Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

D'let - Det Grønne Køkken & Thai Take Away

I thairestauranten D'let i Friis Shoppingcenter er du og din familie altid sikret et godt og lækkert måltid fra restaurantens enorme thaibuffet. D´let - Det Grønne Køkken og Thai Takeaway serverer sund fastfood, hvor du helt selv kan vælge mellem et bredt udvalg af thairetter, hvad enten du spiser i restauranten eller foretrækker thaimaden som takeaway. De tilbyder derudover en lækker salatbar, hvor du kan sammensætte din yndlings salat.  
mandag - fredag 11:00 - 19:00
lørdag 11:00 - 17:00
søndag 12:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

29 99 70 23


D'let restaurant i Friis

 

Find det, du søger

  1. Hvad har D’let på menukortet?
  2. Hvornår har D’let åbent?
  3. Hvad er priserne hos D’let?
  4. Tilbyder D’let take-away?
  5. Har D’let rabatter?
  6. Hvem er D’let

 

Det Grønne Køkken & Thai Take Away

Thaimaden fra D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away er et ideelt alternativ til almindelig madlavning i den travle hverdag. Hos os får du sunde og lækre thairetter til en god pris, hvor alle kan være med. Og så bestemmer du endda helt selv, hvor stor din portion skal være. Du skal blot veje din tallerken af ved kassen, inden du betaler.

 

I Friis Shoppingcenter kan du altid få noget lækkert at spise både på farten og under den hyggelige shoppingtur. Du finder overblikket over alle vores spisesteder her.

 

Thairestaurant i Aalborg

Hvis du leder efter en god thairestaurant i Aalborg med buffet, er D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away et fornuftigt valg. Her kan du nemlig nyde alle de kendte thaiklassikere og andre traditionelle, sunde thailandske retter til en lav pris.

Det Grønne Køkkens thaibuffet giver dig et hav af valgmuligheder, så du kan komme vidt omkring i den autentiske, thailandske gastronomi. Prøv eksempelvis vores pad thai, hjemmelavede forårsruller eller lækre retter med okse, kylling eller skaldyr.

 

Hvad har D’let på menukortet?

D´let – Det Grønne Køkken og Thai Takeaway byder på i alt syv store thaibuffeter i restauranten. I fire af bufferne kan du frit vælge mellem over 60 forskellige varianter af frisklavede salater og grøntsagsretter. Vores resterende tre buffeter er spækket med lune retter såsom pad thai, panangkarry, forårsruller og andre thailandske specialiteter.

 

Lækker thaimad fra det grønne køkken

Trænger du til en solid frokost eller en hurtig bid mad efter shoppeturen, er det oplagt at svinge forbi D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away. Du kan både nyde thaimaden i den hyggelige restaurant eller tage den med som takeaway.

 

Thaimad lavet af thailandske kokke

Al maden i restauranten er tilberedt og smagt til af vores thailandske kokke, der følger deres egne originale thaiopskrifter. Derfor tør vi godt sige, at du får en smagfuld oplevelse, når du besøger thairestauranten i Aalborg.

 

Byens bedste thai takeaway

I en travl hverdag må du gerne springe over en gang imellem og tage den lette løsning. Hos D´let – Det Grønne Køkken hjælper vi dig med et sundt og smagfuldt alternativ til den almindelige madlavning med vores lækre thai takeaway.

Du er altid sikret den bedste thai takeaway, når du bestiller fra D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away. Vores thaimad er altid af høj kvalitet og et sundt alternativ til andre typer fastfood. Og så får du det endda til en familievenlig pris.

 

D´lets åbningstider i Friis Shoppingcenter

Thairestauranten D´let – Det Grønne Køkken & Thai Take Away følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Besøg os i dag og prøv vores store thaibuffet med både kolde og lune thairetter.

 

Skal en hyggelig middag på Det Grønne Køkken & Thai Take Away rundes af med en friskbrygget kop kaffe? Så besøg en af vores hyggelige kaffebarer eller cafeer i Friis Shoppingcenter.

 

Hvad er priserne hos D’let i Aalborg?

Hos D’let kan du selv bestemme, hvor stor din portion skal være. Du vejer nemlig selv din boks ved kassen og betaler alt efter vægten. Du kan dermed frit bestemme, hvor meget du vil fylde i din boks, og hvor meget din take-away fra D’let skal koste.

 

Har D’let rabatter?

Hos D’let får du altid 20% på din take-away, når du kan fremvise et gyldigt studiekort. Vi sørger for den høje kvalitet og gode smag, så du altid kan få sund, grøn mad i en travl hverdag.

 

Hvem er D’let

D´let – Det Grønne Køkken er en restaurantkæde, der serverer grøn fastfood. Her er fokus på kvalitet og god smag, og målet er at servere næringsrigt og sundt mad til en lav pris. Udover sund, grøn mad er en af grundstenende i D’let autentisk smag, og deres store thaibuffet er fyldt med smagfulde og lækre retter baseret på autentiske thai opskrifter. Konceptet er den nemme og sunde løsning i den travle hverdag, og gør aftensmaden både sund, hurtig og nem.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *