Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
  

D'let - Det Grønne Køkken & Thai Take Away

I thairestauranten D'let i Friis Shoppingcenter er du og din familie altid sikret et godt og lækkert måltid fra restaurantens enorme thaibuffet. D´let - Det Grønne Køkken og Thai Takeaway serverer sund fastfood, hvor du helt selv kan vælge mellem et bredt udvalg af thairetter, hvad enten du spiser i restauranten eller foretrækker thaimaden som takeaway. De tilbyder derudover en lækker salatbar, hvor du kan sammensætte din yndlings salat.

 

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

29 99 70 23

e-mail

12


Det Grønne Køkken & Thai Take Away

Thaimaden fra D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away er et ideelt alternativ til almindelig madlavning i den travle hverdag. Hos os får du sunde og lækre thairetter til en god pris, hvor alle kan være med. Og så bestemmer du endda helt selv, hvor stor din portion skal være. Du skal blot veje din tallerken af ved kassen, inden du betaler.

 

Thairestaurant i Aalborg

Hvis du leder efter en god thairestaurant i Aalborg med buffet, er D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away et fornuftigt valg. Her kan du nemlig nyde alle de kendte thaiklassikere og andre traditionelle, sunde thailandske retter til en lav pris.

Det Grønne Køkkens thaibuffet giver dig et hav af valgmuligheder, så du kan komme vidt omkring i den autentiske, thailandske gastronomi. Prøv eksempelvis vores pad thai, hjemmelavede forårsruller eller lækre retter med okse, kylling eller skaldyr.

 

Stor thaibuffet i Aalborg midtby

D´let – Det Grønne Køkken og Thai Takeaway byder på i alt syv store thaibuffeter i restauranten. I fire af bufferne kan du frit vælge mellem over 60 forskellige varianter af frisklavede salater og grøntsagsretter. Vores resterende tre buffeter er spækket med lune retter såsom pad thai, panangkarry, forårsruller og andre thailandske specialiteter.

 

Lækker thaimad fra det grønne køkken

Trænger du til en solid frokost eller en hurtig bid mad efter shoppeturen, er det oplagt at svinge forbi D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away. Du kan både nyde thaimaden i den hyggelige restaurant eller tage den med som takeaway.

 

Thaimad lavet af thailandske kokke

Al maden i restauranten er tilberedt og smagt til af vores thailandske kokke, der følger deres egne originale thaiopskrifter. Derfor tør vi godt sige, at du får en smagfuld oplevelse, når du besøger thairestauranten i Aalborg.

 

Byens bedste thai takeaway

I en travl hverdag må du gerne springe over en gang imellem og tage den lette løsning. Hos D´let – Det Grønne Køkken hjælper vi dig med et sundt og smagfuldt alternativ til den almindelige madlavning med vores lækre thai takeaway.

Du er altid sikret den bedste thai takeaway, når du bestiller fra D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away. Vores thaimad er altid af høj kvalitet og et sundt alternativ til andre typer fastfood. Og så får du det endda til en familievenlig pris.

 

D´lets åbningstider i Friis Shoppingcenter

Thairestauranten D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Besøg os i dag og prøv vores store thaibuffet med både kolde og lune thairetter.

 

Skal en hyggelig middag på Det Grønne Køkken & Thai Take Away rundes af med en friskbrygget kop kaffe? Så besøg en af vores hyggelige kaffebarer eller cafeer i Friis Shoppingcenter.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *