Friis
|
Magasin
|
Dalle Valle
  

Dalle Valle i Aalborg

Dalle Valle i Friis Shoppingcenter er en restaurant med plads til både venindeturen, daten og den store børnefamilie. Dalle Valle har nemlig et stort menukort med både brunchbuffet, frokostbuffet og aftenbuffet samt andre specialiteter, cocktails og kaffe. Der vil derfor med garanti være noget for alle. Hos Dalle Valle får du god mad til priser, hvor alle kan være med, og hvor alle helt sikkert bliver mætte! Du kan nyde restaurantens aftenbuffet hver dag fra kl. 16.00 og helt frem til kl. 22.00.

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

93 87 01 01


Hvem er Dalle Valle?

Den første i Dalle Valle kæden slog i 2007 dørene op på Fiolstræde i det gamle Daells Varehus’ lokaler (i folkemunde; Dalle Valle). Derfor blev caféen naturligvis døbt Dalle Valle. I dag er Dalle Valle en landsdækkende cafékæde, som primært er kendt for deres brunch-/frokost buffet og aftenbuffet. De har også a la carte med almindelige caféretter og drinks. Der er knap 300 siddepladser inde og derudover udeservering ud mod Gabels Torv.

 

Stor brunchbuffet i Friis kl. 10-16

Dalle Valle i Aalborg er især kendt for den store, billige brunchbuffet med alverdens lækkerier. Brunchen på Dalle Valle varierer fra dag til dag, men du finder uden tvivl en masse brunchfavoritter som æg, yoghurt og croissanter eller andre søde sager.

 

Prøv Dalle Valles populære aftenbuffet i Aalborg kl. 16-22

På Dalle Valles menukort finder du også caféens kendte aftenbuffet, som altid består af minimum 25 varme retter og et hav af kolde anretninger. Udvalget kan veksle, men du kan være sikker på altid at finde favoritter til både børn og voksne.

Caféen i Aalborg kører jævnligt kampagner, hvor du kan få halv pris eller tilbud på Dalle Valles menukort. Følg Dalle Valle på Facebook og Instagram, hvor du kan holde øje med de gode tilbud eller hent Dalle Valles App med kupontilbud med nye kupon-tilbud hver måned.

 

Et menukort for hele familien i Dalle Valle

Dalle Valle har også en masse andre retter på menukortet. Prøv blandt andet en Dalle Valle burger med fritter, spaghetti carbonara eller en club sandwich.

Nyd det hele med en smoothie, juice, hjemmelavet iste, en lækker frozen lemonade eller en af Dalle Valles mange cocktails og drinks.

 

Dalle Valles åbningstider i Aalborg

Dalle Valle har udvidet åbningstider i forhold til Friis Shoppingcenter. Dalle Valle har nemlig åben fra kl. 10-22 søndag til torsdag og kl. 10-23 fredag og lørdag. Du kan derfor nyde alt fra en lækker brunch, frokost, aftenbuffet og velsmagende cocktail i Dalle Valle i Friis Shoppingcenter.

Læs mere om shopping i Aalborg her.

 

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *