Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
  

LAD OS PASSE PÅ HINANDEN

 

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og du vil derfor opleve nye restriktioner, når du besøger os. Vi håber, du vil overholde disse, så her er trygt at være for alle.

 • Handl så få som muligt – så skaber vi plads til hinanden

  Vi opfordrer til, at du benytter hele centrets åbningstid, så vi kan undgå at mange gæster samles på de samme tidspunkter på dagen.

 

 • Brug håndsprit – så er alle i gode hænder

  Du finder håndspritstandere ved alle indgange, rundt omkring i centeret, samt ved toiletterne. Se efter mærkaterne på gulvet.

 

 • Host eller nys i ærmet – sådan passer vi på hinanden

  Nedsæt smitterisikoen ved at udvise hensyn for dem omkring dig.

 

 • Hold afstand – God afstand er god stil

  Den anbefalede sikkerhedsafstand er 2 meter. Derfor bedes du vise hensyn og sørge for at holde afstand til personalet og de andre gæster. For at gøre det en smule nemmere, har vi fået afstandsmarkeringer på gulvet, hvor vi beder dig holde til højre.


   

  Dette gør sig ligeledes gældende, når du går gennem vores indgange. Her bedes du altid benytte dørene længst til højre, når du ankommer samt forlader centeret igen.

   

   

  Derudover har vi fastsat et maksimalt antal på personer, der må opholde sig i centret, elevatorer og toiletområdet på samme tid. Antallet varierer alt efter området. Vi opfordrer til at kun 1 person, eller personer af samme husstand, benytter elevatorerne, og anbefaler, at der samles så få personer som muligt samme sted.

   

  Det er desværre ikke muligt at benytte vores studielounge, og derudover kan der kun være én af gangen i babyloungen, på baggrund af vores ønske om at forebygge smittespredning af COVID-19.

   

 

Ved at følge ovenstående restriktioner og anbefalinger kan vi sammen sørge for, at det er trygt at handle i Friis Shoppingcenter og være sikkert sammen igen.

Se vores åbningstider HER.

 

Vi glæder os til at se dig, på afstand og trygge rammer, i Friis Shoppingcenter 💗Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *