Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 20:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  
Juleaktiviteter i Aalborg

Jul i Aalborg

Jul i Aalborg 2018 – hvad kommer der til at ske. Der er ingen tvivl om, at det bliver en måned med ekstra meget hygge med familie og venner. Sidste år kunne beboer og besøgende i Aalborg blandt andet tage en tur i julezoo, invitere bedsteforældrene til julekoncert og løse Ramasjang Mysteriet i Friis Shoppingcenter… Og naturligvis bliver 2018 ligeså spektakulær!
 
Her på siden kan du holde dig opdateret med diverse aktiviteter, der vil finde sted i Aalborg i forbindelse med juletiden. Følg Friis Shoppingcenters samlet guide til, hvad du kan lave med familien i Aalborg i december – årets mest eventyrlige måned.

 


 

Her er flere af de aktiviteter, som du kunne opleve under julen 2017 i Aalborg.

 
 

Juleaktiviter, julemarked i Aalborg

Besøg julemarkedet på Gammel Torv
Et julemarked er den bedste måde at komme i julestemning på. Besøg Aalborgs hyggeligste på Gammel Torv, der igen i år byder på alt, hvad hjertet begærer af julelækkerier, pariserhjul og julemusik. Markedet har åbent hver dag frem til 23. december. Hvor: Gammel Torv 2.

 

 

Juleaktiviteter, julemarked i Aalborg

Tag på skøjtebanen
På C.W. Obels Plads ved  Gammel Torv ligger en skøjtebane, hvor store og små kan øve sig i kunster. Skøjtebanen er omgivet af caféer, hvor I kan få en kop varm kakao efter en tur på skøjter. Har du egne skøjter, kan du bruge banen gratis, ellers kan du leje et par ved banen. Hvor: C. W. Obels Plads. Hvornår: Fra 01. december.

 

 

Juleaktiviteter, julemarked i Aalborg

Kreativ jul i Trekanten
Lørdag d. 2. december er der gang i juleklip og julemusik på Trekanten. Så kom forbi og syng med, når Michael Bach og Hurlumhej Orkesteret kommer og spiller. Det er gratis at være med. Hvor: Trekanten Bibliotek og kulturhus, Sebbersundsvej 2a, 9220 Aalborg Øst. Hvornår: Lørdag d. 02. december kl. 10-14.

 

 

Juleaktiviteter, julemarked i Aalborg

Kom i julestemning med julekoncert
Nu er det jul igen, så tag til familiekoncert med Aalboorg Symfoniorkester, der traditionen tro giver julekoncert med Aalborg Kommunes skolekor. Der er garanti for julestemning for publikum i alle aldre. Hvor: Musikkens Hus, Musikkens Plads 1. Hvornår: 09. december kl. 13.30 og 15.30.

 

 

 

Se et juleeventyr
På Det Lille Teater vil der hele julen blive spillet juleeventyret ‘Ida og Rumpenisserne’, der er en fortælling om det gode og det onde. Det er et spændende juleeventyr for børn fra 5 år med musik komponeret af Lars Lilholt. Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4. Hvornår: På udvalgte dage frem til 17. december.

 

 

Start juleaften i Aalborg Zoo
Juleaftensdag er der fri entré for alle i Aalborg Zoo. Så start din juleaften med en tur i zoologisk have, hvor der vil være julemusik, gudstjeneste på safariscenen og en julemand og hans rensdyr, som du kan hilse på, inden de skal afsted på gaveudbringning om aftenen. Hvor: Møllemarken 63. Hvornår: 24. december kl. 10-13.

 

 

 


Børnenes jul i Friis

I Friis Shoppingcenter er der også masser af juleaktivteter og underholdning, så børnene kan have det sjovt, mens mor og far shopper.

 

Hjælp med at løse julemysteriet i Friis Shoppingcenter

Hvem har stjålet julemandens ting i Friis Shoppingcenter? Er det mon Hanne Riffel, Preben Pølsesnak eller Danse Staffan, der har været på spil? Det er lige en sag for Ramasjang Mysteriet! Men da Kristian fra Ramasjang selv har travlt med at løse andre mysterier, må alle børn stille til detektivtjeneste i Friis Shoppingcenter for at hjælpe.
_
Dagens detektiver bliver udstyret med et overblikskort og selvfølgelig en lakridspibe i mundvigen, så de kan gå på skattejagt i centret. Følg kortet og find frem til den rigtige skurk ud fra de forskellige spor.
_
Hvornår:

  • Lørdag 2. & søndag 3. december kl. 11 – 15
  • Lørdag 9. & søndag 10. december kl. 11 – 15
  • Lørdag 16. & søndag 17. december kl. 11 – 15

Mød julemanden

I hele december kan du møde julemanden i julemandens værksted ved siden af Envii på plan 1, hvor han synger og fortæller historier.
_
Hvornår:

  • Hverdage 1.-22. december kl. 12-15
  • Lørdage 2., 9., 16. og 23. december kl. 10-14
  • Søndage 3., 10. og 17. december kl. 10–14

 

Opfyld et ønske

Igen i år har du mulighed for at opfylde et ønske og gøre en god gerning med Ønsketræet. Træet er pyntet smukt med julekort fra udsatte børn, bl.a. børn på asylcentre, der har særligt brug for opmærksomhed i juletiden. Du kan gøre en positiv forskel og glæde et barn ved at give dem en gave fra hjertet. Aflevér gaven i Bianco på plan 1, så sørger vi for, at gaverne når frem til alle børn inden juleaften.
_
Hvor og hvornår: Eventpladsen mellem H&M og Tiger of Sweden, plan 1 til og med d. 14. december

Læs mere om juleaktiviteter på Friisaalborg.dk/det-sker

Forrige indlæg
Næste indlæg