Ã…bent idag10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
  
Det sker
Dato: 18. marts 2020
Tid: 15:00-19:00
Sted: Stueplan - Hos Vibholm Guld & Sølv

Bryllupsevent hos Vibholm Guld & Sølv

 
 
💥ARRANGEMENTET ER AFLYST, GRUNDET CORONA VIRUS. TILMELDTE BLIVER KONTAKTET AF VIBHOLM GULD & SØLV FOR NY DATO💥
 
 
Der er amoriner i luften, hvilket betyder at mange står overfor en mindeværdig dag. Foråret og sommeren byder på mange vielser, og i den anledning inviterer Vibholm Guld og Sølv i Friis Shoppingcenter indenfor til et inspirerende bryllupsevent.
 
Der er lagt op til romantik og kærlighed, når Vibholm Guld og Sølv byder indenfor til bryllupsevent onsdag den 18. marts kl. 15:00 – 19:00.
 
Arrangementet er skabt i samarbejde med Nuran, som i mere end 20 år, har været en af de førende guldsmede i Danmark. Nuran har derfor stor erfaring indenfor salg og produktion af vielsesringe.
Vibholm Guld og Sølv og Nuran fremviser et stort udvalg af forskellige vielsesringe til mænd og kvinder, hvor der er rig mulighed for at finde det helt perfekte match.
 
Vibholm Guld og Sølv vil gerne fejre kærligheden og giver derfor -20% på vielsesringe til alle fremmødte.
 
Vibholm Guld og Sølv sørger for bobler i glassene, mens Lagkagehuset serverer deres bud på den helt perfekte bryllupskage. Det er rigtig bryllupsstemning.
 
Du kan tilmelde dig eventet i butikken, pÃ¥ mail [email protected] eller pÃ¥ tlf.: 86125690. Vi glæder os til at se Jer!

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *