Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
  

Late Night Shopping 4. september


4. September 2020 kl. 10:00 - 22:00

Friis Shoppingcenter


Kom til Late Night Shopping i Friis Shoppingcenter og Magasin fredag den 4. september, hvor vi holder åbent fra kl. 10-22.

Butikkerne har fyldt hylderne op med de nyeste efterårsvarer, og sørget for at du har rig mulighed for at komme hjem med et godt tilbud!

Thomas Blum og company og DJ Max Puxi spiller god musik under din shoppingtur

Vi har sørget for at du har noget at lytte til, på begge etager, mens du shopper!
Oplev Thomas Blum og company, som sørger for, at du kommer i fredagsstemning. De spiller alt fra de nyeste hits i radioen til de gode gamle Kim Larsen sange fra kl. 15-18!

DJ Max Puxi spreder fede toner fra pulten, mens du holder en pause i vores loungeområder i stueetagen. Samtidig kan du nyde en kop kaffe eller en lækker kold juice fra én af vores caféer.

Vi glæder os til at se dig til Late Night Shopping i Friis Shoppingcenter og Magasin!


Kommende events


Iværksættterdrøm

Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Så har vi plads til dig i Friis Shoppingcenter! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.

Læs mere
Juleskattejagt

Juleskattejagt – julemanden har brug for din hjælp!

I Friis Shoppingcenter kan du tage dine børn med på juleskattejagt. Skattejagten finder sted fra d. 1. – 23. december i hele centrets åbningstid🎄   Julemanden har brug for børnenes hjælp. Hjemme hos julemanden og hans kone på Grønland er forberedelserne til juleaften i fuld gang og nisserne har travlt i juleværkstedet.   Men nissen…

Læs mere
Send et brev til julemanden

Send dit brev til julemanden

Send et brev til julemanden – julemanden elsker at få breve, og han ved at når der kommer post, så er det altid noget ganske særligt ❤️     Så hvis du har noget du gerne vil fortælle julemanden, måske hvad du ønsker dig til jul, så kan du lægge dit brev i vores postkasse,…

Læs mere
Jul i Magasin

Jul i Magasin

Her kan du danne dig et overblik over alle de fede juleevents, der sker hos Magasin i julen 🎄🛍   Jule kick off Fredag den 20. november kl. 15-18 Magasin skyder deres magiske jul i gang, og i den anledning vil der være pyjamas tryk på Magasins pyjamasser til hele familien og familiens kæledyr. Du…

Læs mere

Ønsketræ

Julen er noget, vi skaber sammen og giver til hinanden – julen er hjerternes fest. Giv en gave og vær med til at gøre en forskel for et barn.

Læs mere


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *