Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Efterårsferie i Friis Shoppingcenter


18. Oktober 2021 kl. 10:00 - 24. Oktober 2021 kl. 17:00

Friis Shoppingcenter


Kom til efterårsferie i Friis Shoppingcenter

Snart står efterårsferien for døren, og derfor byder Friis Shoppingcenter velkommen til en uge fyldt med hyggelige aktiviteter for hele familien. Så ved man endnu ikke, hvad man skal lave i uge 42 eller mangler der lige den sidste hyggelige aktivitet? Så kom forbi Friis Shoppingcenter og deltag i vores spændende aktiviteter og en efterårsferie som står i børnenes tegn.

Vi glæder os helt vildt til en spændende uge! 🎃👻

Aktiviteter i efterårsferien:

Græskarudskæring 🎃

Det er snart tid til at fejre Allehelgensaften, bedre kendt som Halloween, og derfor inviterer Friis Shoppingcenter i efterårsferien på græskarudskæring og hygge. Så kom forbi hver dag fra d. 19/10. – d. 23/10. i tidsrummet kl. 13-16, og skab et græskarhoved, som kan pynte foran døren eller i haven. OBS. Græskarudskæring er kun i følge med en voksen, og så længe græskar haves.

 

Ansigtsmaling 🤡

Fra d. 19/10. – d. 23/10. vil der, hver dag i tidsrummet kl. 13-16, være ansigtsmaling. Friis Shoppingcenter svinger penslerne og forvandler børnene til uhyggelige monstre og smukke dyr, så kom forbi og bliv til en flot sommerfugl eller en farlig tiger.

 

Børnecasting 📸

Som noget nyt i år får Friis Shoppingcenter besøg af børnecasting, som er på udkig efter nye spændende børn i alderen 3-14 år. Alle børn er velkomne. Drømmer dit barn om at være med i en Tv-serie på Ramasjang eller den nyeste spillefilm i biografen, så kom til børnecastingen i Friis Shoppingcenter onsdag d. 20/10. kl. 10-17. Børnecasting vil finde sted i stueetagen. Det eneste man skal gøre, er at tilmelde sig online på www.bornecasting.dk.

 

Bamsehospitalet 🧸

Sidst men ikke mindst får vi besøg af bamsehospitalet lørdag d. 23/10. Her kan man tage sin bamse eller dukke med til tjek, hvis den er blevet syg eller bare trænger til et sundhedstjek. Man kan besøge bamsehospitalet på stueetagen kl. 10-17.

 

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig uge med de fedeste aktiviteter for hele familien!Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *