Har du kostumet klar til Aalborg Karneval?

Er du typen, som har planlagt kostumet seks måneder forinden den store dag? Eller er du nu i panik over, hvad du skal være? – Fear no more! Her er vores 5 simple men geniale bud på kostumer alle fra HM her i Friis Shoppingcenter!

Temaet er i år ”Når jeg bliver stor”, og det er op til dig, hvordan temaet skal fortolkes. Havde du en barnedrøm om at blive en kendt popsanger, tennisspiller eller måske sygeplejerske? Du kan også, ligesom mange andre, freestyle og være iklædt netop dét, du synes er nice!

Flower Power møder Discoqueen

Lige nu kan du udnytte trenden med 70’er mønstre og skabe det fedeste look. Her har vi sammensat en buksedragt med matchende taske og et par seje solbriller.

Psst.. med en smart lille taske, er du garanteret at have din mobil tæt på kroppen og dermed gøre dig selv en tjeneste (Og måske forebygge at du taber den).

Den opgraderede version af det kiksede turistkostume

Uanset køn, så kan du altid iføre dig selv en blomstret skjorte, et par shorts, stråhat og nogle flotte solbriller, og så er du sikret et simpelt men flot kostume, hvor du samtidigt kan bruge tøjet til din næste rejse.

Udlev din indre barbiedrøm 

Mange af os legede med dukker som barn og især deres flotte outfits var noget, vi var vilde med. Så hvorfor ikke gå ’all in’ på farverne lyserød og lilla og sammensæt dit helt eget barbiekostume.

Psst.. Pift dit kostume op med matchede accessories. Til dette look har vi fundet nogle fede ringe og en flot hårklemme.

Den stilsikre tennisspiller

Der skal ikke meget mere til end et par hvide shorts, en polo trøje og et par stribet høje sokker, og så kan du kalde dig selv professionel tennisspiller (I hvert fald for én dag).

Psst.. Bonus point hvis du køber matchende svedbånd og en tennisketsjer.

Slip dit indre ’partyanimal’ fri

Det klassiske dyreprint kan du snildt iføre dig, og blot klistre et par søde øre på et pandebånd og bum, så er du en smart leopard.

Køb dit kostume i Friis Shoppingcenter

Alt tøjet kan købes i H&M i Friis Shoppingcenter. Kig endelig forbi og lade dig inspirere til dit kostume, men du skal være hurtig, for Aalborg Karneval er lige om hjørnet.

 

Psst.. Det er gratis at parkere i Friis Shoppingcenter på karnevalsdagen d. 28 maj.


Bliv endnu mere inspireret her