Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
Dalle Valle10:00 - 23:00
  

Ny SELECTED i Friis Shoppingcenter

SELECTED har åbnet nyt inspirerende univers i Friis Shoppingcenter
 
Som led i en større ombygning har SELECTED FEMME/HOMME fået nye butikslokaler i Friis Shoppingcenter, der matcher brandets butikskoncept og giver en større mulighed for at etablere sig som aalborgensernes foretrukne butik.
 

”Indretningen af den nye butik er baseret på en undersøgelse af vores kunders adfærd. Facaden er stor og byder åbent folk ind. Det skal være en god oplevelse at træde ind i vores verden, så vi laver en naturlig adskillelse mellem FEMME og HOMME og giver et hurtigt overblik over vores livsstile og produktkategorier,” forklarer Søren Kirstein Nielsen, brandets International Retail Manager.
 
Butikken bruger kun autentiske materialer såsom træ og messing for at skabe en smuk atmosfære, der samtidig afspejler SELECTEDs genkendelige designunivers. Den vidner om brandets nordiske hjerte, der slår for et sandt skandinavisk look og kvalitetsvarer til stærke priser.
 
Det nye butikskoncept danner nu rammen om forårets bedste nyheder og giver plads til FEMMEs dekorative trends med bindebånd, metalspænder og slå-om-effekter og HOMMEs sæsonprægede løse look, der leger med proportioner og kontraster. ”Vi forventer gode resultater fra den nye butik og håber naturligvis, at den vil blive taget godt imod. Vi ser frem til at være en del af den positive udvikling, som Friis Shoppingcenter gennemgår,” afslutter Søren Kirstein Nielsen.

 

Forrige indlæg
Guide til perfekte øjenbryn
Næste indlæg
Friis Shoppingcenter ombygning


Vind et gavekort til Friis Shoppingcenter
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *