Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
Friis10:00 - 17:00
  

Smykkebutikker


Smykkebutikker i Aalborg

Leder du efter en god smykkebutik i Aalborg med et stort udvalg af smykker til mænd og kvinder i forskellige prisklasser og fra et utal af populære danske og internationale brands? Så finder du alt, hvad du har brug i Friis Shoppingcenters smykkebutikker. Udvalget inkluderer alt fra ringe, halskæder og øreringe i guld og sølv til læderarmbånd, ure og børnesmykker, og der er smykker i enhver prisklasse, så du både kan købe eksklusive smykker til særlige begivenheder og billige hverdagssmykker. Besøg smykkebutikker i Aalborg i dag og find dine nye yndlingssmykker.


Vibholm Guld & Sølv

  Find det du søger: Hvor ligger Vibholm Guld & Sølv i Aalborg? Smykkepleje: vigtigere end du tror ...

Magasin

Aalborgs stormagasin I det nye Magasin i Aalborg støder du på intet mindre end 7.500 m2 stormagasin i 3 plan spæ...

H&M

  Find det, du søger Hvornår har H&M åbent? Hvilket udvalg har H&M? Har ...

Hvilket sortiment har smykkebutikkerne?

I smykkebutikkerne i Aalborg finder du et bredt sortimenter af smykker til mænd, smykker til kvinder og smykker til børn foruden vielsesringe, ure og smykke accessories. Her kan gå på opdagelse blandt ankelkæder, armbånd, brocher, charms, forlovelsesringe, halskæder, ringe, kæder i guld og sølv, vedhæng med bogstaver og stjernetegn samt øreringe og en række billigere standardsmykker til hverdagsbrug.

 

Hvilke brands fører smykkebutikkerne?

Der er smykker til enhver stil og pengepung i smykkebutikkerne i Aalborg. Smykkerne kommer fra nogle af de mest populære og velrenommerede smykkedesignere i verden. I smykkebutikkerne finder du blandt andet smykker fra Aagaard, About Vintage, Arne Jacobsen, ByBiehl, Design Letters, Gant, Georg Jensen, Kay Bojesen, Lund Copenhagen, Månesten, Maria Black, MVMT, Ole Lynggaard, Pandora, Pernille Corydon, Scrouples, Story og Vibholm.

 

Ure til mænd, kvinder og børn

Under kategorien smykker finder du også ure til mænd, kvinder og børn som armbåndsure, dykkerure, pulsure, smartwatches, sportsure samt urremme og andet tilbehør. Udover at være funktionelt og praktisk kan et ur også sætte prikken over i’et på din stil og give dig et mere modent udtryk, samtidig med at det er moderne. Ure er nemlig på ingen måde gået af mode, selvom de fleste af os efterhånden har vænnet os til at se, hvad klokken er på vores smartphones. De hører stadig til blandt de mest populære og velansete smykker, som både mænd og kvinder kan gå med.

Smykkebutikkerne i Aalborg tilbyder ure fra en række populære urmærker som Daniel Wellington, Inex, Festina, Fossil, Certina, Diesel, Emporio Armani, Garmin, Jaguar, Michael Kors, Arne Jacobsen, Skagen, Nordgreen og mange flere. Der er både ure til manden med høje krav til kvalitet og brand, små feminine dameure i elegante designs og ideelle førstekøbsure til de små, der er smarte, uden at de koster en formue. Hvis du er på udkig efter et lækkert ur til ham eller hende, finder du et bredt udvalg i smykkebutikkerne i Aalborg.

 

Hold dig opdateret med nyt fra smykkebutikkerne

I Friis Shoppingcenter er du altid sikker på at finde et stort udvalg af smykke til kvinder og mænd til fornuftige priser. Hvis du mangler lidt inspiration til selvforkælelse eller gaveønsker eller bare venter på et godt tilbud, kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid blandt de første, som hører om de nye kollektioner fra butikkerne og får nys om de gode tilbud, når shoppingcentret holder udsalg. Du kan tilmelde dig her.

 

Hvornår har smykkebutikkerne i Aalborg åbent?

Smykkebutikkerne følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Fra tid til anden har vi særlige åbningstider i forbindelse med udsalg og helligdage, og du bør derfor altid sikre dig at tjekke de officielle åbningstider her.

 

Smykker kan holde hele livet

I gennem hele menneskehedens levetid har man altid haft pyntet og prydet sig med glimtende genstande. Det giver os noget særligt, noget mere kant, noget der viser vores personlighed. Smykker og ure er mere end bare det sidste touch på et outfit. De kan bære minder og affektion og vække følelser hos os, og derfor beholder mange af os de smykker, vi har fået ved særlige lejligheder gennem hele vores liv. Det er blot en af de smukke karakteristika ved de næsten uforgængelige metaller, som smykkerne fremstilles af.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *