Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
  

Is à Bella isbutik i Aalborg

Is à Bella byder dig velkommen til en verden af kvalitetsis, milkshakes, kaffe og søde sager i Aalborgs lækre isbutik. Is à Bella finder du i Magasin i Friis Shoppingcenter.

Kom og prøv de mange spændende varianter af hjemmelavet, italiensk is og læskende milkshakes, der som noget helt særligt kun er lavet på mælk og vand.

 

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Facebook

facebook.com/isabellais.dk

Instagram

instagram.com/isabellaalborg


Hjemmelavet, italiensk is i Aalborg

Hos isbutikken i Aalborg finder du en række forskellige varianter og forskellige istyper, der er lavet på mælk og vand. Når isen laves på mælk i stedet for fløde, bliver den naturligt mere fedtfattig. Dertil er den mere cremet og lettere i forhold til flødeis.

Vi håndblander isen og lader den modne, førend den fryses ned i den italienske ismaskine. Derefter modnes den igen. Processen fremhæver smagene i råvarerne, hvilket i sidste ende giver en større smagsoplevelse.

 

Isbutik for alle

Hos Is à Bella kan alle få en unik isoplevelse. Vores is laves nemlig på mælk og vand. Dermed kan du i Aalborgs nye isbutik også nyde kvaliteten af hjemmelavet italiensk is, selv om du er veganer.

 

Hvilke varianter har isbutikken i Aalborg?

I isbutikken kan der laves op til 40 forskellige is, og der vil som minimum ligge 12 varianter i isdisken hver dag. Derfor er der rig mulighed for at komme igen og prøve de nye varianter. Der tilbydes følgende varianter hos isbutikken i Aalborg.

Ciccolato, Café, Creme Caramel, Fichi Caramellati (Carameliserede Figner), Fragola (Jordbær), Menta Verde (Grøn mint), Liquirizia (Lakrids), Nocciola (Hasselnød), Pesca Arancio (Fersken & Appelsin), Pistacchio, Stracciatella, og Vaniglia Burbon.

 

I Friis Shoppingcenter finder du flere gode caféer og spisesteder centralt beliggende i Aalborg. Her er noget for både den store og lille sult.

 

Italiensk is i Aalborg for alle

Isbutikken i Aalborg kan du få is i følgende udgaver:

  • Mælkeis – en is lavet på mælk i stedet for fløde
  • Sorbetis – læskende og frisk. Uden mælk, æggehvider og gluten.
  • Yoghurtis – lavet på yoghurt med lidt mere syrlighed.

 

Hvem er Is à Bella?

Isbutikken Is à Bella blev stiftet tilbage i 2004 ud fra missionen og værdigrundlaget ”Til det gode liv”. Det handler om at sprede glæde og gode dage, og dette gøres lettest ved at kæle for ganen og den søde tand med en is udover det sædvanlige.

I isbutikken i Aalborg benytter vi to centrale ingredienser for at kunne leve op til vores mission.

  1. For det første kan du altid forvente at få en is af allerhøjeste kvalitet. Vi samarbejder med en række små leverandører, der udelukkende specialiserer sig i deres eget nicheprodukt og bruger de bedste råvarer. Samarbejdspartnerne udvælges ud fra strenge kriterier med hensyn til etik, moral og bæredygtighed.
  2. For det andet lægger vi stor vægt på service og kundetilfredshed. Vi har ikke gjort det godt nok, hvis du ikke er kommet herfra med et smil på læben og en isoplevelse rigere.

 

Hvorfor vælge Is à Bella?

Der er mange gode grunde til, at du bør besøge Is à Bella. For det første er vi lokale, og vi går op i at lave det bedst mulige produkt. For det andet er alt 100% hjemmelavet. For det tredje er vores is fedtfattige og indeholder mindre sukker sammenlignet med industriprodukterne. For det fjerde har vi is til alle. For det femte holder vi stadig priserne lave. For det sjette må du altid gerne smage isen, førend du beslutter dig. Og sidst men ikke mindst er du her garanteret et hjemmelavet, organisk produkt uden tilsætningsstoffer.

 

Find din yndlingsbutik i Friis Shoppingcenter her.

Tilbud & Nyheder

Traditionel italiensk is

Udløber: 30. November 2020
•Velkommen• Hos Is à Bella kan alle få en unik is oplevelse. Vi har altid et varieret sortiment af hjemmelavet italiensk is, også hvis du er veganer. Vi byder også på en ultimativ kaffeoplevelse af italienske råvarer, og smagfulde kolde drikker såsom slushice eller milkshakes som du helt selv sammensætter. •Vi glæder os til at se dig• 1 kugle 25kr 2 kugler 35kr 3 kugler 45kr 4 kugler 49kr Cafe latte Americano Cappucino Chai latte Mørk chokolade Te 25kr Espresso 20kr Milkshake 39kr Slushice 15kr Is te Is kaffe 29kr

Elsker du også is?

Udløber: 15. November 2020
Så kom ind i varmen og forkæl dig selv med en varm drik og en lækker is fra vores brede sortiment. Også selvom det ikke er weekend🤫 Vi glæder os til at se dig
Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *