Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Monki i Aalborg

Tøjbutikken Monki i Friis Shoppingcenter er en verden fuld af mysterier, myter og magi. Nogle kalder det en inspirationskilde til den moderne, unge kvinde. Her finder du et bredt udvalg af tøj fra et brand, der er helt sig selv. Butikkens modekollektioner beskrives som street-style-meets-scandi-chic design til den fantasifulde kvinde, der tør gå sine egne veje. Hos Monki i Friis Aalborg kan vi rådgive dig i styles og sikre dig et lækkert outfit, hvad enten det er til fest eller hverdagsbrug.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

42 12 14 71


Monki i Friis Shoppingcenter Aalborg

 

Find det, du søger

  1. Gå på opdagelse i den store Monki-butik i Friis
  2. Find din stil i Aalborgs Monki Butik
  3. Bæredygtig shopping hos Monki
  4. Hvilke returregler har Monki
  5. Har Monki rabatter?
  6. Åbningstider
  7. Hvem er Monki?

 

Gå på opdagelse i den store Monki-butik i Friis

Monki i Friis Aalborg er 450 kvadratmeter og den store butik bugner af tøj, sko og accessories til kvinden, der tør at skille sig ud. Butikkens design omfavner og forlænger Monkis endeløse søgen efter det fantasifulde, kreative og farverige. Det er den perfekte butik for unge kvinder, der leder efter cool trends og personlige styles til gode priser.

 

Find din stil i Aalborgs Monki butik

Leder du efter de perfekte jeans, en farverig kjole eller fede sko? Så tag forbi Monki i Friis Shoppingcenter midt i Aalborg. Her finder du tøj til kvinder, der gerne vil udtrykke en personlig stil. Monkis slogan er “put a smile back in fashion” – og det gør de med deres univers af tøj og sko inspireret af både Tokyo-streetstyle og skandinavisk minimalisme. Besøg Aalborgs eneste Monki-butik i Friis Shoppingcenter og bliv inspireret til en farverig og cool garderobe til budgetvenlige priser.

Kommer du i bil? Læs mere om parkering i Friis Shoppingcenter her.

 

Shopping i Monki i Friis Aalborg

Bæredygtig shopping hos Monki

Monki har en klar holdning til bæredygtighed. Derfor forsøger man gennem en lang række tiltag at gøre verden et bedre sted med fokus på bæredygtig mode. Du kan for eksempel aflevere dit aflagte tøj til genbrug i Monki og få -10% rabat på dit næste køb. Du finder Monki i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Hvilke returregler har Monki?

Shop bare løs i Monki, du har nemlig hele 30 dage til at returnere et køb, hvis du skifter mening. Hvis du ønsker pengene retur for en vare, skal du blot huske at medbringe en gyldig kvittering i butikken. Hvis du har spørgsmål til Monkis bytte- eller returregler, står det søde personale altid klar til at besvare din spørgsmål i butikken.

 

Har Monki rabatter?

Hos Monki kan du både få rabat, hvis du er studerende, og hvis du tilmelder dig butikkens nyhedsbrev. Hvis du er studerende får du 11% rabat, når du handler i Monki i Aalborg, når du kan fremvise et gyldigt studiekort. Er du ikke studernede, er der også rabat at hente. Du får nemlig 10% rabat på dit næste køb, når du tilmelder dig Monkis nyhedsbrev. Hør mere om, hvordan du tilmelder dig nyhedsbrevet i Monki butikken i Friis Shoppingcenter.

 

Monki i Aalborgs åbningstider

Monki i Aalborg har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter. Kom forbi Monkis univers og find inspiration til din helt personlige stil, dit festtøj eller din hverdagsgarderobe.

 

Hvem er Monki?

Monki er en tøjbutik til den modebevidste, unge kvinde, der gerne vil skabe sin egen personlige stil til en god pris. Selvstændiggørelsen af unge kvinder er blandt Monkis vigtigste mærkesager, og det kommer til udtryk i de mange nuancer, farver, designs og kreative styles, du finder på butikkens hylder. I dag kan du finde Monki-oplevelsen i mere end 120 butikker i 16 lande. Vi glæder os til at se dig i Monki i Friis Shoppingcenter.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *