Friis10:00 - 16:00
|
Magasin
  

Jysk i Aalborg

JYSK er en af danskernes foretrukne boligindretnings- og interiørbutikker. Du er så heldig at finde butikken i Friis Shoppingcenter i hjertet af Aalborg. Hvad enten du skal bruge nyt sengetøj, sengetilbehør, gardiner, møbler, havemøbler, puder eller andet til hjemmet, så finder du det hele i møbelbutikken Jysk i Friis Shoppingcenter Aalborg.  
mandag 10:00 - 17:30
tirsdag 10:00 - 17:30
onsdag 10:00 - 17:30
torsdag 10:00 - 17:30
fredag 10:00 - 17:30
lørdag 10:00 - 16:00
søndag 10:00 - 16:00
 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

72 18 40 61

e-mail

33


Jysk butik i Friis

Møbelbutikken Jysk i Aalborg som citybutik

Den attraktivt beliggende, spritnye Jysk-butik i Aalborg-midtby hører til Jysk Sengetøjslagers “citybutik”-kæde. Det betyder, at de mest populære varer er blevet håndplukket og samlet i en mindre, kompakt Jysk-butik, så du ikke behøver at køre helt ud til de store varehuse og lagerhaller udenfor byen for at finde en Jysk-butik i Aalborg.

Til trods for møbelbutikkens centrale beliggenhed finder du stadig et bredt udvalg i sengetøjs- og boligindretningsprodukter samt have- og boligtilbehør til dagligstuen, spisestuen, kontoret, soveværelset, badeværelset og til haven, terrassen eller altanen. Besøg Jysk-butikken i Aalborg i dag og se vores store udvalg.

Tag bilen og køb stort ind. Læs mere om parkering i Friis Shoppingcenter her.

 

Jysk-butik med stort udvalg

I Jysk Sengetøjslagers citybutik i Aalborg kan du gå på opdagelse i et inspirerende boligunivers, hvor den klassiske, skandinaviske stil tydeligt kommer til udtryk i møbelbutikkens sammensætning af populære bolig- have- og sengetilbehør.

Jysk-butikken er derfor et oplagt besøg værd for dig, der søger alt fra det ikoniske sengetøj og lækkert sengetilbehør som dyner, puder, betræk og lagner samt gardiner, bløde tæpper, lækre håndklæder eller flotte badeforhæng.

Den digitale oplevelse er også tænkt ind, da kunderne, foruden de fremviste produkter i butikken, har adgang til JYSKs komplette sortiment via skærme til kædens webshop på JYSK.dk.

 

Jysk købmand med sans for indretning

Siden “Dyne-Larsen” åbnede sin første butik i Århus tilbage i 1979 og efterfølgende tonede frem på de danske TV-skærme med “… et godt tilbud til dig”, har Jysk Sengetøjslager altid stået for de tre værdier: flid, ærlighed og nøjsomhed. Det er ud fra disse tre ord, at Jysk-butikken i det centrale Aalborg er blevet opført.

De tre værdier repræsenterer nemlig selve grundlaget for navnet “Jysk” og Lars Larsens ønske om at skabe en møbelbutik, hvor pålidelighed til købmanden og produktet er i fokus. Og denne tanke er blevet ført videre til alle Jysks mange butikker. Med en stærk ideologi, de tre værdier og et stort gåpåmod finder du derfor i dag 2.500 Jysk Sengetøjslager-butikker fordelt i 50 lande.

Jysks citybutik i Aalborg er nu det seneste skud på stammen, der skal gøre bolig- og indretningsshopping lettere for aalborgenserne. Besøg Jysk-butikken i Friis Shoppingcenter i dag og find alt til din bolig.

 

Jysk Sengetøjslager åbningstider

Møbelbutikken Jysk Sengetøjslager i Aalborg har åbent fra 10 til 19 mandag til fredag og fra 10 til 17 lørdag og søndag. Besøg Aalborg første Jysk citybutik i Friis Shoppingcenter og gå på opdagelse i vores store udvalg af populære vare.

 

Læs også: Sådan køber du et gavekort til Friis Shoppingcenter.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *