Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Vero Moda i Aalborg

Hos Vero Moda i Friis finder du flotte, trendy kollektioner og beklædning til alle anledninger. Vero Moda er en del af den succesfulde bestseller koncern og sælger tøj til kvinder i alle aldre. Butikkens kollektioner er moderigtige, men giver også mulighed for at du selv kan sammensætte din personlige stil. På den mulighed har du selv mulighed for at skabe et udtryk der passer perfekt til dig. Hos Vero Moda finder du masser af forskellige styles, og du kan også få hjælp med outfits, der passer til særlige anledninger. Uanset om du mangler en festlig kjole, en ny jakke eller blot elsker at shoppe tøj og flotte accessories, så er Vero Moda i Aalborg det helt rigtige sted.   Vero Moda i Friis Shoppingcenter forhandler tøj til piger fra mærket Vero Moda samt Bestsellers mærke Pieces, der ligeledes er kendt for sine feminine styles og accessories. Du finder Vero Moda i Friis Shoppingcenter på 1. sal. 
 
Vero Moda i Friis Shoppingcenter i Aalborg - Modetøj til kvinder
 

TILBUD & NYHEDER

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Tøj til alle aldersgrupper

Selvom mange af Vero Modas kunder er yngre kvinder og piger, er der faktisk tøj til kvinder i alle aldersgrupper. Vero Moda mener nemlig, at du fortjener at forkæle dig selv med lækkert tøj og flotte accessories, uanset din alder. Du finder mange forskellige styles og pasformer i butikken, og der er helt sikkert noget, der passer til dig. Vero Moda har tøj, der passer til hverdagen og arbejdslivet, men også afslappet og mere løstsiddende tøj, som du kan tage på, når du skal slappe af derhjemme.

 

Smykker og accessories

Selvom du nok bedst kender Vero Moda som en tøjbutik, kan du faktisk finde mange andre flotte produkter i Vero Moda i Aalborg. Udvalget af accessories består af et fint sortiment af smykker i mange former og farver. Smykker er en del af vores kollektioner, og de kan være med til at give outfittet lidt ekstra stil, hvis du føler, at der mangler noget mere unikt og personligt. Blandt deres fine accessories finder du søde tilbehørsdele såsom glimmersokker og smykker, men også tasker, sko og meget andet. Det er i denne del af Vero Moda, at du virkelig kan give dit outfit et personligt og unikt præg.

 

Et bæredygtigt brand

Vero Moda arbejder konstant på at nedbringe sit aftryk på klimaet. De seneste år har kæden gennemført adskillelige tiltag, som er med til at sikre et forsvarligt og bæredygtigt brand. Det gælder alle aspekter lige fra brug af emballage og plastik til genbrugspolitik og donationer. Når du shopper hos Vero Moda i Aalborg, kan du træffe et ekstra bæredygtigt valg ved at vælge brandet Aware. Aware er til dig, der elsker mode og gerne vil følge tidens trends, men samtidig ønsker, at dit tøj er produceret under ekstra bæredygtige forhold. Læs mere om Aware samt Vero Modas miljøtiltag og sociale arbejde her.

 

Vero Moda i Aalborgs åbningstider

Vero Moda har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter.

 

Hvad er Vero Modas returregler?

I Vero Moda har du 30 dage til at returnere en vare, hvis du skifter mening. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du huske at medbringe en gyldig kvittering i butikken. Har du spørgsmål til returret eller bytteservice står personalet altid klar til at hjælpe dig i Vero Moda i Aalborg.

 

Har Vero Moda en kundeklub?

Tilmeld dig Vero Modas kundeklub og få en velkomst rabat. Som medlem modtager du eksklusive tilbud, fødselsdagsoverraskelser, invitationer og modetips. Du kan høre mere om, hvordan du tilmelde dig nyhedsbrevet i Vero Moda butikken i Friis Shoppingcenter.

 

Hvem er Vero Moda?

Vero Moda er et af de første brands i Bestseller-koncernen med mission om at være det oplagte modevalg for den unge kvinde. Brandet henvender sig da også til de unge, modebevidste kvinde, der ønsker at være trendy klædt – uden at skulle betale for meget.

Hos Vero Moda i Friis Shoppingcenter finder du inspirerende tøj til kvinder af høj kvalitet til overkommelige priser – altid med fokus på de seneste trends og godt design. Personalet kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer dig og får dig til at se godt ud. Det giver dig en mulighed for at følge moden, men på dine præmisser og samtidig have det sjovt med det. Alle kollektioner tilbyder både uundværlige og moderigtige styles.