Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

Disse trends bliver sommerens hit!

Sommeren banker på døren, og du har måske allerede bestilt sommerferie. Uanset hvor sommerferien skal afholdes, har vi fundet nogle trends, som du bare må hoppe med på! For at du kan få det helt rigtige outfit klar til sommeren, har vi lavet en guide, så du er sikker på at være klar til sommeren – hvad enten du skal gå langs havnepromenaden eller slentre rundt i en smuk storby.

Sommerens must-haves

  • Den hvide tanktop
  • Pufærmer
  • Bæltetasker

Vi elsker 90’erne og heldigvis for det, for en gammel kending har fundet sin vej tilbage i modebilledet – nemlig den hvide tanktop! Den hvide tanktop bliver et kæmpe hit denne sommer, og den findes i mange forskellige afskygninger og modeller. Du kan enten vælge at gå efter den klassiske tanktop i bomuld eller måske en i rib. Mulighederne er mange, for det er et item, du med garanti kan finde i alle butikker. Det bedste ved den hvide tanktop er, at du kan style den lige som du har lyst til. Du kan enten tage et par fede mom jeans på eller en farverig nederdel dertil.

Hvis du ikke er til tanktops, så er en anden gammel trend også dukket op igen: fyldige pufærmer! De er nemlig tilbage på hylderne i butikkerne, og her finder du dem både på bluser og kjoler.

Du har sikkert også allerede en bæltetaske liggende fra den seneste bæltetaskeepidemi, men nu skal den altså frem igen. Dog skal den bæres lidt mere old school denne gang, hvor den skal ned og sidde der, hvor en ægte turist sætter den, nemlig omkring maven. For i år handler det ligeså meget om at finde en bæltetaske med masser af lommer, eller vitterligt et bælte med lommer på.

It’s fashion baby

  • All white
  • Tone-in-tone
  • Vandre looket

Vandrestøvler, fiskerhatte og regnjakker lyder umiddelbart ikke som noget, der hører til i modeverdenen, men tro det eller ej, i denne sæson er det hot stuff. Denne sæson må du nemlig gerne ligne en der er kommet lige fra fiskekutteren iført en cool kedeldragt og regnjakke.

Udover at du kan vælge det praktisk look, er der heldigvis også mulighed for at suit up. For oversized suits og løse bukser bliver en af sommerens helt store trends. Hvis du er den modige type, skal disse suits også helst holdes i all white.

Hvis det helt hvide suit kan føles en smule skræmmende, kan du passende køre en mere tone-in-tone stil, hvor du i stedet mikser nogle forskellige nuancer af én farve. Du kan blande lidt forskellige nuancer af en gul eller måske en koralfarve, som også bliver et farvehit til sommer.

Walk the talk

  • Gammelmandssandalen
  • Praktisk fodtøj
  • Retro løbesko

Sidste år var det Birkenstocken der fandt sin vej ind til manges hjerter, og det er stadigvæk en sandal, som du helt sikkert kan genbruge i år. Dog er en gammel Celiné klassiker fra 2017 kommet tilbage på mode sammen med nogle mere praktisk anlagte sko.

Gammelmandssandalen også kaldet toe ring sandalen bliver denne sommer en must-have sko. Sandalen blev sidst set i år 2017, da Celiné formåede at lave denne sandal til det helt store fashion item. Siden da har sandalen ikke fået meget shine, men nu er den fremme igen. Sandalen deler storetåen fra de øverige tæer, og den kommer i flere afskygninger. Du kan enten vælge at have lidt hæl på eller bare holde dig til det flade look.

Salomon er et mærke som normalt bliver forbundet med vandreture, men den praktiske sko er blevet spottet på diverse fashionistas fødder. Sneakers med et praktisk look lyder måske ikke så tjekket i sig selv, men et par glimmerstrømper kan gøre alt stylish! Så smid nogle sparkling strømper på, en nederdel, en fed t-shirt og så er du good to go i dine praktiske sko.

Hvis du er mere til det sporty look end det praktiske, så er find din fars gamle Asics løbesko frem. Selvom en lukket sko ikke altid er det mest behagelige, når temperaturen bliver høj, så er den retro løbesko kommet stærkt tilbage i modebilledet igen. Du kan med fordel tage et løst suit på for at få give outfittet et lidt mere feminint touch.

Be inspired by…

Desværre kommer der henover sommeren altid nogle regnvejrsdage. Heldigvis kan disse dage bruges på at finde noget inspiration til, hvordan du sammensætter det perfekte outfit til sommer. Netflix har fået “Anja og Viktor” filmene, og selvom filmene er underholdende i sig selv, kan du også se dem for inspirationens skyld. Den første “Anja og Viktor” udkom i 1999, og eftersom meget af sommerens mode har referencer til 90’erne og 00’erne, så kan du her finde gode ideer ved at se på castets påklædning.

Forrige indlæg


Vind et gavekort til Friis Shoppingcenter
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *