Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Envii i Aalborg

Elsker du Enviis farverige kjoler, lækre strik og fede bukser? Så besøg Friis Shoppingcenter, hvor du finder Aalborgs eneste Enviibutik.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

35 28 55 09

e-mail

9


Envii tøjbutik i Friis Shoppingcenter

Find det, du søger

    1. Hvor ligger Envii?
    2. Hvornår har Envii åbent?
    3. Hvilket udvalg har Envii?
    4. Returret
    5. Hvem er Envii?

 

 

Hvor ligger Envii i Aalborg?

Du finder Envii i Friis Shoppingcenter på plan 1. En tøjbutik til piger, der går op i god stil, og som gerne vil skille sig ud fra mængden.

 

Find din næste kjole i Envii i Aalborg

Envii er særligt kendt for sine kjoler og nederdele i de fineste print og snit. Kollektionerne indeholder alt fra lange mønstrede kjoler, slå-om-kjoler, enkle kjoler og stramme nederdele, som kan bruges til både hverdag og til fest. Hver Envii-kollektion indeholder nye mønstre og sæsonens farver. Du kan derfor nemt opdatere garderoben med en Envii-kjole eller nederdel.

 

Alt fra strik, kimonoer og jakker

Tøjbutikken i Friis Shoppingcenter har også mange lækre strik, sweatshirts og statement-T-shirts. Både trøjer og T-shirts matcher resten af Enviis kollektioner af kjoler, nederdele og bukser. Du kan derfor nemt sammensætte et cool sæt i sæsonens farver og mønstre. Desuden finder du også varme jakker og kimonoer i Envii i Aalborg. Butikken har nemlig alt fra cowboyjakker og kimonoer til dunjakker og varme frakker.

 

Smykker og undertøj til piger fra Envii

Leder du efter runde øreringe, armbånd, enkle ringe eller andre smykker, så har Envii i Friis Shoppingcenter også et bredt udvalg. Alle smykker er i et stilrent design, der passer til resten af Enviis tøj. Enviibutikken har også bløde accessories som undertøj, tørklæder, huer og glimmerstrømper, som giver dit tøj et cool twist.

 

Den bedste service hos Envii

Hos Envii kan du finde moderne favoritter med et stærkt og tidssvarende udtryk. Kollektionerne matcher nuværende modetendenser i et innovativt design med søde detaljer. Envii er for dig, der ønsker moderigtigt kvindetøj med et personligt touch til overkommenlige priser. I Envii i Friis Shoppingcenter kan du forvente den bedste kundeservice. Det sødeste personale byder dig velkommen og giver gode råd til styling og sammensætninger – Altid med et stort smil på læberne. Hvad enten du er på udkig efter komfortabelt hverdagstøj, eller det seneste skrig til fest og farver, kan du hos Envii i Friis Shoppingcenter være sikker på at finde moderne kvalitetsvarer.

 

Hvornår har Envii åbent?

Envii’s åbningstider følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Du kan altid få et hurtigt overblik over åbningstider her.

 

Mangler du inspiration til sæsonens trends? Bliv inspireret i vores guides til sæsonens tendenser indenfor mode og beauty her.

 

Hvor lang returret har man i Envii?

Ønsker du at returnere en vare i Envii, så står vores søde personale altid klar til at hjælpe dig i vores tøjbutik i Aalborg. Hvis du gerne vil returnere en vare, du har købt i butikken, har du 30 dage til at gøre dette. Husk altid at medbringe en gyldig kvittering.

 

Hvem er Envii?

Envii er et dansk mærke, der er kendt for at lave tøj til den sporty og feminine pige. I Envii’s store butik i Friis Shoppingcenter finder du klassiske basisvarer som kjoler, bukser og jakker i både klare farver og cool print.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *