Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
  

H&M i Aalborg

I Friis Shoppingcenter ligger Nordjyllands største H&M i Aalborg på hele 2.500 kvadratmeter med dame, herre, børn og H&M Home. H&M tilbyder vidtrækkende og varierende kollektioner. Design, kvalitet og bæredygtighed er ikke et spørgsmål om penge – Hos H&M giver de dig altid inspirerende mode med værdi for pengene. I den store H&M midt i Aalborg kan du helt sikkert finde noget, du kan bruge, uanset om du leder efter sødt babytøj, en cool frakke, fede herresko eller ting til din bolig.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Brands:

Telefon nr.

36 97 90 00

Facebook

Instagram

e-mail

6


Aalborgs største H&M med H&M Home

H&M midt i Aalborg har altid dametøj i tidens tendenser, som skiller sig ud fra mængden med iøjnefaldende mønstre og flotte farver. Desuden har vi et bredt udvalg af basisvarer som undertøj, toppe og T-shirts, som er uundværlige i din basisgarderobe. Tøjbutikken i Friis fører følgende dametøjslinjer: Ladies, Sport, Modern Classic, Underwear, Accessories, L.O.G.G, H&M+ og Divided, der er tøjlinje til teenagere med både kjoler, bukser, jakker og meget mere. Læs mere om parkering i Aalborg her.

 

H&M har tøj til kvinder i sæsonens stil

Besøg H&M i Friis, og lad dig inspirere, uanset om du leder efter en kjole til fest, skjorter til job eller en ny vinterjakke i sæsonens farve. Kollektionerne til kvinder kombinerer alt fra de seneste must-haves til opdaterede modeklassikere. Du kan finde alt inden for casual dagligdagstøj til fantastiske festkjoler, samt afslappende fritidstøj, sportstøj og moderne barselsbeklædning.

 

Find cool herretøj i H&M

I tøjbutikken i Friis finder du også tøj til mænd. Vi forhandler både stilrent herretøj, undertøj, denim, accessories og linjen L.O.G.G, der er fritidsinspireret tøj til mænd, der gerne vil være klædt praktisk og smart på. I herreafdelingen kan du finde jakkesæt og skjorter til arbejde og fest, rolige hverdagsfavoritter, sko og accessories. Kollektionerne spænder vidt fra nyeste trends, skræddersyede klassikere og komfortabelt hverdagstøj. Med andre ord kan du finde alt til en moderne og fleksibel garderobe hos H&;M. I H&M Home finder du masser af lækker inspiration til boligen. Besøg H&M i Aalborg og se det store udvalg af jakkesæt, skjorter og bukser til arbejde og fest. Alt sammen til priser, hvor alle kan være med.

 

Børnetøj og ventetøj i Aalborg

Leder du efter sødt babytøj? Fedt drengetøj? Eller sejt pigetøj? H&M midt i Aalborg har en store børnetøjsafdeling med både babytøj og hverdagstøj, sportstøj og undertøj til små og store børn med sjove print og i fine farver. Desuden kan du købe ventetøj, som både er pænt og praktisk.

 

H&M Home: Alt til din bolig i Aalborg

Friis Shoppingcenter har, som den eneste med en H&M butik centralt beliggende i Aalborg, en H&M Home afdeling med boliginteriør. I H&M Home finder du alverdens ting til din bolig til billige priser. Køb alt fra håndklæder og sengetæpper til stilfuldt badeværelsestilbehør og duftlys til din stue. Du kan købe det meste i sæsonens fine farver. Læs mere om H&M Home butikken i Aalborg her.

 

H&M i Aalborgs åbningstider

Tøjbutikken H&M’s åbningstider følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Du kan se åbningstiderne her.

Besøg vores store H&M butik i Friis Shoppingcenter og oplev alle de nyeste trends indenfor modetøj til kvinder, børn og mænd.

 

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *