Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Sommerskattejagt


5. Juli 2021 kl. 10:00 - 8. August 2021 kl. 17:00

Friis Shoppingcenter


Nyd sommerferien med dine børn i Friis Shoppingcenter

Sommerferie i Aalborg er det fedeste!

Er du ved at planlægge sommerferien og mangler en hyggelig, lærerig og sjov oplevelse, som du kan lave sammen med dine børn?

Så har vi sommerferiens store hit, nu kan I nemlig komme på skattejagt i Friis Shoppingcenter og flere andre steder i byen.

 

Karl på 6 år har nemlig også holdt sin ferie i Aalborg, og mens han har hygget sig med leg, shopping og god mad hos os i Friis Shoppingcenter, leget med lego hos Utzon Center, været en tur forbi kunst-lab hos Kunsten og spist is og shoppet lidt mere i Aalborg Storcenter, har han simpelthen hygget sig så meget, at han har glemt nogle af sine ting rundt omkring.

I kan derfor komme på skattejagt hos hvert sted, men bare rolig, når I ikke alle stederne, så får børnene heldigvis en præmie hos hvert sted.

 

Hos os, i Friis Shoppingcenter, starter I hos butikken Imerco Home i stueetagen, hvor I får udleveret jeres gratis sommerskattejagthæfte.

Når I har fundet alle Karls ting i Friis Shoppingcenter, så venter der en lækker præmie til alle børnene hos Imerco Home.

Og hvis I har lyst, så kan I tage jeres sommerskattejagthæfte med videre til de andre steder og finde flere af Karls ting, og også her er I så heldige at alle børn får en præmie, når I har fundet alle tingene.

Skattejagten er en underholdende aktivitet for hele familien og gør shoppingturen liiidt sjovere for de små.

 

Vi glæder os til at se jer  til sommerens hyggeligste skattejagt i Friis Shoppingcenter.

 

Pst…I kan også hente et skattejagthæfte hos de andre steder:

Hos Kunsten og Utzon Center henvender I jer blot i receptionen og hos Aalborg Storcenter kan I få jeres hæfte i Centerinformationen i Strøggade.



Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *