Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Planlæg dit besøg


Planlæg dit besøg hos os ved at bruge nedenstående fordeling af kunder over tid på dagen. Du kan også se den maximale grænse for antal besøgende ud fra myndighedernes anbefalinger.

Se også centrets retningslinjer ifølge sundhedsstyrelsen længere nede på siden.

Graferne illustrerer antal besøgende fordelt på klokkeslæt fra en typisk uge i centret.

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

I Friis Shoppingcenter er det vigtigt for os, at I føler jer helt trygge.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og du vil derfor opleve restriktioner, når du besøger os. Vi håber, du vil overholde disse, så her er trygt at være for alle.

 • Benyt mundbind eller visir – sammen passer vi på hinanden

  Husk at det, er et krav, at du benytter mundbind eller visir, når du besøger os. Dette gælder både når du færdes i p-kælderen, og når du opholder dig i vores center. Din og vores ansatte i centrets sikkerhed er vores førsteprioritet. Lad os derfor passe på hinanden og sammen skabe en tryg shoppingoplevelse ved at følge myndighedernes restriktioner – vi ser dit blink i øjet.

 • Handl så få som muligt – så skaber vi plads til hinanden

  Vi opfordrer til, at du benytter hele centrets åbningstid, så vi kan undgå at mange gæster samles på de samme tidspunkter på dagen.

 • Brug håndsprit – så er alle i gode hænder

  Du finder håndspritstandere ved alle indgange, rundt omkring i centeret, samt ved toiletterne. Se efter mærkaterne på gulvet.

 • Host eller nys i ærmet – sådan passer vi på hinanden

  Nedsæt smitterisikoen ved at udvise hensyn for dem omkring dig.

 • Ensrettet trafik – Hold afstand – God afstand er god stil

  Den anbefalede sikkerhedsafstand er 2 meter. Derfor bedes du vise hensyn og sørge for at holde afstand til personalet og de andre gæster. For at gøre det en smule nemmere, har vi fået afstandsmarkeringer på gulvet og lavet ensrettet trafik, hvor vi beder dig holde til højre.


   

  Dette gør sig ligeledes gældende, når du går gennem vores indgange. Her bedes du altid benytte dørene længst til højre, når du ankommer samt forlader centeret igen.

   

   

  Derudover har vi fastsat et maksimalt antal på personer, der må opholde sig i centret, elevatorer og toiletområdet på samme tid. Antallet varierer alt efter området. Vi opfordrer til at kun 1 person, eller personer af samme husstand, benytter elevatorerne, og anbefaler, at der samles så få personer som muligt samme sted.

   

  Det er desværre ikke muligt at benytte vores studielounge, og derudover kan der kun være én af gangen i babyloungen.

 

Ved at følge ovenstående restriktioner og anbefalinger kan vi sammen sørge for, at det er trygt at handle i Friis Shoppingcenter og være sikkert sammen igen.

Ekstra rengøring

Vi har ekstra fokus på rengøring – Her især på primære berøringsflader, der vil blive sprittet af grundigt og ofte.

Derudover vil du også møde vores coronavagter i synlige veste, som sørger for håndsprit, afstand samt overholdelse af mundbindskrav og forsamlingsforbud.

Husk vi kan godt se dit glimt i øjnene, når du smiler bag mundbindene.

Vi efterlever alle myndighedernes krav omkring skiltning af f.eks. hensigtsmæssig adfærd, god hygiejne og maksimumskapacitet – og holder os løbende orienteret om nye og reviderede tiltag.

Vi overvåger konstant antallet af gæster i centret med programmeret alarm, der går i gang, hvis maksimumskapaciteten er overskredet. Grænsen for alarmen er endnu ikke opnået i centret.

Se vores åbningstider HER.

 

Vi glæder os til at se dig, på afstand og trygge rammer, i Friis Shoppingcenter 💗Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *