Friis10:00 - 16:00
|
Magasin
  

Late Night Shopping 4. september


4. September 2020 kl. 10:00 - 22:00

Friis Shoppingcenter


Kom til Late Night Shopping i Friis Shoppingcenter og Magasin fredag den 4. september, hvor vi holder åbent fra kl. 10-22.

Butikkerne har fyldt hylderne op med de nyeste efterårsvarer, og sørget for at du har rig mulighed for at komme hjem med et godt tilbud!

Thomas Blum og company og DJ Max Puxi spiller god musik under din shoppingtur

Vi har sørget for at du har noget at lytte til, på begge etager, mens du shopper!
Oplev Thomas Blum og company, som sørger for, at du kommer i fredagsstemning. De spiller alt fra de nyeste hits i radioen til de gode gamle Kim Larsen sange fra kl. 15-18!

DJ Max Puxi spreder fede toner fra pulten, mens du holder en pause i vores loungeområder i stueetagen. Samtidig kan du nyde en kop kaffe eller en lækker kold juice fra én af vores caféer.

Vi glæder os til at se dig til Late Night Shopping i Friis Shoppingcenter og Magasin!


Kommende events


Iværksættterdrøm

Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Så har vi plads til dig i Friis Shoppingcenter! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.

Læs mere
Send et brev til julemanden

Send dit brev til julemanden

Send et brev til julemanden – julemanden elsker at få breve, og han ved at når der kommer post, så er det altid noget ganske særligt ❤️     Så hvis du har noget du gerne vil fortælle julemanden, måske hvad du ønsker dig til jul, så kan du lægge dit brev i vores postkasse,…

Læs mere


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *