Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
Friis10:00 - 17:00
  

Fitness World i Aalborg

I Friis Shoppingcenter midt i Aalborg ligger en af Fitness Worlds nyere centre med lækre holdsale, en stor træningsafdeling, gode omklædningsfaciliteter og mulighed for at få lagt træningsprogram og booke en personlig træner til alt fra vægttab til opbygning af muskler.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

50 60 61 58

e-mail

27


Fitness World træningscenter

Hvor ligger Fitness World i Aalborg?

Du finder Fitness World i Friis Shoppingcenter på plan 3. Fitness World er med sin centrale placering i Aalborg midtby et perfekt stop på vej til eller fra arbejde, eller når du alligevel skal shoppe i Aalborg. Læs mere om parkering i Friis Shoppingcenter her.

 

Et træningscenter med både hold og styrketræning

I Fitness World i Friis har du mulighed for at styrketræne i det store funktionelle træningsområde. Her er der også cykler og løbebånd, så du kan træne både muskler og cardio. Som et af Fitness Worlds nyere centre udmærker Fitness World i Friis Shoppingcenter sig med lækre hold- og bikesale, kredsløbs- og styrketræningsafdeling samt behagelige omklædningsrum. På diverse hold i træningscentret kan du blive motiveret af en dygtig træner og god musik. Prøv blandt andet bikefit, yoga, bodyfit, puls/styrke, thai-bo og meget andet i Fitness World i Friis.

 

Få lagt et træningsprogram i Fitness World

Er du i tvivl om, hvordan du træner mest effektivt? Så få lagt et træningsprogram af vores dygtige medarbejdere i Fitness World i Friis. De står også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til oprettelse, priser eller din træning.

 

Opnå vægttab eller større muskler med en personlig træner

Drømmer du om at få stærkere arme, et vægttab eller bedre kondition, så book en personlig træner i Fitness World i Friis. En personlig træner hjælper dig med at nå dit mål, uanset om du går efter et vægttab eller ønsker at opbygge større muskler. En personlig træner i Fitness World er for alle, uanset hvilken form for træning, du dyrker. Prisen på personlig træner varierer alt efter, hvad dit mål er. Kontakt Fitness World i Friis i Aalborg, så hjælper vi dig med den helt rette træning til netop dig.

 

Vi gør det let at træne

Fitnesscentret er kendt for sit fagligt dygtige og imødekommende personale, der sørger for en dejlig afslappet og uformel atmosfære. De tilknyttede hold- og fitnessinstruktører er eksperter i at motivere, inspirere og vejlede, så du får den bedst mulige træningsoplevelse. Fitness World I Friis Shoppingcenter er med sin centrale placering I Aalborg midtby et perfekt stop på vej til eller fra arbejde. Der er således ingen undskyldning for ikke at få klaret træningen i forbindelse med jobbet eller når du alligevel befinder dig i Aalborg City.

 

Fitness World i Aalborgs åbningstider

Fitness Worlds åbningstider er fra kl. 06-21.30 mandag til torsdag, 06-20 fredag og 08-18 lørdag og søndag. Du kan derfor træne i fitnesscentret i Aalborg, når du har tid.

 

Træningen bliver bare lidt sjovere, hvis det foregår i det fedeste træningsudstyr. Hvis du mangler noget nyt udstyr eller træningstøj til din træning i Fitness World, kan du finde et bredt sortiment i Friis shoppingcenters sportsforretning.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *