Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

Magasin åbner i Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter løfter sløret for en større transformation med nye butikker og en helt ny strategi, der bl.a. bringer Magasin tilbage til Aalborg.

 

Friis Shoppingcenter har iværksat et detailhandelsprojekt, der betyder, at Magasin igen vil være repræsenteret i Aalborg. Aalborg har været i en rivende udvikling de sidste år, og som en aktør i midtbyen har Friis Shoppingcenter haft et ønske om at bidrage til denne udvikling. Målet er at skabe en shoppingdestination, som er i øjenhøjde med nordjyderne og tilfører endnu flere tiltag og oplevelser til detailhandlen i Aalborg.

Læs mere om den nye Magasin i Aalborg her.

 magasin

En ny magnet for byen

Magasin slår i foråret 2018 dørene op til et 7.500 m2 stormagasin i Friis Shoppingcenter og bliver dermed ankerlejer og en vigtig brik i udviklingen af centret:
”Som landets største stormagasin er Magasin et stort tilløbsstykke for både Friis Shoppingcenter og for vores by. Det vil bidrage til en positiv kundestrøm og en endnu stærkere detailhandel i Aalborg. Friis Shoppingcenters ambition er at drive et shoppingcenter, som bliver aalborggensernes foretrukne shoppingoplevelse med udsøgte bespisningsmuligheder, koncepter som imødekommer deres daglige indkøbsbehov samt spændende brands, som ikke findes i detailhandlen i Aalborg i øjeblikket”, siger center manager for Friis Shoppingcenter, Lotte Vestergaard Skou.
“Vi skal være et af Europas mest succesfulde stormagasiner inden for mode og design. Det er den vision, der driver Magasin, og det er den gejst, vi kommer tilbage til Aalborg med,” siger økonomidirektør Peter Fabricius, Magasin, og fortsætter:
”Kunderne kan se frem til brands og produkter, der forhandles eksklusivt hos os, og så vil vi være først med nyheder. Vi vil naturligvis også introducere de nordjyske forbrugere for nogle af de servicetiltag, som kunderne i vores seks øvrige stormagasiner efterspørger i stor stil.”
Projektet har været et frugtbart samarbejde mellem Friis Shoppingcenter, DEAS og Danica Pension, der sammen har lagt den nye kommercielle strategi for shoppingcentret. DEAS overtog administrationen af Friis i sommeren 2015 og er i dag Danmarks største center manager, der driver en portefølje på 17 shoppingcentre fordelt over hele landet. Friis Shoppingcenter er ejet af Danica Pension, der har positive forventninger til den nye strategi samt åbningen af Magasin i Aalborg og ser det som en god investering i Aalborg mange år ud i fremtiden.

 

magasin_nyhed

En del af Aalborgs eksplosive udvikling

Aalborg Kommune og Invest in Aalborg har også været en vigtig medspiller og en stor støtte. Borgmester Thomas Kastrup-Larsen byder Magasin velkommen tilbage til Aalborg og anser et detailhandelsprojekt af denne størrelse som et vigtigt led i målet om, at Aalborg skal kunne tilbyde nye shoppingoplevelser for indbyggere og turister:
”Det er vigtigt som by at kunne tilbyde stor variation af shoppingoplevelser for hele tiden at kunne tiltrække flere kunder, og det er Magasin med til. Som kommune bakker vi detailhandlen op, for en flot og levende bymidte med mange forskellige butikker, restauranter og aktiviteter er med til at understrege populariteten af vores by, og samtidig er det med til at tiltrække endnu flere til byen. Vi har derfor også været tætte samarbejdspartnere med DEAS og deres team i Friis omkring dette projekt og har gennem Invest in Aalborg understreget vores opbakning. Invest in Aalborg arbejder dagligt med at tiltrække investorer og virksomheder til Aalborg, og jeg er glad for at have været med til at åbne døre”, fortæller borgmesteren i Aalborg, Thomas Kastrup-Larsen.

Ombygningen af Friis Shoppingcenter vil snart gå i gang, og planen er at Magasin slår dørene op i foråret 2018. Første store spadestik i Friis Shoppingcenters ambitiøse detailhandelsprojekt var offentliggørelsen af en 700 kvm. stor Dalle Valle-restaurant, som åbner i foråret 2017.

 


For yderligere information:
Kontakt venligst: center manager Lotte Vestergaard Skou, [email protected], tlf.: 27 75 56 71

Forrige indlæg
Næste indlæg


Vind et gavekort til Friis Shoppingcenter
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *