Åbent idag10:00 - 16:00
|
Magasin
  

Selected i Aalborg

Leder du efter et jakkesæt, en pæn skjorte eller en stilfuld jakke? Så tag forbi tøjbutikken Selected i Friis Shoppingcenter midt i Aalborg. Vi har tøj med klassiske silhuetter og cool detaljer til mænd og kvinder. Selected i Friis, der er Aalborg midtbys eneste Selected-butik, har både Selected Homme og Selected Femme, sko og accessories. Du finder Selected i Friis Shoppingcenter på plan 1.  
mandag 10:00 - 17:30
tirsdag 10:00 - 17:30
onsdag 10:00 - 17:30
torsdag 10:00 - 17:30
fredag 10:00 - 17:30
lørdag 10:00 - 16:00
søndag 10:00 - 16:00

Brands:

Telefon nr.

98 15 50 70

Instagram

e-mail

8


Selected tøjbutik

Hvem er Selected?

Selected er tro mod deres nordiske gener, hvilket giver deres designs et autentisk skandinavisk look. Stilen appellerer til den moderne og modebevidste mand og nutidens kvinder, der har et ønske om at udtrykke deres egen personlige stil. Nogle følger trends tæt, andre ønsker det tidsløse og klassiske udseende. Fælles er at de besidder en upåklagelig sans for smag og kvalitet. Alt det finder du i Selected. Selected i Friis Shoppingcenter er en butik delt i to. En afdeling med herretøj og en afdeling med kvindetøj.

Mangler du den perfekte gave? Køb et gavekort til Friis Shoppingcenter her.

 

Selected Homme: Jakkesæt til kvalitetsbevidste mænd

Selected Homme er særlig kendt for et minimalistisk udtryk med fokus på kvalitet. I herretøjsbutikken finder du alt fra jeans, skjorter, bukser og shorts til stilfulde jakkesæt, habitbukser og blazere. Vi har sorte jakkesæt, og mere vovede jakkesæt i uld, tern og lysegrå til mænd, der gerne vil skille sig ud fra mængden på en stilfuld måde. Selected Homme udtrykker god smag i alle former for moderne herretøj. Her kan du finde en unik fortolkning af den moderne mand, der både er individualistisk og selvsikker i sin stil. Opmærksomheden er lagt på detaljen og høj kvalitet.

 

Selected Femme: Tøj og jakker til kvinder

Selected Femme er til kvinder, der elsker en klassisk stil med et tvist. I tøjbutikken i Aalborg kan du købe stilfulde kjoler, habitbukser, jakkesæt og suites til kvinder, jeans, strik, jakker, frakker og meget mere. Vi har dametøj i sæsonens farver og fineste mønstre samt et bredt sortiment af basistøj, som er uundværlig i enhver garderobe. Kom forbi Selected i Aalborg, og bliv inspireret til workwear, festtøj og overtøj til kvinder.

 

Selected Femme udtrykker elegance med rødderne solidt plantet i den skandinaviske æstetik. Kollektionerne er inspireret af et mix mellem fortidens ikoniske kvinder og essensen fra i dag. Du kan altid finde klassikere kombineret med moderne trends, der giver et cool men feminint look. Du kan forvente tidsløse designs fyldt med overraskende detaljer.

 

Selected har sko til kvinder og mænd

I tøjbutikken i Friis har vi også altid et bredt udvalg af lækre damesko og herresko. Vi har pæne stiletter og høje sko samt et bredt udvalg af sneakers, chelsea-boots, støvler og flade sko til kvinder. Til herrerne har vi alt fra de klassiske pæne herresko til sneakers, støvler og andre hverdagssko. Find dine nye sko i tøjbutikken, og match det med dit stilfulde tøj.

 

Lædertasker, huer og andre accessories i Aalborg

Har du brug for at pifte dit look op? Accessories er en nem måde at lege med dit look. I Selected i Aalborg har vi bælter, lædertasker og læderhandsker og blødere accessories som halstørklæder, vanter, boxershorts, sokker og glimmerstrømper i forskellige farver.

 

Selected i Friis Shoppingcenter åbningstider

Selected har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter. Se alle åbningstider her.

 

Faste lave priser hos Selected

I Selected finder både piger og drenge masser af tøj til faste lave priser. Besøg Selected i Friis Shoppingcenter og se det store udvalg:

Homme:

 • 3 strømper 100,-
 • 2 t-shirt 300,-
 • 2 chino 800,-
 • 2 pullover 800,-
 • 4 underbukser 300kr
 • Basispakke 500,- (3strømer, 2 t-shirt, 4 underbukser)
 • 2 poloer 500,-
 • 2 strik 500,-

Femme:

 • 3 strømper 100,-
 • 2 t-shirt 300,-
 • 2 muse bukser 800,-
 • basispakke 500,- (1 skjorte, 3 strømper, 1 top, 1 t-shirt)
Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *