Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Personlig Shopper hos Magasin


Har du en særlig begivenhed, som du skal finde det helt rigtige outfit til, trænger din garderobe til en opdatering eller mangler du hjælp til, hvad der klæder dig? Så drop turene i prøverummet med tøj som af uransagelige årsager bare ikke VIL passe! Magasins dygtige Personlige Shoppere står klar til at guide dig til din helt personlige stil – ganske gratis!

I Magasin kan du møde dygtige Personlige Shoppere, som både mænd og kvinder kan få glæde af. De er specialister i at finde det, der klæder den enkelte, men også inden for den enkeltes budget. Hos din Personlige Shopper kan du booke tid til køb af gaver, beauty, dame- og herremode og lingeri, så du kan få hjælp til alt mellem himmel og jord.

Mød Magasins personlige shoppere her:

 
Sofie Hedegaard – Personlig Beauty Shopper

Sofie har med sine otte års erfaring i beauty-branchen et bredt kendskab til Magasins mange produkter og brands. Sofie står klar til at vejlede dig, så du – uanset alder og hudtype – finder de produkter der passer til dine behov og ønsker, så du er sikker på at komme hjem med det helt rigtige. Snart kan du også blive tilbudt ansigtsbehandlinger hos Sofie, men det kommer der meget mere om snarest. Sofie har desuden også erfaring inden for frisørbranchen, og hun kan derfor også guide dig i pleje og styling af dit hår. Det er ganske gratis, og du vælger selv, om du vil have vejledning til hudpleje, hverdags- eller festmakeup, hårstyling eller måske det hele. Du kan booke en tid hos dygtige Sofie lige her.
 
 

 
Pernille Vonsild Høtoft – Personlig Lingeri Shopper

Med mere end 28 års erfaring i lingeribranchen er Pernille ekspert i det inderste og vigtigste lag i garderoben. Det kan være en jungle at finde den helt korrekte BH, og man kan svinge i størrelse afhængig af, hvilket brand man har fået fat i eller hvilken model man vælger. Her kan Pernille hjælpe dig med at finde den helt rigtige pasform og størrelse, hvor du sætter rammerne for dine ønsker og behov. Det behøver ikke at være dyrt, du kan nemlig sætte en budgetramme, så du går derfra med en god mavefornemmelse på både selvtillids- og pengekontoen. Pernille giver en tillidsvækkende service, og du kan trygt overlade dig i hendes hænder! Du kan booke en tid hos Pernille her.
 
 

 
Line Gundersen – Personlig Shopper

Hvad end hjertet begær står Line med åbne arme til at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv. Måske trænger dit klædeskab til et nyt tvist, måske har du tøjkrise til den kommende festlighed eller også ønsker du hjælp til at finde gaven, der forkæler dine nærmeste.
Ønsker du hjælp med nyt til klædeskabet, betyder det ikke at du kommer hjem, som en der lige er hoppet ud af et modemagasin. Nej, hos Line handler det om, at I finder DIN personlige stil, hvor du føler dig tilpas, og som giver dig en god håndfuld selvtillid med hjem. Hvad end du er mand eller kvinde, ung eller gammel står Line klar til at hjælpe dig. Book tid hos Line her.
 
 
Inden du booker tid hos enten Line, Pernille eller Sofie, får du tilsendt et skema, hvor du udfylder dine behov og ønsker. Her kan du også udfylde, hvilken budgetramme, som du ønsker den Personlige Shopper skal overholde. Intet er forkert, for I Magasin ønsker vi kun at give dig den bedste oplevelse, hvor det er dig der er i fokus hos nogle af de dygtigste og sødeste Personlige Shoppere! Og husk, det er ganske gratis ❤
 
Vi ses i Friis Shoppingcenter og Magasin.Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *