Friis10:00 - 16:00
|
Magasin
  

Sport 24 i Aalborg

Hos den populære sportskæde Sport 24 finder du det fedeste sportstøj til både børn og voksne. Sport 24 butikkerne har fokus på, at sport skal være sjovt og give et smil på læben. Uanset om du er nybegynder eller øvet sportsudøver, har vi sportstøj og sportsudstyr til din sportsgren eller fritidsaktivitet.  
mandag 10:00 - 17:30
tirsdag 10:00 - 17:30
onsdag 10:00 - 17:30
torsdag 10:00 - 17:30
fredag 10:00 - 17:30
lørdag 10:00 - 16:00
søndag 10:00 - 16:00

Brands:

Telefon nr.

30 21 34 90

e-mail

32


Sport 24 butik i Friis Shoppingcenter

Din sportsbutik i centrum

Køb tøj, udstyr og gadgets og meget mere til sport og fritid hos sportsbutikken Sport 24 i Aalborg. Mangler du et par nye fodboldstøvler? En god cykelhjelm til din racercykel? Eller skal du have hjælp til at finde de bedste løbesko?

I sportsbutikken Sport 24 i Aalborg finder du helt sikkert det, du leder efter, uanset om det er løbehjul, cykelsko eller badmintonketcher. Du finder Sport 24 butikken centralt i indkøbscentret Friis Shoppingcenter.

 

Find cykelhjelme og udstyr til mountainbikes og racercykler

Sport 24 i centrum af Aalborg har masser af udstyr til dig, der kører på mountainbike eller racercykel. Find din nye cykelhjelm, cykelbukser til både sommer og vinter og det bedste udstyr til cykelturen. Vi har selvfølgelig også almindeligt træningstøj, regntøj og cykelhjelme til dig, der cykler til og fra arbejde, eller cykler med din familie.

 

Fodboldstøvler, håndboldsko og træningstøj i Aalborg

I Sport 24 butikken i Friis Shoppingcenter har vi også en stor afdeling med træningstøj og udstyr til fodbold, håndbold, badminton, tennis og andre populære sportsgrene fra mærker som Nike, Adidas, Selected og Puma. Vi vejleder og guider dig selvfølgelig glædeligt, så du får de bedste fodboldstøvler eller håndboldsko, som passer til dig og din træningsstil.

 

Alt i løb, løbesko og løbetøj i Sport 24

Er du løber, eller vil du gerne begynde at løbe? I Sport 24 i Aalborg har vi et stort udvalg af løbejakker, løbetights og andet løbetøj samt løbesko. Vi forhandler blandt andet løbetøj og løbesko fra Nike, New Balance, Endurance, Newline, Adidas og mange flere.

 

Sportsudstyr til alle lejligheder i Sport 24 butikken

Sport 24 har ikke kun fodboldstøvler og løbesko. Vi har også udstyret til dig, der dyrker andre sportsgrene. Her finder du nemlig også badmintonketcherne, amerikanske fodbolde, løbehjul, badetøj, outdoor tøj og meget, meget andet.

Kom forbi os i Sport 24 butikken i Friis Shoppingcenter og se vores store udvalg. Sport 24’s åbningstider følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Se alle åbningstider her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *