Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
Friis10:00 - 17:00
  

Skobutikker


Skobutikker i Aalborg

Leder du efter en god skobutik i Aalborg? I Friis Shoppingcenter finder du flere butikker samlet under et tag med sko, støvler og andet fodtøj på hylderne. Sko til enhver anledning og årstid i mange forskellige modeller og styles lige fra gummisko, sneakers og sportssko til sandaler, vinterstøvler og gummistøvler.

I skobutikkerne i Aalborg finder du sko til kvinder, mænd og børn i alle aldre lige fra flotte lak- og herresko til stiletter, støvler, damesko og sneakers. Skobutikkers udvalg er velassorteret, så du er sikker på at finde sko lige netop til din stil og i din størrelse. Find dit næste par sko i skobutikkerne i Friis Shoppingcenter.


Kings & Queens

  Find det, du søger Hvilket udvalg har Kings & Queens? Hvornår har Kings & Queens åbent Har ...

Magasin

Aalborgs stormagasin I det nye Magasin i Aalborg støder du på intet mindre end 7.500 m2 stormagasin i 3 plan spæ...

Sport 24

  Find det, du søger Hvilket udvalg har Sport 24? Hvornår har Sport 24 åbent? Hvilke returregler har Sport 24? Hvem ...

Vero Moda

  Find det, du søger Hvilket udvalg har Vero Moda? Hvornår har Vero Moda åbent? Hvilke returregler har ...

Selected

  Find det, du søger Hvilke udvalg har Selected? Hvornår har Selected åbent? Hvad koster tøjet hos ...

H&M

  Find det, du søger Hvornår har H&M åbent? Hvilket udvalg har H&M? Har ...

Hvilket udvalg har skobutikkerne i Aalborg?

Hos skobutikkerne i Friis Shoppingcenter finder du et varieret sortiment sko til kvinder, mænd og børn. Udvalget inkluderer blandt andet sko, sandaler, hjemmesko, støvler, sneakers, gummistøvler, stiletter, ballerinaer, loafers, espadrillos samt lak- og lædersko og alt det, du kunne have brug for indenfor skopleje. Kort sagt er der sko til enhver lejlighed i forskellige stilarter og designs og til forskellige priser, så alle kan være med. Besøg skobutikkerne i Aalborg og find den sko, du går og mangler.

 

Hvilke mærker finder du i skobutikkerne?

I Friis Shoppingcenters skobutikker finder sko, støvler og andet fodtøj fra topkvalitetsmærker fra både indland og udland. På skobutikkernes hylder kan gå på opdagelse i et bredt udvalg fra Adidas, ASICS, Angulus, ARKK Copenhagen, Black rebel, Billi Bi, Bisgaard, Bundgaard, Calvin Klein, Columbia, Cruz, Dr. Martens, Ecco, Endurance, Fila, Garment Project, H&M, Lloyd, New Balance, Nike, Pro-Keds, Puma, Selected, Shoe the Bear, SKECHERS, Tommy Hilfiger Shoes, Under Armour, Vagabond, Vero Moda, ZigZag. Kom ned i skobutikerne i dag og se det brede sortiment.

 

Sko skal prøves i butikken

Når du skal købe nye sko, er det vigtigt, at du kan mærker og prøve skoene, førend du tager dit endelig valg. Derfor er oplagt at besøge en skobutik med faguddannet personale, som kan guide dig gennem junglen af størrelser, såltyper og materialer. Så er du sikker på at få en sko med hjem, der både falder i din smag, og som er gode for dine fødder, naturligvis også i den helt rigtige størrelse. Ingen sko er ens, og størrelser kan varierer fra producent til producent til trods for fælles, ensrettede standarder for skostørrelser i EU. Derfor er det altid vigtigt at få prøvet dine nye sko, støvler eller sneakers, før du svinger kortet.

 

Find den rigtige skostørrelse

Det er vigtigt at finde en sko med den rette skostørrelse, så du slipper for sko, der gnaver og får fordelt vægten ligeligt på begge fødder. Når du skal måle din skostørrelse, tager du længden fra længste tå til den bagerste del af din hæl. Derudover bør du måle begge dine fødder, da der godt kan være en lille forskel, som kan have betydning for, om du skal en skostørrelse op eller ned.

Hvis du vil være helt præcis, kan du lave et udprint af din fod derhjemme med et stykke papir, en blyant og en saks. Du skal blot lægge din fod på papiret og tegne et groft omrids af foden. Dette kan du klippe ud og tage med ned til skobutikken. På den måde får du også bredden på din fod med, når du skal finde den rigtige størrelse ved blot at lægge din “skabelon” ned i den sko, du prøver.

 

Hvornår har skobutikkerne åbent?

Skobutikkerne i Friis Shoppingcenter følger shoppingcentrets almindelige åbningstider. I forbindelse med højtider, helligdage og særlige begivenheder som udsalg og Late Night aftener, kan åbningstiderne være anderledes, end de plejer. Du kan altid finde et overblik over åbningstiderne her. Husk også, at Friis altid har åbent om søndagen.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *