Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

OneFone

OneFone er din ekspert i Aalborg, når det kommer til reparation af iPhones, Samsung, Huawei eller andre smartphones, tablets eller computere. OneFone i Aalborg sælger også det nyeste og smarteste tilbehør til din smartphone og andre elektroniske enheder. Udover elektroniktilbehør finder du også et udvalg af brugte mobiltelefoner til rigtig gode priser. Kig ind hos mobilreparatøren og lad vores uddannede medarbejdere vejlede dig til den rette reparation eller køb.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

71 99 42 40

Facebook

https://www.facebook.com/OneFoneDK


OneFone elektronikbutik

Find det du søger:

  1. Reparation af smartphones
  2. Udvalg
  3. Køb en brugt telefon
  4. Hvem er OneFone?
  5. Åbningstider

Hvor ligger OneFone i Friis Shoppingcenter?

Du finder OneFone i stueetagen i Friis Shoppingcenter overfor Anette Sandwich. Butikken er placeret lige ved indgangen mod Nytorv, så det er nemt og hurtigt at komme ind og få repareret din mobiltelefon. Kig ind i PC- og mobilreparationsbutikken og få vejledning om reparation af Iphones, tablets og andre smartphones af vores kompetente personale.

 

Hurtig reparation af vores kompetente medarbejdere

Leder du efter et sted, hvor du kan få repareret din smartphone hurtigt og til en rimelig pris i Aalborg? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores Iphone reparation og reparation af mobiltelefoner tager typisk omkring 30-45 minutter, så du hurtigt kan komme videre med dagens andre gøremål. Om du har smadret skærmen på din smartphone, ødelagt hjem-knappen, har et uholdbart batteri, eller et problem du ikke kan identificere, står vores kompetente og uddannede teknikere i OneFone i Aalborg klar til at vejlede dig og reparere din mobiltelefon, så den bliver så god som ny.

 

Reparation af Ipad eller computer i Aalborg

Er der problemer med din tablet eller computer? Så kan vi hos OneFone i Aalborg også hjælpe dig med det. Udover reparation af mobiltelefoner, hjælper vi dig nemlig også med reparation af din Ipad, computer eller tablet. Hvis din PC skærm er gået i sort eller touch funktionen på din tablet pludselig ikke vil virke, kan vores teknikere helt sikkert hjælpe dig med at få dine elektroniske ejendele på rette køl igen. Kom ned med din computer eller tablet og lad vores medarbejdere hjælpe dig med en hurtig reparation til en rimelig pris.

 

Oplader, trådløse hørertelefoner og Iphone covers

Mangler du en ny oplader til din Iphone, et par bluetooth høretelefoner eller måske en adapter til din smartphone? Så finder du et stort udvalg af tilbehør til smartphones og andet elektronik i OneFone i Aalborg. Hos os finder du alt det nyeste, smarte tilbehør til din telefon og dine andre enheder, og hvis du er i tvivl om valg af trådløse høretelefoner, panserglas, eller adapter, er vores medarbejdere klar med den rette viden og vejledning. Du finder også et udvalg af det nyeste elektroniske tilbehør til din computer eller tablet i form af blandt andet touch pen og tastaturer i vores elektronikbutik i Aalborg.

 

Salg af brugte mobiltelefoner i Aalborg

Leder du efter en brugt Iphone eller måske bare en billige mobiltelefoner? Så kom og oplev vores udvalg af brugte telefoner. OneFones udvalg af brugte mobiltelefoner består blandt andet af Iphones, HTC, Samsung, LG, Sony og Nokia. Udover de klassiske smartphones kan du også købe andet brugt elektronik såsom brugte ipads. Alle vores brugte smartphones og tablets kan købes til en rigtig god pris og har 2 års reklamationsret. Kom ind i OneFone i Aalborg og find din “nye” telefon.

 

Reparation af Smartphone i Aalborg

OneFone har mange års erfaring med reparation af smartphones, og alle vores teknikere har stor ekspertise indenfor reparation af alle enheder uanset mærke. OneFones første butik åbnede tilbage 2011 i Århus under navnet RepPhone og har siden da både udskiftet navnet og udvidet det succesfulde koncept med flere butikker rundt om i Danmark inklusive OneFone i Aalborg. I dag har vi det bedste teams af teknikere og et stort udvalg af brugt telefoner samt det nyeste tilbehør til smartphones, så vi altid sikrer, at vores kunder får den bedste oplevelse.

 

Hvornår har OneFone i Aalborg åbent?

OneFone i Aalborg følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Du kan læse mere om de generelle åbningstider her. Kom ind i butikken og få teknisk vejledning og reparation af din mobiltelefon eller PC.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *