Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

Om byggeriet

Stor ombygning i Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter har igangsat et ambitiøst detailhandelsprojekt, der byder på en større ombygning. Her på siden kan du løbende finde nye billeder fra byggeriet og presse omkring de ting der sker. Vi ønsker nemlig, at vores kunder kan følge ombygningen på tæt hold.  

 

Vores ambition er at drive et shoppingcenter, som bliver nordjydernes foretrukne shoppingdestination med et bredt udvalg indenfor bespisning og modekoncepter. Heriblandt også koncepter, der ikke findes i Aalborg i forvejen. Vi har allerede løftet sløret for, at Magasin åbner som en del af Friis Shoppingcenter i slutningen af 2018. Magasin åbner et stormagasin på 7.500 m2, og I kan se frem til brands og produkter, der forhandles eksklusivt hos Magasin. Magasin har tidligere været repræsenteret i Aalborg, men lukkede i 2005. Der er sket meget i Aalborg siden da, og byen er i en eksplosiv udvikling med ambitioner om at skabe en endnu stærkere detailhandel i Aalborg midtby, og vi glæder os meget til at byde Magasin velkommen tilbage til byen.  

 

Den store ombygning betyder, at der er en del ombygning i centret, men det hele ender altså ud med et helt nyt shoppingcenter, der står færdigt i løbet af 2018. Her byder vi velkommen til Magasin, men også masser af andre spændende koncepter. Vi glæder os til at vise jer alle de nye spændende ting, der kommer til at ske i Friis Shoppingcenter. 

Husk – vi holder åbent under hele ombygningen.

Her kan du se, hvordan det nye Friis Shoppingcenter kommer til at se ud: