det betyder dog ikke, at dit hjem ikke skal indrettes i flotte farver, som er med til at skabe en kontrast til naturfarverne. Her får du en guide til, hvordan du kan indrette din bolig med alle de fedeste boligtrends fra 2020

Lyserød, lilla og fersken er nogle af de nuancer, som har domineret de seneste år. I 2020 skal vi byde velkommen til en kendis – den grønne farve.

Den grønne indretning går igen år efter år, og 2020 er ingen undtagelse i de skandinaviske hjem. Den smukke naturfarve er med til at skabe en rolig og afslappende atmosfære i hjemmet, og man mener at denne farve hitter, da den symboliserer fokus på klimaet. Derudover også den bæredygtige tankegang, der er med til at skabe et nyt æstetisk udtryk i form af genbrugte materialer, der sættes sammen på nye måder.

I den grønne stemning kommer planter ligeledes ind i billedet, for planter skal der til i boligindretningen 2020. Hvem elsker ikke hyggestemningen, som planterne skaber? Vi inviterer naturen indenfor og skaber et nyt rum, hvor det er naturens egen farvepalet der er i fokus.

De gule nuancer vil vi også se mere til i 2020! Her kan man eksperimentere med alt fra den helt sommerlige, lysegule farve til den modige, dybe karryfarve. De gule nuancer skaber associationer til sommer og sol, og er derfor med til at give din bolig et varmt og mere farverigt udtryk.

Endnu engang indtager den smukke blå farve vores hjem. Vi har tidligere set især koboltblå hitte i hjemmet, hvor vi nu nærmere os de mere lyse nuancer. Den blå farve er med til at skabe en kontrast i vores hjem, hvor den især kommer til udtryk i møbler, vaser og urtepotter. Hvis du ikke ønsker at skifte sofaen ud, eller tør kaste dig ud ’larmende’ møbler, så kan du nøjes med at købe vaser og urtepotter i de blå toner, og på den måde stadig være med på boligtendensen.


Nordisk indretning hitter i 2020! Her finder vi de mere neutrale farver som sort og grå – farverne der passer til alt. Her får du et mere sofistikeret og elegant udtryk i din bolig. Sort og grå er med til at afdæmpe de farverige elementer i din bolig, så du får et mere balanceret indtryk i hjemmet. Det urbane udtryk er nemlig tilbage, og derfor kan du sagtens inddrage stål, beton og mursten, for at skabe et mere råt look, der også skaber et godt modspil til det mere neddæmpede og naturlige.
 

En anden boligtrend i 2020 er de varme farver. Naturfarver som beige er med til at bløde hjemmet op og give et ekstra varmt udtryk til boligen. Sammen med naturmaterialer som fx. træ, bambus og kork får du et skabt en smuk balancegang til de mere farverige toner som blå, gul og grøn.
Det er vist ikke gået nogles næse forbi, at sildebensparket er et kæmpe hit og en sikker vinder i boligindretningen. Et hit der er kommet for et blive. 2020 er ingen undtagelse og derfor et af årets helt store trend. Det elegante og flotte sildebensmønster giver dit hjem et elegant og sofistikeret look. Sildebensparket har været et hit på både gulve og vægge, men ses også i den grad på møbler og tekstiler.


Du har måske allerede lagt mærke til dem, måske via sociale medier, boligmagasiner osv., men vi kommer ikke uden om det! – Trælameller, er et kæmpe hit for 2020! De fine og rene linjer skaber en kontrast i dit hjem. Det er kun din fantasi, der sætter grænser her. Trælameller kan både bruges til udendørs og indendørs indretning.

En mere overraskende trend som får et comeback i 2020 er keramik. Keramik i forskellige former, farver og mønstre er med til at give din bolig et mere personligt touch og skaber identitet i boligen.

Kom ind i Imerco Home, HM Home og Jysk i Friis Shoppingcenter, hvor du kan lade dig inspirere af de utallige muligheder som 2020’s bolig trends byder på og skab dit helt eget drømme hjem!Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *