Forårstrends 2022

Friis, fabulous og fantastiske forårstrends

Forårets sprudlende blomstring og friske pust inviterer til, at vi giver vores garderobe lidt fornyelse. Men hvad trender egentlig, og hvordan kan du inkorporere tendenserne i dit eget klædeskab?

Vi har været en tur i Envii, Vero Moda og Vibholm og fundet nogle lækre items som følger forårets mode trends 2022.

Oversized blazer

Du har sikkert allerede set eller ejer en i forvejen, men den oversized blazer har for alvor slået igennem i bybilledet og i modeverdenen. Du kan nemt style den med et par løse bukser og en casual t-shirt for et chik hverdagslook. Skal du i byen eller til et finere arrangement, så kan du nemt dresse outfittet med et par flotte habitbukser. Du kan finde et hav af lækre oversized blazers i Envii og Vero Moda.

Habitsæt fra Vero Moda
Blå Blazer fra Envii

Pleather or Leather?

Om du er til ægte skind eller ej, så er et fuldt læderlook i samme farveskala et sikkert hit denne sæson. Læder blazere, jakker, bukser og nederdele var alle at spotte under den københavnske modeuge. Du kan derfor roligt tage del i trenden ved at købe nyt eller hive dine gamle yndlingslæderitems frem fra skabet.

Ikke din bedstemors perler, og så igen?

Vi husker alle hvordan familiens monark bar hendes perler med stolthed, og vi kan derfor glædeligt fortælle, at du nu kan hive arvegodset frem og implementere de smukke perler i din garderobe. Har du ikke et smukt perlesmykke derhjemme? så frygt ej, Vibholm og Pilgrim har heldigvis et godt udvalg af de populære smykker. Perletrenden har faktisk eksisteret i et stykke tid, men med forårets lettere påklædning, kan vi for alvor fremvise vores arme og halse igen. Brug perlerne til at give et casual hverdagsoutfit lidt underspillet luksus, eller giv perlernes klassiske udtryk lidt modspil med moderne elementer.

Perlehalskæde fra ByBiehl i Vibholm
Perlearmbånd fra Vibholm

Farver, farver og atter af farver!

Forårsmoden byder på et spræl af farver! I takt med at naturen begynder at spire og springe ud, så ses de smukke farver også i modebilledet. Opsigtsvækkende og opløftende farver er at spotte i alle butikkernes forårskollektioner. Du kan derfor forvente at se mere til fuchsia, orange, gul og grøn i butikkerne. Er du frisk og klar på de fantastiske farver, så kan du køre et helt monokromt outfit. Hvis de modige farver kan virke lidt intimiderende, kan du nemt inkorporere farverne i din nuværende garderobe ved at kombinere farven med andre nedtonede nuancer. 

Let the shoulders do the talking

En af sæsonens helt store trends er skuldrene. Store pufærmer, skulderpuder eller smukke udskæringer er blot nogle af de måder, hvorpå du kan fremhæve dine skuldre. Flere af vores tøjbutikker har allerede en masse lækre bluser og kjoler med disse populære ærmer. Kig derfor endelig forbi, så du kan få vist verden dine skønne skuldre.

 

Pufærmet skjorte fra Envii

Shop forårsmoden 2022 i Friis Shoppingcenter

Blev du inspireret af artiklen og må du bare have fingrene i nogle af de lækre trends, så har vi her i Friis Shoppingcenter et hav af fede modetøjsbutikker. Du kan se alle vores butikker lige her. Vi har blandt andet Nordjyllands eneste Monki midt her i Friis I Nordens Paris.

Psst.. Du kan også følge med på vores instagram-profil FriisAalborg, hvor vi dagligt poster inspirerende outfits, modenyheder, sjove stories og andet underholdende content