Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Børn i alderen 3-14 år søges til model, film & TV opgaver

Børnecasting i Friis Shoppingcenter


20. Oktober 2021 kl. 10:00 - 17:00

Friis Shoppingcenter


Kender du også et barn der gerne vil i TV, være skuespiller eller model – så se med her

Synes dit barn, det kunne være liiiidt sjovt, at få muligheden for, at stå foran et kamera og få taget modelbilleder for kendte brands? Eller få mulighed for at medvirke i film & TV opgaver? Så kom til børnecasting i Friis Shoppingcenter onsdag d. 20. oktober fra kl. 10-17.

 

Bureauet for børn, Kids Management, er på udkig efter nye spændende børn i alderen 3-14 år, alt fra børn med krøller, store øjne, et dejligt smil – til børn med de skønneste stritører. Alle typer af børn skal være hjertelig velkommen.

Synes dit barn det kunne være hyggeligt, at tage til børnecasting med en god ven/veninde? Så kom til casting Friis Shoppingcenter onsdag d. 20. oktober fra kl. 10-17.

Det eneste du skal gøre for at komme i betragtning til castingen er, at tilmelde online på www.bornecasting.dk. Men skynd dig, for der er begrænset antal pladser.

 

Sådan gør du
Vælg sted og tid på www.bornecasting.dk. Når du har tilmeldt modtager du en SMS med dit casting ID, som du skal medbringe til castingen.
Når du møder op, får du taget forskellige professionelle billeder.
Kids Management kigger billederne igennem og på bagrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet.

Læs mere om castingen på www.bornecasting.dk.



Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *