Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
  

Anettes Sandwich i Aalborg

I Friis Shoppingcenter finder du den hyggelige café Anettes Sandwich, der tilbyder et bredt udvalg af forskellige sandwich, salater og økologiske drikkevarer. I caféen kan du nyde et sundt og lækkert måltid mad, hvad enten du er grovsulten eller blot trænger til en snack.

 

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

98 14 98 14


Sandwichbutik i Aalborg

Den nye Anettes Sandwich butik i Aalborg sætter fokus på gode råvarer i hvert et måltid. Hvad enten du er på jagt efter en lækker sandwich med kylling og bacon eller er mere til en salat med mozzarella, kylling eller tun, sørger vi for, at du får en god og smagfuld oplevelse hos Anettes Sandwich i Aalborg.

 

Udvalget hos Anettes Sandwich

Caféen, Anettes Sandwich i Aalborg, er et sted, hvor du kan slappe af og komme helt ned i gear under din shoppingtur. Med afslappende musik, levende lys og rolige farver i indretningen møder du en hyggelig og afslappet atmosfære hos Anettes Sandwich.

Et frirum fra det pulserende byliv, hvor du kan hygge dig med venner og veninder eller sidde og arbejde i fred, mens du nyder en kop god, friskbrygget, økologisk kaffe. Så tag et smut forbi Anettes Sandwich i dag og prøv en lækker sandwich.

 

Byens Bedste Sandwich

Hos Anettes Sandwich i Aalborg tages sandwich meget alvorligt. Derfor har caféen været kåret som “Byens Bedste Sandwich” i Århus. En titel, som stiller krav. Derfor er kvaliteten altid i top, og der udvikles på sortimentet løbende med nye sandwich, salater og drikkevarer.

Få stillet sulten hos spisestederne i Friis Shoppingcenter. Her er der noget for enhver smag.

 

Sandwich for enhver smag

Hos Anettes Sandwich kan du være sikker på at finde en sandwich-variant, som passer til din smag og dit humør. Anettes Sandwich i Aalborg har nemlig intet mindre end 17 forskellige sandwich på menukortet med adskillige tilvalgsmuligheder.

Så hvad enten du er til kylling og bacon, laks, oksekød, chorizo, kalkun, landskinke, serranoskinke, roastbeef, carpaccio, hønsesalat, eller om du søger en vegetarisk eller vegansk sandwich, så finder du det hele hos Anettes Sandwich butik i Aalborg.

 

Spændende salatbar i Aalborg

Kvaliteten er altid være i top hos Anettes Sandwich. Dette gælder både for vores sandwich og salater. På menukort finder du tre forskellige salater med kylling, tun og mozzarella, så der er lidt for enhver smag.

Til salaten tilbydes altid fem forskellige slags brød, som du frit kan vælge i mellem: økologisk-, fuldkorns-, surdejs-, glutenfri- og traditionelt, lyst brød. Derfor er du altid sikret et helstøbt, sundt og lækkert måltid mad, når du besøger Anettes Sandwichs salatbar.

 

To-stay eller takeaway?

Hos Anettes Sandwich i Aalborg kan du få smurt din sandwich eller mixet din salat enten to-stay eller to-go. Uanset hvad du foretrækker, bliver det hele naturligvis lavet fra bunden hver gang, så du får en lækker og smagfuld oplevelse både inden- og udenfor sandwichbutikken.

 

Mad ud af huset til arrangementer

Vidste du, at Anettes Sandwich bringer mad ud til større arrangementer? Hvis dit næste firmaarrangement står og mangler frokosten, kan du både få sandwich og salater leveret lige til døren. Maden sendes med en taxa fra den af vores seks caféer, som ligger tættest på leveringsadressen.

 

Bestil din mad online

Vil du gerne springe køen over? Du kan bestille din mad online på Anettes Sandwich hjemmeside her. Her kan du samtidig også se hele vores sortiment af lækre sandwich, salater fra salatbaren, kolde drikkevarer, lækkerier som muffins og cookies samt gode tilbud og menuer.

 

Anettes Sandwich åbningstider

Anettes Sandwich har åbent kl. 10-19 i hverdagene og kl. 10-17 hver lørdag og søndag ligesom resten af Friis Shoppingcenter (med undtagelse af Magasin, der har udvidet åbningstid – se under “Åbningstider“).

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *