Friis10:00 - 16:00
|
Magasin
  

Poul M i Aalborg

Mangler du inspiration til en ny frisure, eller skal du have klippet spidserne? I Friis Shoppingcenter centralt i Aalborg ligger frisør Poul M, der er en del af frisørkæden Poul M med 18 frisørsaloner i hele Jylland. I Poul M i Friis finder du altid dygtige frisører, der kan vejlede dig til alt fra en ny frisure og farve til glattejern, voks og meget mere. Så kom forbi frisørsalonen, hvis du har spørgsmål til hår, hårpleje og hårprodukter.  
mandag 10:00 - 17:30
tirsdag 10:00 - 17:30
onsdag 10:00 - 17:30
torsdag 10:00 - 17:30
fredag 10:00 - 17:30
lørdag 10:00 - 16:00
søndag 10:00 - 16:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

98 17 17 81

e-mail

13


Poul M Frisør i Friis Shoppingcenter

Frisørsalon midt i Aalborg

Hos frisørkæden Poul M kan du forkæle dig selv med en ny klipning. Poul M tilbyder både børne-, herre- og dameklip. Udover klipning kan du også få farvet hår og hjælp til styling. Derudover kan du købe deres lækre hårprodukter, der gælder shampoo, hårkur, hårlak, voks med mere. Du finder Poul M i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Frisør i Aalborg med stor erfaring

I Poul M tilbyder vi både klipning, farve og styling til kvinder. Og vi ved, hvad der er trendy lige nu, og hvad der passer til dig og din ansigtsform. Så uanset om du har brug for råd til en helt ny frisure, eller du blot skal have klippet pandehåret, så kom forbi frisørsalonen. Drømmer du om en anden hårfarve, eller vil du gerne have striber i dit hår? Vi har også masser af inspiration til både helfarve og reflekser, så du kan finde en hårfarve, som matcher din personlighed og din stil.

 

Vi har også herreklip og børneklip i Poul M

Poul M er også en herrefrisør. Vi har både almindelig herreklip, tilbud med herreklip hver 3. uge og herreklip med maskinklipning, hvis du ønsker den samme længde over hele hovedet. Vi har desuden baby-klip, børneklipning og teenager tirsdags behandlinger, hvor du som teenager op til 19 år kan blive klippet til billigere priser.

 

Køb GHD-glattejern og hårprodukter i frisøren i Aalborg

Er du jagt efter hårprodukter i god kvalitet eller et glattejern til dine nye lokker? I frisør Poul M har vi både hårprodukter og glattejern fra de førende mærker indenfor branchen. Du finder blandt andet mærkerne GHD, Moroccanoil, L’Oreal og Renati i frisørsalonen centralt beliggende i Aalborg.

 

Hvornår har frisør Poul M åbent?

Poul M har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter. Du finder åbningstiderne her. Kom forbi frisøren i Friis og få vejledning til din nye frisure, eller bliv inspireret på frisørsalonens instagram @poulm_friis. Du kan booke din tid online på Poulm.dk eller på telefon 98 17 17 81.

 

Står dagen i selvforkælelsens tegn? Du finder en lang række lækre sundheds og skønheds produkter i vores butikker. Find oversigten over butikker med personlig pleje her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *