Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
  
Jul i Magasin

Jul i Magasin


1. December 2020 kl. 10:00 - 23. December 2020 kl. 20:00

Magasin


Her kan du danne dig et overblik over alle de fede juleevents, der sker hos Magasin i julen 🎄🛍
 

Jule kick off
Fredag den 20. november kl. 15-18
Magasin skyder deres magiske jul i gang, og i den anledning vil der være pyjamas tryk på Magasins pyjamasser til hele familien og familiens kæledyr.

Du vil desuden også kunne møde Magasins eksperter, som vil fortælle om de gratis services – blandt andet den aktuelle Gaveshopperservice, hvor du kvit og frit kan få hjælp til at købe de helt rigtige julegaver til familien.
 

DAY ET julekalender konkurrence
Fra 1. december til 23. december – Goodie medlemmer har hver eneste dag muligheden for at komme ind i Magasin og deltage i konkurrencen om at vinde en taske i kalendergave.
Du finder den store julekalender på 1. sal i dameafdelingen ved DAY ET shoppen.
 

Flødebolletårne med masser af præmier
Fredag den 4/12, 11/12 og 18/12 fra kl. 15-16
Hver fredag i december inden juleaften uddeler Magasin 100 flødeboller – vælg en flødebolle med lyserødt skum og vind fede præmier!
 

Mød Magasins gaveshopper
Fredag den 4/12 kl. 16-18
Mød Magasins dygtige gaveshopper i stueetagen, og book en tid til at få gratis hjælp til at finde de helt rigtige julegaver ­til familien.
 

Goodie vending maskine
I hele uge 51 treater Magasin nye Goodie medlemmer i beautyafdelingen. Download Magasins app og sign op som Goodie medlem mens du står ved den store maskine – og få en gave.
 

Customization station
Søndag den 6/12, 13/12 og 20/12 kl. 12-16
Magasins 2 og 3 stjernede Goodie medlemmer kan få personliggjort gaver med graveringsmaskine og varmepresser. Derudover får de også gratis julekugler (antal fordeles efter stjerneniveau), som også bliver personliggjort.
 

Mød Veronica på børneetagen
Lørdag og søndag den 5/12-6/12, samt den 12/12-13/12 kl. 12-15
Kom og mød Veronica, Magasins magiske julefigur. Veronica læser juleeventyr højt, tegner med børnene og andre kreative julerier.
 

Fashion Friday med INWEAR
Fredag den 4/12 kl. 15-18
INWEAR forkæler Magasins kunder med gløgg og gaver. Find dem i dameafdelingen.
 

Gaveindpakning til Goodie medlemmer
Den 12/12 og 13/12 kl. 13-16
Magasin er hele Danmarks julegavehus, og Magasins indpakning er noget ganske særligt. Magasin pakker ekstra fint ind for deres Goodie medlemmer. Du finder gaveindpakningsstationen i stueetagen ved Lingeri.
 

Magasin x Råt&Godt
Søndag den 6/12 kl.12-15
Magasin har indgået et samarbejde med aalborgensiske Råt&Godt, der arbejder med udsatte unge og bæredygtighed. Du kan søndag den 6/12 møde initiativtager Christian og en håndfuld unge fra værkstedet, som foruden at hjælpe dig med at pakke dine julegaver ind, også vil fortælle mere om aktiveringstilbuddet og vise deres bæredygtige kreationer.
 


Kommende events


Iværksættterdrøm

Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Så har vi plads til dig i Friis Shoppingcenter! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.

Læs mere
Juleskattejagt

Juleskattejagt – julemanden har brug for din hjælp!

I Friis Shoppingcenter kan du tage dine børn med på juleskattejagt. Skattejagten finder sted fra d. 1. – 23. december i hele centrets åbningstid🎄   Julemanden har brug for børnenes hjælp. Hjemme hos julemanden og hans kone på Grønland er forberedelserne til juleaften i fuld gang og nisserne har travlt i juleværkstedet.   Men nissen…

Læs mere
Send et brev til julemanden

Send dit brev til julemanden

Send et brev til julemanden – julemanden elsker at få breve, og han ved at når der kommer post, så er det altid noget ganske særligt ❤️     Så hvis du har noget du gerne vil fortælle julemanden, måske hvad du ønsker dig til jul, så kan du lægge dit brev i vores postkasse,…

Læs mere

Ønsketræ

Julen er noget, vi skaber sammen og giver til hinanden – julen er hjerternes fest. Giv en gave og vær med til at gøre en forskel for et barn.

Læs mere


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *