Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Matas i Aalborg

Besøg Matas i Friis Shoppingcenter, hvis du leder efter sæsonens neglelak, en smuk læbestift, hårolie, en ny toilettaske eller et spejl. Vi har det hele i skønhedsbutikken.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

98 12 26 65

e-mail

2


Matas butik i Friis Shoppingcenter

Find det, du søger

  1. Hvor ligger Matas?
  2. Hvilke brands har Matas?
  3. Hvilke returregler har Matas?
  4. Har Matas rabatter?
  5. Hvem er Matas?

 

Dit makeup og hudplejeunivers

I Matas finder du altid dygtige materialister, der står klar til at rådgive om den perfekte duft, den rigtige hårfarve eller makeup til din hudtone, samt hjælper med spørgsmål omkring graviditet, sundhed og helsekost. I Matas i Friis Shoppingcenter kan du også finde håndkøbsmedicin og produkter inden for helse og kost.

 

Hvor ligger Matas i Friis Shoppingcenter?

Du finder Matas i Friis Shoppingcenter på plan 0.

 

Danmarks største materialist

Med ca. 300 butikker på landsplan er Matas et velkendt brand. Den gamle materialist lever i bedste velgående og tilbyder alt inden for sundhed, skønhed og personlig pleje. Matas i Friis Shoppingcenter byder dig velkommen med gode råd og vejledning indenfor skønhed og pleje. Hvad enten du skal have råd om make-up, hudpleje, dufte eller hår- og stylingprodukter, kan du altid regne med den bedste service i Matas.

 

Populære mærker fra store brands

I Matas kan du finde førende brands i sortimentet. Af produkter inden for parfume, eau de toilette eller deodoranter kan du eksempelvis finde Giorgio Armani, Hugo Boss, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Dolce & Gabana, Elizabeth Arden, Abercrombie & Fitch, Prada, Gucci, David Beckham og mange, mange flere. Af make-up kan nævnes Chanel, OPI, L’Oreál, Maybeline, Gosh, Max Factor, Nilens Jord m.m. Derudover kan du som altid finde Matas egen produktserie, De Stribede. De Stribede dækker alt inden for personlig pleje og hygiejne, og er alle helt uden parfume og parabener. Som et ekstra plus er flere af produkterne oven i købet svanemærket.

 

Gode tilbud med Club Matas

I skønheds- og sundhedsuniverset i Friis Shoppingcenter kan du få glæde af dit Club Matas kort. I butikken midt i Aalborg optjener du nemlig point på dine køb, som du kan bruge i Matas pointshop. Som medlem af Club Matas kan du desuden nyde godt af de mange fordele, som et Club Matas-kort giver. Få blandt andet adgang til eksklusive arrangementer, før-udsalg, tilbud og events i Matas i Friis.

 

Parfumer, makeup og hudpleje i Matas

Materialisten midt i Aalborg har altid de nyeste skønhedsprodukter fra de førende danske og udenlandske mærker. Du finder blandt andet et bredt udvalg af velduftende parfumer til både mænd og kvinder fra mærker som Yves Saint Laurent, Gucci, Chanel, Chloé og Marc Jacobs.
Vi har selvfølgelig også alle de populære mærker indenfor hudpleje og makeup som Matas Striber, Clinique, Rudolph Care, Max Factor, Maybelline og meget, meget mere.

 

Helse og sundhed i Aalborg

Matas har ikke kun fokus på skønhed, men også velvære og sundhed. Vi har nemlig en stor helseafdeling med fodpleje, hygiejneprodukter, dagcremer, hårpleje og andre produkter, der gør din hverdag lidt skønnere. Er du gravid eller har du lige født? Så har vi også noget til dig med alt fra ammeudstyr til toilettasker og plejende produkter til baby.

 

Hvilke returregler har Matas?

Hvis du har købt en vare i Matas i Aalborg, du ønsker at returnere, har du 30 dage til at gøre dette. Hvis du ønsker pengene retur for en vare, skal du huske at medbringe en gyldig kvittering i butikken. Har du yderligere spørgsmål angående returret eller Matas’ bytteservice, står det søde personale altid klar til besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 

Matas i Aalborgs åbningstider

Matas har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter i Aalborg. Har du spørgsmål til gavekort, tilbudsavis, Club Matas eller nye produkter, så kom forbi Matas i centrum af Aalborg og få hjælp af vores dygtige materialister.

 

Hvem er Matas?

Matas er hele Danmarks skønhedsmaterialist. Matas-koncernen så første gang dagens lys i 1949, og er i dag en af Danmarks største kæder, hvad angår skøndhed, helse og pleje. Matas gør en dyd ud af at finde og sælge de bedste skønhedsprodukter fra nogle af de mest populærer brands. Derudover har Matas også sine egene striber, der er luksus hud-og hårpleje til budgetvenlige priser. Besøg den store Matas i Friis Shoppingcenter, og oplev deres store skøndheds- og helseunivers.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *