Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  
Efterårsferie i Aalborg

Det skal du lave i efterårsferien

Det er snart efterårsferie og fri fra skole. Efterårsferie er lig med ekstra mange aktiviteter i Aalborg med alt fra dyrepasserjob i Aalborg Zoo til Virtual Reality. Vi har samlet sjove aktivitet for hele familien i Aalborg og krible-krable-sjov i Friis Shoppingcenter.

 

Bliv dyrepasser for en dag i Aalborg Zoo
Er dit barn også vild med dyr? Så besøg Aalborg Zoo i efterårsferien, hvor børnene kan komme helt tæt på dyrene. De kan nemlig komme med på job som dyrepasser, og lære hvordan dyrene fodres, trænes og rengøres.
Hvornår: 14.-22 oktober 2017 kl. 10-17. Læs mere på aalborgzoo.dk

 

ZOOtropia i Lego på Utzon
Hvordan bygger man et hus til en giraf? Besøg Utzon og bliv klogere på, hvordan man egentlig bygger bure til dyr i zoologisk have. Du kan også få lov at opleve dit eget LEGO-byggeri gennem Virtual Reality, så du kan opleve omgivelserne på samme måde som dyr.
Hvornår: 14.- 22 oktober 2017 kl. 10-17. Læs mere på utzoncenter.dk 

 

Vær kreativ på Kunsten
I hele efterårsferien kan du tage din familie med på Kunst-Lab, hvor I kan eksperimentere med alt fra maleri, design, hammer og søm. I kan komme forbi og hygge jer i en halv time, eller bruge hele dagen. Kunst-Lab er for børn i alderen 3-15 år.
Hvornår: 14.-22 oktober 2017 fra kl. 11-15. Læs mere på kunsten.dk

 

Oplev halloween i Musikkens hus
Tag til uhyggelig halloween i Musikkens Hus, hvor du kan gå på skattejagt, skære græskarmænd, finde gamle guldskatte og tage på en skræmmende tur rundt i huset med væsener fra undergrunden.
Hvornår: 15. oktober kl. 15. Læs mere på musikkenshus.dk

 

Streetfood for hele familien
Besøg Ålborgs første permanente streetfood The Lighthouse. Her er 17 forskellige køkkener fra alle verdenshjørner. Så uanset om du er mest til fish & chips, smørrebrød, burgers eller vietnamesisk mad, så finder du helt sikkert noget, du kan lide i The Lighthouse.Hvornår: Åbningstider søn-tors 11.30-21 og fre-lør, 11.30-22. Læs mere på aalborg-streetfood.dk

 Efterårsferie i Friis Shoppingcenter

Der sker også kriblende ting i Friis Shoppingcenter, som helt sikkert vil få det til at løbe koldt ned ad rykken på nogen. Der er nemlig krible-krable-dage, hvor du kan smage på veltilberedte insekter og komme helt tæt på krybdyrene.

 

Insekter på menuen
Dagens ret er græshopper tilsat melorme og drysset med chokoladeovertræk. Kom og smag på de små insekter, der er en af fremtidens nye ingredienser, ved pladsen ved Matas.
Hvornår: Lørdag d. 14. oktober kl. 12-15


Tæt på krybdyrene
Oplev både slanger, fugleedderkopper og meget mere, når de små krybdyr bliver vist frem. Det hele foregår ved pladsen ved Inspiration.
Hvornår: Mandag d. 16.-lørdag d. 21 oktober kl. 12-15


Tag på edderkoppejagt
Syv edderkopper er sluppes løs i centret. Kom og hjælp med at fange dem igen. Jagten starter ved Selected på plan 1.
Hvonår: Mandag d. 16.-lørdag d. 21 oktober

 

Læs mere om efterårsferie på Friisaalborg.dk/det-sker

Forrige indlæg
H&M Grand opening Friis Aalborg
Næste indlæg
halloween sjove opskrifter Friis Shoppingcenter


Vind et gavekort til Friis Shoppingcenter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vi holder dig opdateret om nyheder, artikler, info om events og tilbud.

* ObligatoriskKøn *