Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  
Sommerens trends og tendenser i Friis Shoppingcenter

Sommerens trends og tendenser 2021


Har du styr på tidens trends og tendenser? Ved du, hvilke shorts som er in netop denne sommer, og hvilke du skal holde dig langt fra? Og er du interesseret i, hvilke items der kommer frem til sommer? Så læs med her.

Klassikeren er tilbage

Den hvide skjorte er en klassiker sæson efter sæson, og dette forår har den fået et nyt tvist som fortsætter ind i sommeren. Noget tøj har en plads i vores garderober gennem hele livet, netop fordi de er sikre vindere, som kan bruges til det meste. Her kommer den hvide skjorte ind i billedet. Den klassiske hvide skjorte er et sikkert valg, men denne sæson kommer vi især til at se nyfortolkninger af den hvide skjorte. Selvom man aldrig går galt i byen med den helt klassiske udgave, er det nyfortolkningerne som løber med opmærksomheden denne sæson. Find skjorterne med snører, udskæringer, oversize eller cropped. Style den med et par højtaljede denim jeans eller shorts, og din tøjkrise er reddet.

Skotrends du skal kende

En ny sæson er lig med nye skotrends, og en generel fællesnævner for sommerens sko er et komfortabelt og stilfuldt udtryk. Sommerens skotendenser omfatter en bred vifte af modeller, hvor der er alt fra skoklassikere og loafers til plateau-klipklapper. Fællesnævneren for sommerkollektionerne er et komfortabelt og afslappet udtryk, hvor der er plads til alt fra sneakers til klipklapper.

Denim er sommerens musthave

Sidste år var det cykelshorts som fandt vej til vores garderober, i år er det cykelshorts inspirerede look skiftet ud med en af sommerens mest populære stoffer: denim. Så måske du skulle overveje at udskifte dine cykelshorts i lycra-materiale fra sidste sommer til et par i denim?

Afslappet og komfortabelt tøj er ikke til at komme udenom har domineret i især 2020, og denne trend er fortsat med os ind i 2021. Så gå sommeren i møde på behageligste vis med en afslappet skjorte og klipklapper, eller måske en gammel klassiker indenfor sneakers-moden.Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *