Nytårsforsæt der er til at holde

Når året går på hæld, så tænker de fleste af os tilbage på året der gik og drømmer om hvad det kommende år skal indeholde. Det betyder ofte at vi sætter os et nytårsforsæt eller to. Nytårsforsæt er fede på den måde, at de kan minde os om de ting, som vi gerne vil gøre mere i det nye år. Vi i Friis er i hvert fald fortaler for positive, sjove, finurlige og livsbekræftende nytårsforsæt.  Vi har derfor været rundt i butikkerne og hørt, hvilke nytårsforsæt de har i 2022.

Selvforkælelse

Selvforkælelse er et nytårsforsæt, som vi helt sikkert er med på. Eris, der arbejder i Matas har sat sig det fantastiske nytårsforsæt, at hun vil forkæle sig selv lidt ekstra i 2022. En travl hverdag kan godt resultere i, at man glemmer lidt velvære og at pleje sig selv, derfor vil Eris i 2022 have fokus på selvforkælelsen.

Eris' tip til, hvordan du, ligesom hende, ikke kommer til at glemme selvforkælelsen, nu hvor hverdagen igen banker på:

 Sæt dine yndlings produkter frem forrest på badeværelseshylden eller ved siden af eksempelvis dit natbord, så bliver du altid mindet om, at du skal finde tiden til at forkæle dig selv. Selvforkælelse behøver ikke altid at tage lang tid.

Eris og de andre Matas-piger står altid klar til at guide dig, for selvforkælelse og -pleje behøver ikke altid være stort og avanceret. Det kan være en ansigtsrens i badet eller et lækkert fodbad. En hurtig ansigtsmaske når du alligevel børster tænder. Selvforkælelse kan sagtens være de små ekstra ting, som giver den der lille bitte ekstra lykke i hverdagen.

Kunsten at finde sig selv og skabe positive vibes

Stine, der arbejder i Monki, har været på barsel og vil derfor bruge det nye år på at finde sig selv igen, prøve noget nyt og gøre noget der giver hende energi. En af de ting som Stine får energi af og som er med til at udtrykke, hvem hun er, er tøj. Stine elsker at sammensætte tøj og hun elsker at blive inspireret af andres tøj og selv være med til at inspirere andre med modige sammensætninger og friske outfits.

Derudover vil Stine i 2022 møde spejle med smil - og det må man da sige kan give positive vibes og fornyet energi. Vi vil i hvert fald gerne være med på Stines bølge. 

Stines tip til, hvordan du kan finde dig selv i dit tøj:

Tøj kan bruges på flere måder og kan sammensættes i mange forskellige fede kombinationer. Vær modig, lad være med at lade dig styre af farver, mønstre og de mere gængse sammensætninger.

Stine elsker at arbejde i Monki, fordi Monki er et brand der inspirerer gennem deres mange fede twist på styles der trender i modebilledet. Monki stræber efter at inspirere og derfor er Stine og Monki et godt match. Mangler du inspiration eller vil gerne have hjælp til, hvordan du kan sammensætte et lækkert outfit, så kig forbi Monki - de kan helt sikkert hjælpe dig på rette vej.