Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

OneFone

OneFone er din ekspert i Aalborg, når det kommer til reparation af iPhones, Samsung, Huawei eller andre smartphones, tablets eller computere. OneFone i Aalborg sælger også det nyeste og smarteste tilbehør til din smartphone og andre elektroniske enheder. Udover elektroniktilbehør finder du også et udvalg af brugte mobiltelefoner til rigtig gode priser. Kig ind hos mobilreparatøren og lad vores uddannede medarbejdere vejlede dig til den rette reparation eller køb.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

71 99 42 40

Facebook

https://www.facebook.com/OneFoneDK


OneFone i Friis Shoppingcenter Aalborg

Find det du søger:

  1. Hvor ligger OneFone i Friis Shoppingcenter?
  2. Hurtige reparationer
  3. Køb tilbehør hos OneFone
  4. Reparation af iPad og computer i Aalborg
  5. Salg af brugte mobiltelefoner i Aalborg
  6. Hvornår har OneFone åbent?

 

Hvor ligger OneFone i Friis Shoppingcenter?

Du finder OneFone i stueetagen i Friis Shoppingcenter ved pakkeboksene. Butikken er placeret lige ved indgangen mod Nytorv, så det er nemt og hurtigt at komme ind og få repareret din mobiltelefon. Kig ind i PC- og mobilreparationsbutikken og få vejledning om reparation af Iphones, tablets og andre smartphones af vores kompetente personale.

 

Hurtige reparationer

Hos OneFone identificerer de problemet og reparerer din smartphone på rekordtid. En typisk iPhone reparation tager 30-45 minutter og kan klares, mens du ordner andre gøremål i Friis Shoppingcenter. OneFones dygtige teknikere reparerer alle de normale skader, men også dem du ikke selv kan identificere. De typiske skader er ødelagte skærme, ødelagt hjem-knap eller sløvt batteri.

 

Køb tilbehør hos OneFone

Udover at være dygtige til smartphone reparationer har OneFone i Friis Shoppingcenter også masser af tilbehør til din smartphone. Med sit store udvalg af alt lige fra høretelefoner til adaptere og beskyttelsesdele, er OneFone det rigtig valg, når du mangler udstyr. Tøv ikke med at komme forbi butikken hvis du har spørgsmål til mobiltilbehør og beskyttelsesdele. Personalet i OneFone er altid klar til at give råd og vejledning, både om produkter, beskyttelse og reparationer.

 

Reparation af iPad og computer i Aalborg

Udover reparation af mobiltelefoner, fikser OneFone også skader og fejl på computere og tablets. Hvis din skærm er gået i sort eller touch funktionen ikke virker, så kan teknikkerne hjælpe med at finde og løse problemet. Alle reparationer udføres af dygtige medarbejdere, som sørger for, at både kvalitet og service er i top. Er du i tvivl om skaden kan rettes op, og om det kan betale sig at reparere, så tøv ikke med at komme forbi butikken. OneFones venlige personale giver dig altid den bedste service og en super god pris på reparationer.

 

Salg af brugte mobiltelefoner i Aalborg

Leder du efter en smartphone, som er til at betale? Hos Onefone i Aalborg kan du købe brugte mobiltelefoner fra velkendte mærker og spare penge på dit mobilkøb. En brugt smartphone kan nemlig være et super godt køb, og du får 2 års reklamationsret på alle brugte smartphones og tablets hos OneFone. Kom forbi og se udvalget – der kan være mange penge at spare.

 

Hvornår har OneFone i Aalborg åbent?

OneFone i Aalborg følger de samme åbningstider som centret, så du altid kan få repareret din smartphone, når uheldet er ude. Du får god service og høj kvalitet når du vælger OneFone i Aalborg.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *