Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Coffee Ten i Aalborg

Er du på udkig efter en lækker kop kaffe til en god pris; måske tilsat høflig betjening og hyggelige omgivelser? I Friis Shoppingcenter finder du kaffebaren, Coffee Ten, der har skabt et simpelt koncept, som du ikke finder hos konkurrerende kaffekæder. Hos Coffee Ten i Aalborg koster en kop kaffe nemlig kun 10 kroner uanset variant. Hvad enten du foretrækker café latte, cappuccino, cortado, americano eller almindelig filterkaffe - med eller uden mælk - så vil prisen på en kop kaffe hos Coffee Ten i Aalborg altid være 10 kroner.  
man. - fre. 10:00 - 19:00
lør. - søn. 10:00 - 18:00

Kategorier:

Brands:

Facebook

https://www.facebook.com/Coffee-Ten-761640887540238/

Instagram

https://www.instagram.com/coffeetendk/


Coffee Ten Café

 

Find det, du søger

  1. Hvilke kaffevarianter servere Coffee Ten?
  2. Hvornår har Coffee Ten åbent?
  3. Hvad er priserne hos Coffee Ten
  4. Hvem er Coffee Ten?

 

Kaffe til en 10’er

Aalborgs nye Coffee Ten ligger i Magasin i Friis Shoppingcenter. Den er derfor et oplagt besøg værd for dig, der enten trænger til en lækker forfriskning under shoppingturen, eller som har brug for en dejlig morgenkaffe to-go. Uanset tidspunktet og hensigten kan du altid forvente at få en billig kop kvalitetskaffe hos Coffee Ten i Aalborg.

Hos Coffee Ten serveres også tre forskellige slags sandwich, morgenboller med smør og ost, wienerbrød, croissanter, cookies, kager og snacks. Dertil kan du også få økologisk juice og saftevand. Også her holdes priserne i bund, så du kan få dejlig caféoplevelse uden at blive ruineret.

 

Kaffe, som det bør være

Coffee Tens koncept er helt sit eget. Her får du serveret en lækker, friskbrygget kop kaffe til en pris, der ligger langt under de fleste af de caféers, kaffebarers og populære kaffekæders priser, som man kender fra de større, danske byer. Til trods for at prisen på en kop kaffe – uanset variant – altid er 10 kroner hos Coffee Ten, bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Hos Coffee Ten har man formået at kombinerer de lave priser med kvalitet og miljøbevidsthed, så du får den samme kaffeoplevelse, som du allerede kender, men til et langt lavere pris. Det er kaffe, som det bør være.

 

Hvilke kaffevarianter servere Coffee Ten?

Selvom kaffen er billig, betyder det hverken at kvaliteten er ringere eller udvalget er mindre. Hos Coffee Ten kan du få alle dine yndlings kaffevarianter til kun 10 kr. Blandt vores varianter finder du filterkaffe, americano, espresso, cappuccino, café latte, iskaffe, flat white og cortado.

 

Få den mælk, du plejer

Hos Coffee Ten skal du ikke være bange for at betale ekstra, hvis du har særlige ønsker til den mælk, der kommer i kaffen. Her kan du frit vælge mellem alt fra økologisk skumme- og sødmælk til soya- og havremælk. Husk at du altid kan spørge vores baristaer, hvis du har allergener, særlige ønsker eller behov. De er der for at servicere dig.

 

Sandwich, snacks og juice

Hos Coffee Ten i Aalborg er det også muligt at få sig en bid mad. Der serveres nemlig tre forskellige slags sandwich, diverse kager, croissanter og snacks, så du både kan få den lille og store sult stillet. Derfor er Coffee Ten også et oplag besøg værd for dig, der enten har brug for lidt morgenmad på farten, en lækker sandwich til frokost eller lidt snacks under shoppingturen. Hvis du ikke er til kaffe, kan du også bestille juice eller saftevand hos Coffee Ten.

 

Hvad er priserne hos Coffee Ten

Hos Coffee Ten koster hver kaffe altid kun 10 kr. ligegyldig variant. Dermed kan du altid nyde din caffe latte, iskaffe eller americano til en fast lav pris. Priser på mad og kage ligger et sted mellem 10 – 40 kroner.

 

Fokus på miljø og bæredygtighed

Selvom kaffen kun koster en 10’er hos Coffee Ten i Aalborg, stræber kæden efter at være CO2-venlig og bæredygtig. Derfor bruges blandt andet genbrugspapir til menukort. Dertil er rørsukkeret fairtrade, og man søger generelt at bruge bionedbrydelige og genanvendelige materialer, de steder hvor man kan. De billige priser går med andre ord ikke på kompromis med miljøet.

 

Hvornår har Coffee Ten åbent?

Coffee Tens åbningstider følger Magasins åbningstider. Du finder en oversigt over alle åbningstider her. Vi glæder os til at tage imod din bestilling hos Coffee Ten i Aalborg. Her får du kaffe, som den bør serveres: varm, lækker, af høj kvalitet, miljøvenlig og ikke mindst til en fornuftig pris.

 

Friis Shoppingcenter har et væld af gode caféer, hvor du kan nyde din kaffe to-go og to-stay. Få overblikket over alle caféerne her.

 

Hvem er Coffee Ten?

Coffee Ten åbnede sin første café i Odense i februar 2019. På grund af konceptets massive succes i Odense har kæden nu kunnet udvide til Friis Shoppingcenter kun få måneder senere. Bag Coffee Ten står Christoffer Andersen, der så en god forretning i at sælge velsmagende kaffe til 10 kroner per kop. Den danske musiker, Jokeren eller Jesper Dahl, står som medejer af Coffee Ten, og derfor var han at finde bag disken den 1. maj, da kaffebaren åbnede i Friis Shoppingcenter.

 

Se alle butikker i Friis Shoppingcenter her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *