Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
Dalle Valle10:00 - 23:00
  
Friis Shoppingcenter ombygning

Stor ombygning igangsættes

 

Friis Shoppingcenter har netop iværksat en omfattende ombygning som et led i en ny detailhandelsstrategi for centret. Over de næste måneder betyder det en større rokade af centrets butikker samt åbninger af flere nye koncepter.

 

Friis Shoppingcenter, der er ejet af Danica Pension og administreres af DEAS, har netop påbegyndt en omfattende ombygning til et trecifret millionbeløb. Magasin rykker ind på 7.500 kvadratmeter i 2018, Dalle Valle åbner en restaurant med 300 siddepladser i maj og H&M, der i forvejen har butik i centret, udvider til 2.500 kvadratmeter i to plan blandt andet med sit H&M Home-interiørkoncept. H&Ms nye butik forventes færdig i oktober 2017.

 

– Planlægningen af den store ombygning af centret er i fuld gang, og vi er meget tilfredse med nu at have tegnet en stor aftale med H&M om etablering af en helt ny og langt større butik i Friis, siger centerchef Lotte Vestergaard Skou fra Friis Shoppingcenter og fortsætter: – Magasin, H&M og Dalle Valle bliver blandt de bærende koncepter i det nye Friis Shoppingcenter, og her har vi at gøre med meget stærke brands, der kan være med til at øge centrets tiltrækningskraft markant.

 

Ombygningen kommer til at indebære flere omrokeringer i centret. Nogle butikker som H&M og Selected flytter til nye placeringer, mens Bahne lukker. Vero Moda er allerede flyttet, og til efteråret renoverer de butikken, som vil stå klar med et nyt koncept.

 

Vi har en klar ambition om at skabe en af nordjydernes foretrukne shoppesteder med et bredt udvalg inden for bespisning og modekoncepter, heriblandt også koncepter der ikke findes i Aalborg i forvejen. Med revitaliseringen af nuværende koncepter samt åbningen af Dalle Valle, H&M Home og Magasin giver vi nordjyderne endnu mere at komme efter i Aalborg midtby, siger Lotte Vestergaard Skou.

 

Dalle Valle er i fuld gang med at blive bygget i centret og åbner allerede til sommer. I det hele taget vil 2017 stå i ombygningens tegn, men Friis holder åbent under hele ombygningen. Der er flere nye koncepter på vej, som Friis løbende vil informere om.

                                                                      

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Centerchef Lotte Vestergaard Skou, Friis Shoppingcenter, mobil 27 75 56 71 og [email protected]

Forrige indlæg
Næste indlæg
Billedet viser smuk, mørk og kitschet keramik i 70'er-stil, som hitter i boligen dette forår