Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Monki i Aalborg

Den populære tøjbutik Monki er tilbage til Friis Shoppingcenter. Butikken har gennemgået en opfattende ombygning og er nu, i et spritnyt design, langt større end den tidligere butik. Vi glæder os til at se dig i den nye Monki i Aalborg.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

42 12 14 71


Monki tøjbutik i Friis Shoppingcenter

 

Find det, du søger

  1. Hvilket udvalg har Monki?
  2. Hvornår har Monki åbent?
  3. Hvilke returregler har Monki
  4. Har Monki rabatter?
  5. Hvem er Monki?

 

Tøjbutikken Monki i Aalborg er fuld af fashion

Tøjbutikken Monki er en verden fuld af mysterier, myter og magi. Nogle kalder det en inspirationskilde til den moderne, unge kvinde. Her finder du et bredt udvalg af tøj fra et brand, der er helt sig selv. Butikkens modekollektioner beskrives som street-style-meets-scandi-chic design til den fantasifulde kvinde, der tør gå sine egne veje. Hos Monki i Aalborg kan vi rådgive dig i styles og sikre dig et lækkert outfit, hvad enten det er til fest eller hverdagsbrug.

 

Bæredygtig shopping hos Monki

Monki har en klar holdning til bæredygtighed. Derfor forsøger man gennem en lang række tiltag at gøre verden et bedre sted med fokus på bæredygtig mode. Du kan for eksempel aflevere dit aflagte tøj til genbrug i Monki og få -10% rabat på dit næste køb. Du finder Monki i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Stor Monki i Aalborg

Efter at have gennemgået en stor renovering og ombygning kan du nu opleve en 450 kvadratmeter stor Monki-butik i Friis Shoppingcenter. Butikken har fået et helt nyt design, der omfavner og forlænger Monkis endeløse søgen efter det fantasifulde, kreative og farverige. Det er den perfekte butik for unge kvinder, der leder efter cool trends og personlige styles til gode priser.

 

Find din stil i Aalborgs Monki butik

Leder du efter de perfekte jeans, en farverig kjole eller fede sko? Så tag forbi Monki i Friis Shoppingcenter midt i Aalborg. Her finder du tøj til kvinder, der gerne vil udtrykke en personlig stil. Monkis slogan er “put a smile back in fashion”. Og det gør de med deres univers af tøj og sko inspireret af både Tokyo-streetstyle og skandinavisk minimalisme. Besøg Aalborgs eneste Monkibutik i Friis Shoppingcenter og bliv inspireret til en farverig og cool garderobe til budgetvenlige priser.

 

Kommer du i bil? Læs mere om parkering i Friis Shoppingcenter her.

 

Monki har kjoler til hverdag og fest

Monki har blandt andet et bredt sortiment af kjoler og nederdele, som du kan bruge til både hverdag og fest i alt fra velour og silke til denim og store blomster. Find din favoritkjole og brug kjolen sammen med et par cool mom-jeans, en skjorte og en chunky strik. Du finder det hele i tøjbutikken i Aalborg.

Monki butiksfacade i Friis Shoppingcenter

Alt fra pelsjakker til dunjakker og frakker

Har du brug for at peppe overtøjet op, så er der også masser af muligheder i Monki. Tøjbutikken i Friis har nemlig alt fra pelsjakker i fake-fur til ternede frakker og cool dunjakker og denimjakker med sjove detaljer. Desuden har Monki ternede blazere, fede sweatshirts og kimonoer alt sammen i sæsonens farver og mønstre.

 

Sko og andre cool accessories

Monki har også en kollektion af sko og støvler, som er inspireret af den legende stil. Find alt fra sorte chelsea-boots til laksko, herreinspirerede sko, sandaler og bløde slippers. Desuden har Monki masser af fine accessories med både iøjefaldende øreringe og halskæder, fine huer, bløde halstørklæder, solbriller og andet lækkert tilbehør til din garderobe.

 

Hvilke returregler har Monki?

Shop bare løs i Monki, du har nemlig hele 30 dage til at returnere et køb, hvis du skifter mening. Hvis du ønsker pengene retur for en vare, skal du blot huske at medbringe en gyldig kvittering i butikken. Hvis du har spørgsmål til Monkis bytte- eller returregler, står det søde personale altid klar til at besvare din spørgsmål i butikken.

 

Har Monki rabatter?

Hos Monki kan du både få rabat, hvis du er studerende, og hvis du tilmelder dig butikkens nyhedsbrev. Hvis du er studerende får du 11% rabat, når du handler i Monki i Aalborg, når du kan fremvise et gyldigt studiekort. Er du ikke studernede, er der også rabat at hente. Du får nemlig 10% rabat på dit næste køb, når du tilmelder dig Monkis nyhedsbrev. Hør mere om, hvordan du tilmelder dig nyhedsbrevet i Monki butikken i Friis Shoppingcenter.

 

Monki i Aalborgs åbningstider

Monki i Aalborg har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter. Kom forbi Monkis univers og find inspiration til din helt personlige stil, dit festtøj eller din hverdagsgarderobe.

 

Hvem er Monki?

Monki er en tøjbutik til den modebevidste, unge kvinde, der gerne vil skabe sin egen personlige stil til en god pris. Selvstændiggørelsen af unge kvinder er blandt Monkis vigtigste mærkesager, og det kommer til udtryk i de mange nuancer, farver, designs og kreative styles, du finder på butikkens hylder. I dag kan du finde Monki-oplevelsen i mere end 120 butikker i 16 lande. Vi glæder os til at se dig i Monki i Friis Shoppingcenter.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *