Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
  

Envii i Aalborg

Elsker du Enviis farverige kjoler, lækre strik og fede bukser? Så besøg Friis Shoppingcenter, hvor du finder Aalborgs eneste Enviibutik.

 

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

35 28 55 09

e-mail

9


Hvem er Envii?

Envii er et dansk mærke, der er kendt for at lave tøj til den sporty og feminine pige. I Envii’s store butik i Friis Shoppingcenter finder du klassiske basisvarer som kjoler, bukser og jakker i både klare farver og cool print.

 

Hvor ligger Envii i Aalborg?

Du finder Envii i Friis Shoppingcenter på plan 1. En tøjbutik til piger, der går op i god stil, og som gerne vil skille sig ud fra mængden.

 

Find din næste kjole i Envii i Aalborg

Envii er særligt kendt for sine kjoler og nederdele i de fineste print og snit. Kollektionerne indeholder alt fra lange mønstrede kjoler, slå-om-kjoler, enkle kjoler og stramme nederdele, som kan bruges til både hverdag og til fest. Hver Envii-kollektion indeholder nye mønstre og sæsonens farver. Du kan derfor nemt opdatere garderoben med en Envii-kjole eller nederdel.

 

Alt fra strik, kimonoer og jakker

Tøjbutikken i Friis Shoppingcenter har også mange lækre strik, sweatshirts og statement-T-shirts. Både trøjer og T-shirts matcher resten af Enviis kollektioner af kjoler, nederdele og bukser. Du kan derfor nemt sammensætte et cool sæt i sæsonens farver og mønstre. Desuden finder du også varme jakker og kimonoer i Envii i Aalborg. Butikken har nemlig alt fra cowboyjakker og kimonoer til dunjakker og varme frakker.

 

Smykker og undertøj til piger fra Envii

Leder du efter runde øreringe, armbånd, enkle ringe eller andre smykker, så har Envii i Friis Shoppingcenter også et bredt udvalg. Alle smykker er i et stilrent design, der passer til resten af Enviis tøj. Enviibutikken har også bløde accessories som undertøj, tørklæder, huer og glimmerstrømper, som giver dit tøj et cool twist.

 

Den bedste service hos Envii

Hos Envii kan du finde moderne favoritter med et stærkt og tidssvarende udtryk. Kollektionerne matcher nuværende modetendenser i et innovativt design med søde detaljer. Envii er for dig, der ønsker moderigtigt kvindetøj med et personligt touch til overkommenlige priser. I Envii i Friis Shoppingcenter kan du forvente den bedste kundeservice. Det sødeste personale byder dig velkommen og giver gode råd til styling og sammensætninger – Altid med et stort smil på læberne. Hvad enten du er på udkig efter komfortabelt hverdagstøj, eller det seneste skrig til fest og farver, kan du hos Envii i Friis Shoppingcenter være sikker på at finde moderne kvalitetsvarer.

 

Hvornår har Envii åbent?

Envii’s åbningstider følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Du kan altid få et hurtigt overblik over åbningstider her.

 

Mangler du inspiration til sæsonens trends? Bliv inspireret i vores guides til sæsonens tendenser indenfor mode og beauty her.

Tilbud & Nyheder

BLUE DREAM 💙

Udløber: 8. November 2020
Pris: 550,-
Pssst.. D 14 oktober lander denne smukke kjole i Envii 💙

MANHATTEN STORY 🤍🖤

Udløber: 22. November 2020
Pris: 650
Kan man godt gå i korte kjoler i efteråret? 🍂Svaret er JA! Style dine yndlings støvler med enlexington ls dress, og gå efteråret i møde med stil 🤩

BLACK DRESS 🖤✨

Udløber: 2. December 2020
Pris: 500
Denne skønhed er jo ikke til at stå for! 😍 mangler du en smuk kjole til julefrokost eller nytår? Her er svaret på din tøjkrise - Enkrystle sl dress er landet hos os i 2 smukke farver, black og satin sand til kun 500 DKK 💎

HOLD VARMEN 🥶🍁

Udløber: 23. November 2020
Pris: 1400
Sommerens varme er aftaget, og kulden begynder at kunne mærkes 🌬 Hold dig varm (OBS! samtidig med, at du er fashionable 🤩 hvem vil ikke det?) gennem efteråret og vinteren med Enhudson jacket. Jakkens længde sørger for at du er varm fra top til tå 🍂 fåes både i farven rosin (den på billedet) og i sort.
Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *