Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Om Friis

Friis Shoppingenter facade

Friis Shoppingcenter er et moderne shoppingcenter midt i Aalborg by. Centret åbnede i marts 2010 og giver dig et udsøgt udvalg af butikker inden for mode, bolig og livsstil. Foruden specialbutikker og spisesteder fordelt på 2 plan, finder du også Danmarks mest kendte fitnesskæde, Fitnessworld. I kælderen finder du en af byens mest attraktive parkeringsmuligheder med hele 850 P-pladser, der giver nem adgang til centrets butikker og byens øvrige tilbud.

 

I Friis Shoppingcenter kan du shoppe moderne og internationale mærker i nogle af Danmarks førende konceptbutikker. Nøgleordet er fashion, også når det gælder bolig og livsstil.

 

Friis Shoppingcenter er opkaldt efter en driftig købmand, der i 1700-tallet kultiverede et stykke strandeng øst for Aalborg Slot, som oplagsplads for varemodtagelse. Det er cirka på dette sted, at Friis Shoppingcenter i dag er placeret. Meget betegnende er en del af centret bygget på resterne fra det gamle Magasin Aalborg – en ny indkøbskultur er således opstået på ruinerne af en gammel.

 

Det er det internationale arkitektfirma C.F. Møller, der stod for centrets nuværende udtryk. Friis Shoppingcenter ligger i hjertet af Aalborg med naboer som Nordkraft, Musikkens Hus, Utzon og den nye havnefront.

 

Friis Shoppingcenter er ejet af Danske Shoppingcentre.

Læs mere om Danske Shoppingcentre her.

 

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *