Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Et ur med en unik historie, Ebert Denmark åbner på 1. sal


21. April 2021 kl. 00:00 - 28. April 2021 kl. 00:00

Friis Shoppingcenter


Onsdag den 21. april åbner Ebert Denmark i 3 måneder i Friis Shoppingcenter efter at have vundet den iværksætter-konkurrence, som blev afholdt kort tid før nedlukningen. Iværksætter-konkurrencen er et tiltag som Friis Shoppingcenter står bag, for at støtte lokale iværksættere. Den heldige iværksætter blev Mikkel Christiansen, som nu skal prøve kræfter i den fysiske detailhandel i Friis Shoppingcenter.
 
Om Ebert Denmark
 
Mikkel Christiansen er ejer af Ebert Denmark, som sælger ure i dansk design og med en unik historie. Virksomheden er opkaldt efter Mikkels farfars bageri i den nordjyske by Hellum, hvorfra Mikkel Christiansen har fundet inspiration til at lave ure i god dansk kvalitet.
 
Udover god dansk kvalitet har Mikkel Christiansen fra start haft fokus på at skabe et tidløst design, der både er enkelt og med helt særlige kendetegn, som skiller sig ud fra mængden. Det karakteristiske ved uret er muligheden for at montere en anden rem efter lyst.
 
Kom til åbningen d. 21 april
 
Er du til unikt og solidt dansk håndværk? Så er Ebert Denmark at finde i Friis Shoppingcenter de næste tre måneder, hvor du kan besøge butikken på 1. sal.
I forbindelse med åbningen er der -20% på alle ure fra d. 21. april til d. 28. april.


Kommende events


Sommerskattejagt

Nyd sommerferien med dine børn i Friis Shoppingcenter Sommerferie i Aalborg er det fedeste! Er du ved at planlægge sommerferien og mangler en hyggelig, lærerig og sjov oplevelse, som du kan lave sammen med dine børn? Så har vi sommerferiens store hit, nu kan I nemlig komme på skattejagt i Friis Shoppingcenter og flere andre…

Læs mere
Udsalg i Friis Shoppingcenter

SALE i Friis Shoppingcenter

SUMMER SALE ER STARTET   Sommeren er over os, og vi elsker det!  Vi elsker sol, god mad, lækkert sommertøj og accessories, Vi elsker uimodståelige tilbud og rabatter, Vi elsker iskaffe, den blå himmel og gåture ved fjorden, Vi elsker bare sommeren i Nordens Paris!   Og det gør butikkerne også – de fejrer sommeren…

Læs mere


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *