Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

Ny Joe & The Juice åbnet i Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter bygger om og det har betydet flere omrokeringer, heriblandt Joe & The Juice, der netop er flyttet til en ny placering i shoppingcentret.

Som en del af ombygningen af Friis Shoppingcenter har flere koncepter fået en ny placering i centret, heriblandt H&M, Vero Moda og Selected. Nyeste skud på stammen er Joe & The Juice, der nu har åbnet i helt nye lokaler i stueetagen ved siden af Dalle Valle ud til Gabels Torv.

– Flytningen af Joe & The Juice er endnu et vigtigt skridt i vores ombygning. Den nye placering ud til Gabels Torv er helt oplagt til et koncept som Joe & The Juice. Her kan man både tage sig god tid med en kop kaffe i sofaen, men man kan også hurtigt få en sandwich og juice med på forbifarten ind og ud af centret, forklarer center manager i Friis Shoppingcenter Lotte Vestergaard Skou.

Med den nye placering ligger Joe & The Juice nu ved siden af restaurant Dalle Valle, der åbnede i Friis Shoppingcenter i juni 2017. Det er også en stor fordel, mener Lotte Vestergaard Skou:

– Dalle Valle er en stor restaurant og tiltrækker en bred målgruppe, og med Joe & The Juice ved siden af får kunderne nu endnu flere valgmuligheder inden for bespisning. Det er bl.a. noget af det, vi ønsker at tilbyde i det nye Friis Shoppingcenter, der snart står klar.

Flytningen af Joe & The Juice har været en god anledning til at nytænke indretningen og skabe en hyggelig atmosfære både i caféen og i shoppingcentrets gangareal. På sigt vil det være muligt for kunder at komme ind i Joe & The Juice direkte fra Gabels Torv, hvor der vil blive åbnet ud til gaden.Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

* ObligatoriskKøn *