Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
  

Vibholm Guld & Sølv i Aalborg

Vibholm Guld & Sølv er en moderne smykkebutik og guldsmed i Aalborg fyldt med elegante smykker, glitrende sten og smukke ure. Du kan finde en bred variation af de fineste smykkemærker til enhver smag. Her har du rig mulighed for at finde den perfekte gave til din kære eller forkæle dig selv med kvalitetssmykker.

 

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

86 12 56 90

Facebook

https://www.facebook.com/vibholmguldogsoelv/

Instagram

https://www.instagram.com/vibholmguldogsoelv/?hl=da


Find det du søger:

  1. Hvor ligger Vibholm Guld & Sølv i Aalborg?
  2. Smykkepleje: vigtigere end du tror
  3. Få huller i ørene hos Vibholm
  4. Hvornår har Vibholm Guld og Sølv åbent?
  5. Landsdækkende bytteservice
  6. Hvilke brands har Vibholm Guld og Sølv?
  7. Hvad koster smykker og ure hos Vibholm?
  8. Hvem er Vibholm Guld & Sølv?

 

Danmarks største udvalg

Her finder du et af Danmarks største udvalg indenfor smykker til mænd, kvinder, drenge og piger fra en bred vifte af populære brands. Hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg, er du sikker på at få den bedste kvalitet til den rigtige pris.

Smykker er ideelle både til selvforkælelse og som gave. Hvad enten du på jagt efter en gave til konfirmationen, valentinsdag, dåb, studentergildet, mors- eller fars dag eller en helt syvende mærkedag, så er du sikker på at finde smykker af allerhøjeste kvalitet hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg til priser både i den høje og lave ende.

 

Hvor ligger Vibholm Guld & Sølv i Aalborg?

Guldsmeden ligger i stueetagen ved siden af JYSK. Besøg butikken i dag og se det store udvalg. Husk at du altid får en times gratis parkering i Friis Shoppingcenter.

 

Moderne guldsmed i Aalborg

Vibholm Guld & Sølv i Aalborg er en moderne guldsmed og smykkebutik, der både fokuserer på det gamle håndværk og nye, spændende tendenser i smykke- og urverdenen. Her kan du både få hjælp til vedligeholdelse og reparation af gamle smykker samt finde nye eksklusive smykker fra nogle af verdens førende brands.

Guldsmedens samarbejde med nogle af de dygtigste leverandører og brands. Du kan derfor forvente, at smykkerne og urene altid er i allerhøjeste kvalitet, uanset om du har den lille eller store pengepung fremme. Har du brug for inspiration til gaven eller brug for informationer om smykkerne, står det kompetente personale klar til at assistere dig.

 

Smykkebutik i Aalborg med stort udvalg

Aalborgs Vibholm Guld & Sølv butik tilbyder et bredt udvalg af ure og smykker til mænd, kvinder, drenge og piger. Uanset om du er til de mindre, elegante designs uden for mange vedhæng, eller de voluminøse og prangende smykker, er du sikker på at finde lige netop noget for din smag.

I Vibholm Guld & Sølvs butik finder du smykker indenfor følgende kategorier: ankelkæder, armbånd, brocher, charms, forlovelsesringe, halskæder, ringe, vedhæng, vielsesringe og øreringe samt flere standard halskæder og smykker, som du kan pryde med dine yndlingsvedhæng. I sortimentet finder du også smykker med bogstaver, smykker med stjernetegn, eksklusive herresmykker og smykkepleje.

 

Børnesmykker og børneure

Endelig har guldsmeden et bredt udvalg af børnesmykker til fornuftige priser. I denne kollektion finder du både armbånd, charms, halskæder, øreringe og flotte vedhæng samt børneure, som kan følge barnet gennem hele livet, hvis de bliver passet godt på. Det er oplagte gaver til barnedåb og konfirmation.

 

Smykkepleje: vigtigere end du tror

Hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg kan du få både vejledning og finde alle de ting, du skal bruge til at vedligeholde dine nye og gamle smykker. Smykkepleje er nemlig essentielt, hvis du gerne vil bevare de ædle metallers glimtende udseende.

Hvis du plejer dine smykker korrekt, kan de blive din følgesvend igennem hele livet. Smykkeplejen giver både nyt liv og bevare den originale overflade. Har dine smykker affektionsværdi, er det en god idé at pleje dem i ny og ny, også selvom du ikke går med dem.

For at holde metaller fine og skinnende bør du anvende Hagerty smykkerens, som virker til alle smykker. Dette skal bruges sammen med en ordentlig pudseklud, så du ikke ridser metallets overflade. Endelig skal du sørge for at opbevare smykkerne ordentligt i fint stof.

 

Få en specialdesignet vielsesring

En vielsesring er mere end bare en almindelig ring. Det er et symbol på jeres indbyrdes kærlighed og unikke relation. Den er et fælles minde fra dagen, hvor I kunne sige ja til hinanden og erklære jer for rette ægtefolk at være. Derfor har mange også lyst til at gøre ekstra meget ud af deres vielsesringene. Hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg kan vi specialdesigne jeres vielsesringe, så den passer perfekt til jeres kærlighedsbånd.

 

Ure til mænd og kvinder

Selvom vi i højere grad bruger vores smartphones til at holde styr på klokken, er ure på ingen måde blevet outdated. De hører stadig til i toppen blandt de mest elegante og stilrene smykker, som kan bruges til ethvert sæt tøj og enhver anledning.

Vibholm Guld & Sølv i Aalborg har et bredt sortiment af ure til mænd, kvinder og børn fra nogle af de mest populære og anerkendte urmagere i verden. Hos guldsmeden finder du for eksempel armbåndsure, bordure, ure til børn, dameure, dykkerur, herreure, pulsure og sportsure, smartwatches fra blandt andet Garmin og Fossil samt vægure.

I det store udvalg finder du ure i alle prisklasser. Lige fra eksklusive Tag Heuer ure til prisvenlige ure fra Casio og Inex. Derudover finder du ure fra Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Emporio Armani, Festina, Fossil, Garmin, Jaguar, Obaku, Skagen, Tissot og Triva.

 

Få huller i ørene hos Vibholm

Skal du eller dit barn have lavet huller i ørene? Hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg foretager vi medicinske enkelt- og dobbeltpiercinger til en fast lav pris. Der anvendes et helt særligt hud- og allergivenligt system fra Blomdahl Medical. Når I får huller i ørene lavet hos Vibholm Guld & Sølv, er I samtidig sikre på at få ordentlig og kompetent vejledning med på vejen, så der ikke opstår betændelse efterfølgende. Her er du i professionelle hænder.

Hvad er prisen for at få huller i ørene hos Vibholm?

Det koster kun 349 kr. for at få lavet huller i ørene hos Vibholm. Prisen inkluderer to huller og renseservietter til at pleje hullerne i helingsperioden. Du kan ofte finde et godt tilbud på huller i ørene hos Vibholm Guld og Sølv. Følg Friis Shoppingcenters på de sociale medier, så er du altid opdateret.

 

Hvornår har Vibholm Guld og Sølv åbent?

Vibholm Guld & Sølvs åbningstider følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Du finder dagens åbningstider her.

 

Landsdækkende bytteservice

Når du handler hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg, får du automatisk den landsdækkende bytteservice. Det betyder, at du kan returnere dine vare i alle kædens guldsmedebutikker i Danmark. Du kan derfor trygt købe dine gaver hos Vibholm Guld & Sølv.

 

Hvilke brands har Vibholm Guld og Sølv?

Vibholm Guld & Sølv i Friis Shoppingcenter får varer fra nogle af den mest anerkendte og kvalitetsbevidste leverandører på markedet. Nedenfor finder du en oversigt over nogle af de brands, der leverer smykker og ure til Vibholm Guld & Sølvs multibrandbutikker:

Arne Jacobsen, Abelstedt, Bybiehl, Caio, Calvin Klein, Certina, Design Letters, Diesel, Disney, Emporio Armani, Festina, Fossil, Gant, Garmin, Georg Jensen, Heiring, Jaguar, Kay Bojesen, Line & Jo, Lund Copenhagen, Marc Jacobs, Maria Black, Michael Kors, Månesten, Aagaard samt Vibholms egne eksklusive, håndforarbejdede smykker.

 

Hvad koster smykker og ure hos Vibholm?

Prisene på Vibholm Guld& Sølvs ure og smykker ligger både i den høje og lave ende. Her kan du finde alt fra smykker, vedhæng og accessories til under 100 kroner til unikke, håndlavede smykker og ure til mere end 100.000 kroner.

 

Hvad koster det at få huller i ørene?

Hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg kan du få lavet to huller i ørerne for 349 kroner. I prisen medfølger også renseklude.

 

Hvem er Vibholm Guld & Sølv?

Vibholm Guld & Sølv er en dansk guldsmed og familiedrevet virksomhed, der ejes af Tenna Vibholm. Den første butik åbnede i 2007 i Århus og satte en ny standard for danske, multibrand smykkeforretning. Butikken i Aalborg er den 21. smykkebutik i rækken.

Tilbud & Nyheder

Øreringene hænger som en smuk klase druer 🍇

Udløber: 1. November 2020
Pris: 1750 kr.
De perfekte uanset om du skal til fest eller på arbejde 🙌🏻 Moonlight Grapes øreringene fra Georg Jensen er fremstillet i oxideret sølv og har en lille kuglelås i sølv.

Den smukke Moonlight Grapes ring 🍇

Udløber: 25. Oktober 2020
Pris: Lille 2995 kr. - Mellem 3600 kr. - Stor 3995 kr.
Går du og drømmer om at det en dag bliver din? 🤞🏻🥰 Den smukke ring fåes i 3 størrelser - lille, mellem og stor. Ringen er lavet i oxideret sølv.

Den organiske og skulpturelle ring i rosa guld 🍇

Udløber: 8. November 2020
Pris: 8500-8975 kr.
Den er det perfekte tilbehør, uanset om du vil tilføre luksus i din hverdag eller stråle til en fest 🌟 Ringen er fremstillet i 18 karat rosa guld. Prisen varierer i forhold til hvad størrelse man bruger ringen i. ⭐️

Virkelig kært sæt med enhjørninger 🦄

Udløber: 31. Oktober 2020
Pris: 395 kr.

Til det fortryllende bestik medfølger en super sød og blød enhjørningebamse 🥰 Dette fine sæt vil helt klart skabe regnbuer og stjerner samt magi ved spisebordet 🦄🌈💫 Der er mulighed for at få bestikket graveret, hør mere om dette i butikken 👋🏼

Et ur for livet?

Udløber: 31. Oktober 2020
Et Arne Jakobsen ur er et ur for livet. Det elegante og klassiske design sikrer dig et ur, der aldrig går af mode. Se udvalget af Arne Jakobsen urene i butikken👋🏼

Man kan aldrig få for mange creoler 🙌🏻

Udløber: 25. Oktober 2020
Fineste lette og elegante creoler i mat sølv og forgyldt fra Pernille Corydons nyeste kollektion; a sky full and dreams 💫

Danmarks National blomst 🇩🇰

Udløber: 26. Oktober 2020
Pris: 2995 kr.
Margueritten er Danmarks nationalblomst. Smykket er inspireret af den meget populære Daisy kollektion, og i år, hvor dronningen fylder 80 år, lanceres denne særlige broche i et begrænset antal som kun kan fås i 2020. Brochen kan også bæres som en halskæde. Der medfølger nemlig en 60 cm. forgyldt ankerkæde. Smykket er lavet i 18 karat forgyldt sølv med blomsterblade i håndmalet hvid emalje. Det har en særlig jubilæumsgravering på bagsiden. Kom endelig ind og prøv den i butikken 👋🏼

Ikoniske vægure fra Arne Jakobsen🤤

Udløber: 8. November 2020
Væguret her findes også i både større og mindre størrelser og forskellige modeller. Savner du en gaveidé er væguret et både smuk og funktionel stykke dansk design med masser af historie. Priser ligger fra 1299 kr. og opefter 😁

Arne Jakobsen bordur med alarm, snooze og lys ⏰

Udløber: 16. November 2020
Pris: 899 kr.
Det smukke Bankers bordur fra Arne Jacobsen er fremstillet i et hærdet slagfast topglas. Borduret Bankers måler 11 cm i diameter, de kommer i forskellige farver og designs. Udover at være et dekorativt bordur i hjemmet har uret de nødvendige vækkeursfunktioner som alarm, snooze og lys. En sensor gør, at både lys og snooze aktiveres ved en let bevægelse med hånden over uret. Kom endelig ind og se de forskellige modeller i butikken ⏰👋🏼

Elsker Du diamantringe? Så se med her! 💎

Udløber: 24. November 2020
Vi er personligt, helt vilde med Empire ringen fra Nuran, herinde i butikken. 🤩 Når man ser på ringen fra siden, kan man rigtig se brillanterne som nærmest svæver i fatningerne. Ringene fremstilles i 14 karat rød-, hvid- og rosaguld. En lækker ring til det store spørgsmål, til at fejre Jeres specielle dag - eller hvis du bare vil forkæle hende eller dig selv! Kig ind i butikken for at se ringene eller høre nærmere om priserne 👋🏼

Er Du helt vild med perler og sten? 🤩

Udløber: 30. November 2020
Luvalu laver de fineste smykker med ferskvandperler i forskellige organiske former og de smukke forskellige farver sten 😙 Luvalu Jewelry forhandles eksklusivt hos Vibholm Guld og Sølv. Smykkerne fremstilles i sølv og sølvforgyldt. Priserne ligger fra 159 kr. og opefter Kom ind i butikken og se det store udvalg👋🏼

Inspiration til hvordan du kan mikse dine smykker 🤩

Udløber: 7. December 2020
Vi er helt vilde med byBiehls smykker fordi de kan mikses i alle størrelser, farver og former. Kom endelig ind i butikken og se udvalget fra byBiehl 👋🏼

Står du og mangler julegaveønsker? 🎄

Udløber: 3. December 2020
Så prøv og se de fineste ørekæder fra Pernille Corydon, der fås i to forskellige længder. Daylight kollektionen er drevet af kærlighed og til lyset og af mødet mellem stærke og fine former. Den lille ligger til 300 kr. Den store ligger til 350 kr. Vil du tilføje Daylight ørekæderne til dine ønskeliste? 🎅🏻

Se lige det smukkeste vedhæng 💎

Udløber: 23. December 2020
Det smukke vedhæng er fra Scrouples´ serie Vida 🥰 Vedhænget er fremstillet i 8 karat rødguld med en super smuk glitrende brillant 💎 Serien fås i ring, vedhæng og ørestikker. Man kan også få serien i forskellige størrelser brillanter💍 Kig inde lig ind i butikken og se hele serien, og hør mere om priserne 👋🏼

Hvad synes I om Wiogas smykker? 🙌🏻

Udløber: 13. December 2020
Wioga kendetegner enkelthed, bløde romantiske toner og ekstravagance De kan bruges både til hverdag og fest lavet med kærlighed og passion 🥰 Måske et ønske til julegaven eller til en du holder af?🎄

🎅🏻 Julegaveønske? 🎅🏻

Udløber: 24. December 2020
Se lige de fineste og gyldne øreringe fra Pernille Corydon - Så fint at sætte sammen🥰 Det kan også fås i sølv🎄 Kig endelig ind i butikken👋🏼

Skal du på knæ juleaften eller nytårsaften? ✨

Udløber: 31. December 2020
Man kan starte med en mindre diamant og lade den vokse sig større med tiden 💎 Kleopatra er en eksklusiv dansk diamant smykkeserie i 14 karat rød- og hvidguld, med mulighed for opgradering✨ Man kan nemlig bytte sit smykke til et med en større carat (diamant) inden for 2 år fra købsdatoen. Du betaler kun prisforskellen mellem dit gamle smykke og det nye smykke. Kig ind ind i butikken for at se hele kleopatraserien 👋🏼💍
Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *