Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Spisesteder


Spisesteder i Friis Shoppingcenter

Leder du efter en god og billig brunch? Eller mangler du det perfekte spisested i Aalborg til hele familien? Hvad enten du leder efter en god morgenmad, brunch, sund frokost, buffet eller en god kop kaffe, finder du et lækkert spisested i Friis Shoppingcenter, der kan levere varen. Få overblikket over vores shoppingcentrets spisesteder herunder.


Espresso House

  Find det du søger: Hvilke kaffevarianter serverer Espresso House? Hvornår har Espresso House åbent? Hvad koster kaffen ...

Lagkagehuset

  Find det, du søger Lagkagehuset i Aalborgs sortiment Hvornår har Lagkagehuset åbent? Har Lagkagehuset rabatter? Hvem er ...

D’let

  Find det, du søger Hvad har D’let på menukortet? Hvornår har D’let åbent? Hvad er ...

Anettes Sandwich

  Find det du søger: Menukort Priser Åbningstider Bestil nu Mad ud af huset Har Anettes Sandwich rabatter? Om ...

Joe & The Juice

  Find det, du søger Hvor ligger Joe & the Juice? Hvornår har Joe & the Juice åbent? ...

Spisesteder i Aalborg med morgenmad og brunch

I Friis Shoppingcenter finder du spisesteder, der tilbyder både klassisk morgenmad og brunchanretninger. Det er stedet for lækker hjemmebag og kvalitetskaffe. Besøg eksempelvis kaffebarerne Espresso House og Lagkagehuset helt centralt i byen. Det er de perfekte spisesteder i Aalborg til dig, der elsker nybagte croissanter, økologiske bagværk og kaffe, der er brygget efter alle kunstens regler.

 

Sunde spisesteder i Aalborg til frokost

Leder du efter et sundt spisested i Aalborg enten to-go eller to-stay? Prøv den populære sandwichkæde Anettes Sandwich, der serveres sprøde sandwich med alt fra kylling til laks og humus. Du kan også købe sunde salater, som du kan tage med to-go, hvis du har brug for en hurtig frokost, eller hvis du arbejder eller studerer i centrum af Aalborg.

Du kan selvfølgelig også tage forbi den kendte café Joe & The Juice, der altid står klar til at mikse juices og sunde og mættende shakes. På det populære spisested i Aalborg kan du desuden købe forskellige sandwich og sunde raw-snacks, som du kan nyde i caféen eller tage med to-go.

Er du på jagt efter et spisested i Aalborg, der serverer sunde frokost- og aftensmadsretter? D´let er et spisested i centrum, der både serverer sunde salater og lækre thairetter med masser af smag. Hos D´let kan du både nyde retterne i restauranten eller tage dem med to-go.

 

Lækker buffet i Aalborg

Er du på udkig efter et billigt spisested i Aalborg med plads til hele familien? Så tag forbi det hyggelige spisested D’let, hvor du finder en stor, thailandsk buffet med både salater, kød og originale thairetter. Det nye spisested i Aalborg henvender sig til dig, der elsker sprøde salater og thailandske specialiteter.

 

Leder du efter en god café i Aalborg?

Er du færdig med din shopping og trænger til en god kop kaffe eller et stykke kage? I Aalborg finder du flere spisesteder, der har fokus på kvalitetskaffe, økologiske bagværk og hjemmebagte kager. Tre af spisestederne finder du i centrum nemlig Espresso House, Coffee Ten og Lagkagehuset.

Espresso House og Lagkagehuset er perfekte til dig, der leder efter en rigtig god kop kaffe, hjemmebagt kage eller andet kvalitetsbagværk. Coffee Ten har fokus på at servere en god, billig kop kaffe. Her koster alt kaffe nemlig kun 10 kr uanset variant.

Er du mere til is, så prøv det nye spisested i Aalborg, isbutikken Is á Bella. Her kan du købe hjemmelavet kvalitets-is, milkshakes, kaffe og søde sager. Det er perfekt til de lune sommerdage i midtbyen. Find flere caféer i Aalborg centrum her.

 

Hvornår har spisestederne i Aalborg åbent?

Uanset om du har lyst til god morgenmad, den sunde frokost eller den store brunchbuffet, kan du finde det i Friis Shoppingcenter, der er placeret helt centralt i midtbyen. Få et overblik over åbningstiderne her.

 

Parker tæt på spisestederne i Aalborg

Kommer du i bil til Aalborg? Parker din bil i Friis Shoppingcenters parkeringshus, der indeholder mere end 850 parkeringspladser. Så er du i gåafstand til mange af Aalborgs mest populære spisesteder. Du kan læse mere om parkering her.

 

Anettes Sandwich

Sandwichbaren Anettes Sandwich er særlig kendt for deres sprøde sandwich lavet med specialfremstillet brød og smurt med hjemmelavet dressing. Du kan vælge din favoritsammensætning blandt mere end 15 forskellige varianter med alt fra laks, hønsesalat og kylling til vegetar med humus. Du kan altid tilføje ekstra fyld.

I Anettes Sandwich sælger de også salater, økologiske drikke, sodavand, juice, muffins og cookies. Vælg en sandwich fra 48 kroner, eller køb en menu med sandwich og noget koldt at drikke fra 67,50 kroner.

Læs mere om Anettes Sandwich her.

 

Coffee Ten

Coffee Ten er en café for dig, der leder efter god, billig kaffe. Coffee Ten har skabt kaffebaren ud fra et simpelt koncept, nemlig at alt kaffen kun koster 10 kr. uanset hvilken variant, du leder efter. Her kan du desuden købe forskellige sandwich, morgenboller, wienerbrød, croissanter, kage og snacks.

Læs mere om Coffee Ten her.

 

D’let

Spisestedet D’Let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away – er det grønne og sunde spisested i Aalborg. Her finder du mange autentiske thailandske specialiteter som karryretter og sprøde forårsruller samt et stort udvalg af grøn fastfood to-go.

Vælg mellem mere end 60 lune retter med alt fra pad thai og indbagte rejer til salater, grøntsager og kød i D’Lets store buffet, hvor du betaler efter vægt. Alle de thailandske retter er tilberedt af dygtige thailandske kokke og efter originale thailandske opskrifter. Du kan også tage din mad med to-go fra det sunde spisested i Aalborg.

Læs mere om D’let her.

 

Espresso House

Espresso House er en hyggelige kaffebar midt i Aalborg. Her finder du både håndbrygget kaffe i høj kvalitet samt økologisk bagværk, kager, yoghurt og juice. Prøv en af caféens signaturkaffer som Cold Brew, Caffe latte eller cappuccino. Du kan selvfølgelig også peppe din kaffe op med karamelsirup eller prøve en tiramisu-latte.

Er du ikke til kaffe har kaffebaren selvfølgelig også kakao, chai latte, te og flere kaffefri shakes, som du kan nyde sammen med caféens skønne bagværk eller kage. Nyd din kaffe to-go eller i den hyggelige kaffebar.

Læs mere om Espresso House her.

 

Is á Bella

Is á Bella er en ny isbutik, der serverer kvalitets-is, søde milkshakes og god kaffe. Her finder du spændende hjemmelavede isvarianter, der er lavet på mælk, vand, ris og yoghurt. Det betyder, at isen er mere cremet og let, og at du kan nyde isen, hvis du er diabetiker, allergiker eller veganer. Isbutikken har mere end 40 forskellige varianter, så der er helt sikkert en favorit til dig og resten af familien.

Læs mere om Is á Bella her.

 

Joe & The Juice

Leder du efter en sund, friskpresset juice eller en sød shake, så skal du tage forbi spisestedet Joe & The Juice. Vælg en af juicebarens populære juicer fuld af frugt og grøntsager eller prøv en sød shake med vaniljemælk.

Spisestedet i Aalborg har også et stort kaffekort med specialiteter som Ginger Latte eller Flat White samt lækre sandwich og sunde snacks, som du kan nyde sammen med din juice eller shake i juicebarens hyggelige omgivelser.

Læs mere om Joe & The Juice her.

 

Lagkagehuset

Lagkagehuset er særligt kendt for det deres brød, lækre kager og ikke mindst den gode kvalitetskaffe. Hos Lagkagehuset finder du både brød til din morgenmad, lækre grovbrød og rugbrød til frokost og selvfølgelige et stort udvalg af kager til eftermiddagskaffen. Du kan både nyde kaffe og kage hos Lagkagehuset eller tage det med to-go.

Læs mere om Lagkagehuset her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *