Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
  

Zoojagt i efterårsferien hos Friis Shoppingcenter


10. Oktober 2020 kl. 10:00 - 17. Oktober 2020 kl. 17:00

Friis Shoppingcenter


 
Fem dyr er sluppet løs i Friis Shoppingcenter, kan du hjælpe os med at finde dem igen?
 
 
Book din billet her
Oprette blot en booking HER, da vi på den måde kan tage vores forbehold og sikre at I får en tryg og sjov oplevelse i efterårsferien.
 
 
I efterårsferien byder vi, i samarbejde med Aalborg Zoo, velkommen til Zoojagt i Friis Shoppingcenter.
 
Hjælp os med at finde de forsvundne dyr fra lørdag den 10. oktober til og med lørdag den 17. oktober i hele centrets åbningstid.
 
Zoojagten er for hele familien. Her kan I sammen finde de forsvundne dyr og samtidig blive klogere på dyrene og teste hvor meget I ved om dem.
 
 
Skattejagten starter og slutter hos Vibholm, der ligger i stueetagen. Hos Vibholm vil du få udleveret dit skattekort og når du har fundet alle dyrene en pose slik som tak.
 
Deltager du i Zoojagten er du med i konkurrencen om to billetter til Aalborg Zoo. Vi udlodder to billetter til Aalborg Zoo hver dag til en ny heldig vinder.
 
 
Vi glæder os til at se jer til en lærerig og sjov efterårsferie i Friis Shoppingcenter.
 
Husk at god afstand er god stil – I Friis Shoppingcenter tager vi vores forbehold og sørger for en tryg oplevelse.


Kommende events


Iværksættterdrøm

Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Så har vi plads til dig i Friis Shoppingcenter! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.

Læs mere
Juleskattejagt

Juleskattejagt – julemanden har brug for din hjælp!

I Friis Shoppingcenter kan du tage dine børn med på juleskattejagt. Skattejagten finder sted fra d. 1. – 23. december i hele centrets åbningstid🎄   Julemanden har brug for børnenes hjælp. Hjemme hos julemanden og hans kone på Grønland er forberedelserne til juleaften i fuld gang og nisserne har travlt i juleværkstedet.   Men nissen…

Læs mere
Send et brev til julemanden

Send dit brev til julemanden

Send et brev til julemanden – julemanden elsker at få breve, og han ved at når der kommer post, så er det altid noget ganske særligt ❤️     Så hvis du har noget du gerne vil fortælle julemanden, måske hvad du ønsker dig til jul, så kan du lægge dit brev i vores postkasse,…

Læs mere
Jul i Magasin

Jul i Magasin

Her kan du danne dig et overblik over alle de fede juleevents, der sker hos Magasin i julen 🎄🛍   Jule kick off Fredag den 20. november kl. 15-18 Magasin skyder deres magiske jul i gang, og i den anledning vil der være pyjamas tryk på Magasins pyjamasser til hele familien og familiens kæledyr. Du…

Læs mere

Ønsketræ

Julen er noget, vi skaber sammen og giver til hinanden – julen er hjerternes fest. Giv en gave og vær med til at gøre en forskel for et barn.

Læs mere


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *