Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Espresso House i Aalborg

Velkommen hos Espresso House i Friis Shoppingcenter. Her er du altid sikker på at få velsmagende kaffe til en fornuftig pris, lune kager og snacks til kaffen og selvfølgelig diverse sandwich og bagværk til måltiderne. Den hyggelige kaffebar har plads til mere end 50 siddende gæster, der også kan nyde godt af hyggelig udeservering på Gabels Torv ved Friis Shoppingcenter. Perfekt til afslapning på en lun sommerdag eller som afbræk under shoppingturen.  
mandag - fredag 9:30 - 19:00
lørdag - søndag 9:30 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

29385210

Facebook

https://www.facebook.com/espressohousedanmark/

Instagram

https://www.instagram.com/espressohouse_danmark/

Hjemmeside

https://dk.espressohouse.com/coffee-shops/friis-shopping/


Espresso House Cafe

 

Find det du søger:

  1. Hvilke kaffevarianter serverer Espresso House?
  2. Hvornår har Espresso House åbent?
  3. Hvad koster kaffen hos Espresso House i Aalborg?
  4. Hvor stor er kaffebaren?
  5. Har Espresso House rabatter?
  6. Hvem er Espresso House?

 

Caféstemning på shoppingturen

Går du rundt og trænger til en friskbrygget kaffe, måske endda serveret med et lunt stykke kage eller lidt god chokolade, så skal du svinge forbi Espresso House i Aalborg. Her finder du et bredt sortiment af håndbrygget kaffe, bagværk, morgenmad og kolde drikke til rimelige priser.

Espresso House i Aalborg giver dig den helt rigtige caféstemning, hvor du kan få lov til at slå benene op og slappe helt af. Indretningen er hjemlig, og atmosfæren er afslappet, så du kan komme helt ned i gear og nyde din yndlingskaffe måske med lidt sødt til ganen.

 

Lækker kaffe i Aalborg

Espresso House er blevet en af landets førende kaffekæder, og det er ikke uden grund. Caféen har nemlig utroligt høje kvalitetsstandarder for sin kaffe og espresso, som sætter strenge krav til både bønner og brygningsproces. Der skal mere til, end man tror for at lave en god kop Espresso House kaffe.

Enhver kaffe hos Espresso House i Aalborg bliver håndbrygget, uanset om du bestiller en latte, cappuccino, cortado, americano eller filter kaffe. Derudover bliver kaffebarens kaffe- og espressobønner særligt udvalgt, idet de skal have en kvalitetsscore på over 80 målt på den anerkendte skala for “special kaffe”. Rent faktisk er det kun fem producent af verdens kaffe, som ligger over 80 på skalaen.

 

Hvilke kaffevarianter serverer Espresso House?

Hos Espresso House i Aalborg kan du få alle de klassiske varianter som almindelig sort filterkaffe, americano, café latte, cappuccino og cortado til de søde salted caramel latte, tiramisu latte og varm chokolade med kaffe.

 

Te, kakao og kolde drikke

Udover kaffe har caféen også forskellige slags te, chailatte, kakao og kolde drikke på menuen. På de lune dage er der ikke noget, der slår en lækker frappé – Frapino Coffee – med smag af jordbær, banana split eller caramel. Du kan også få lækre islatter eller en Frapino Fruit, hvis du er mere i humør til noget milkshake-smoothie-agtigt.

 

Espresso House har morgenmad og frokost

Har du brug for en lille to-go kaffe og en frisksmurt bolle på vej til arbejdet? Eller leder du efter et godt sted at nyde en let frokost? Caféen serverer både morgenmad og frokost alle ugens dage.

På menuen finder du blandt andet yoghurt, skyr, byggrød, chiagrød, økologiske boller og bagværk som chokoladeboller og lune croissanter. Dertil serveres sandwich, salater og wraps i forskellige varianter. Det hele serveres både to-stay og to-go.

 

Hvornår har Espresso House åbent?

Espresso House har sine egne særlige åbningstider, der er uafhængige af Friis Shoppingcenters gængse åbningstider. Du finder åbningstiderne her.

mandag - fredag 9:30 - 19:00
lørdag - søndag 9:30 - 17:00

 

Hvad koster kaffen hos Espresso House i Aalborg?

Afhængigt af variant og størrelse skal du forvente at betale mellem 30 og 50 kroner for en kop kaffe hos Espresso House.

 

Hvor stor er kaffebaren?

Kaffebaren i Friis Shoppingcenter har plads til 50 siddende gæster på samme tid. Dertil er det muligt at få serveret kaffen udendørs på Gabels Torv.

 

Har Espresso House rabatter?

Espresso House tilbyder en række rabatter gennem deres app. Her kan du få rabat på dine køb, når du betaler med app’en, optjene point til gratis kaffe og modtage personlige tilbud. Find den i App Store og hos Google Play.

 

Hvem er Espresso House?

Espresso House er en svensk kaffekæde, der første gang så dagens lys i 1996. Den blev stiftet af Charles og Elisabet Asker, som åbnede den første på Kyrkogatan i Lund. Det svenske par ønskede at skabe verdens bedste kaffeoplevelse inspireret af den kaffekultur, man mødte i både Italien og i de amerikanske storbyer. I dag findes der over 400 coffee shops i de nordiske lande samt Tyskland, hvilket gør kaffekæden til Nordens største.

 

Der er flere gode kaffebarer i Friis Shoppingcenter, hvor du kan nyde din kaffe to-go og to-stay. Se alle caféerne her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *