Åbent idag10:00 - 20:00
|
Magasin10:00 - 20:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

Om Friis

Friis Shoppingcenter er et moderne shoppingcenter midt i Aalborg by. Centret åbnede i marts 2010 og giver dig et udsøgt udvalg af butikker inden for mode, bolig og livsstil. Foruden specialbutikker og spisesteder fordelt på 2 plan, finder du også Danmarks mest kendte fitnesskæde, Fitnessworld. I kælderen finder du en af byens mest attraktive parkeringsmuligheder med hele 850 P-pladser, der giver nem adgang til centrets butikker og byens øvrige tilbud.

 

I Friis Shoppingcenter kan du shoppe moderne og internationale mærker i nogle af Danmarks førende konceptbutikker. Nøgleordet er fashion, også når det gælder bolig og livsstil.

 

Friis Shoppingcenter er opkaldt efter en driftig købmand, der i 1700-tallet kultiverede et stykke strandeng øst for Aalborg Slot, som oplagsplads for varemodtagelse. Det er cirka på dette sted, at Friis Shoppingcenter i dag er placeret. Meget betegnende er en del af centret bygget på resterne fra det gamle Magasin Aalborg – en ny indkøbskultur er således opstået på ruinerne af en gammel.

 

Det er det internationale arkitektfirma C.F. Møller, der stod for centrets nuværende udtryk. Friis Shoppingcenter ligger i hjertet af Aalborg med naboer som Nordkraft, Musikkens Hus, Utzon og den nye havnefront.