Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  
Det sker
Start dato: 28. november 2019
Slut dato: 15. december 2019
Tid: Hverdage 10-19, Weekenden 10-17
Sted: I Stueplan ved siden af JYSK

Åbning af Vibholm – guld & sølv

 
Åbningsdagen
Torsdag den 28. november kl. 10 slår Vibholm Guld & Sølv dørene op til deres spritnye butik i Friis Shoppingcenter! Butikken åbner i stueplan nær indgangen fra Nyhavnsgade over for Imerco Home.
 
På åbningsdagen kan du spare 20%HELE butikken!
 
Åbningsfest
Åbningsfesten fortsætter i uge 49, hvor Vibholm fejrer Grand Opening af butikken fra den 5. december med masser af forkælelser og aktiviteter. Der bliver bl.a. mulighed for at få lavet huller i ørerne med det hud- og allergivenlige system fra Blomdahl Medical, der vil være smagfulde serveringer og lækkerier for de besøgende samt en DJ.
 
 
OM VIBHOLM
Tenna Vibholm åbnede hendes første Vibholm-forretning på Strøget i Århus for 12 år siden. Her startede hun et koncept om at være en mere moderne smykkebutik, der udover at forhandle de klassiske smykker vi alle kender fra guldsmedene, nu også ville forhandle de mere mode prægede smykkebrands, som dem man kunne begynde at finde i mode-butikkerne. Siden da er det gået stærkt – Vibholm guld og sølv er blevet landsdækkende og Tenna Vibholm åbner nu butik nr. 21 i Friis Shoppingcenter. Forretningen er den eneste af sin slags, der ligger i hjertet af Aalborg, og gør det derfor nemt for dig at købe smykker fra nogle af de mest populære brands.
 
Vibholm forhandler brands som Pernille Corydon, Line & Jo, Maanesten, Georg Jensen, Design Letters, Scrouples, Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Sif Jakobs og mange andre!
 
En sammenblanding af ure, klassiske og mode smykker viste sig at være et rigtig godt mix, både i de fysiske butikker rundt i landet, men også på vibholm.dk, hvor man altid kan se det store udvalgt af både ure og smykker.
 
Vibholms koncept og holdning til at alle kunder fortjener sublim kundeservice, har været med til at skabe den succes Vibholm guld og sølv har fået på det danske marked i løbet af de sidste 12 år.
 
Vibholm har landsdækkende bytteservice og en trustscore på hele 9,1 ud af 10 – Så du kan roligt købe dine julegaver hos Vibholm, som ovenikøbet pakker gaverne flot ind!
 
 
Black Friday
Black Friday kan du spare 20%HELE butikken!
 
 
Vi glæder os til at se dig til åbningen af Vibholm i Friis Shoppingcenter!

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

* ObligatoriskKøn *