Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

H&M Home i Aalborg

I H&M Home butikken finder du et bredt udvalg inden for boligtilbehør, opbevaring, køkkenudstyr og en række andre boligindretnings lækkerier til badeværelset, stuen, soveværelset, haven og meget mere. Hvad end du er til den nordiske boligstil eller til det afslappede boheme lignende look, finder du interiør, der matcher din boligstil i boligindretningsbutikken H&M Home i Friis Shoppingcenter.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00
 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

36 97 90 00


H&M Home butiksfacade i Friis Shoppingcenter

Find det, du søger

  1. Hvilket udvalg har H&M Home?
  2. Hvornår har H&M Home åbent?
  3. Hvor lang returret tilbyder H&M Home?
  4. Hvem er H&M Home?

 

H&M Home og H&M i Friis Shoppingcenter

Besøg bolig- og interiørbutikken H&M Home i Aalborgs og Nordjyllands største H&M butik i Friis Shoppingcenter. Med et samlet butiksareal på over 2.500 kvadratmeter fordelt på to etager er butikken et oplagt besøg for alle, der vil forkæle sig selv, eller dem de holder af, med tøj, accessories og boligtilbehør til favorable priser.

 

Tøj og boligindretning i samme butik

H&M Home i Aalborg er mere end en klassisk boligindretningsbutik. Med alt inden for interiør til hjemmet placeret ved siden af det bedste fra H&M’s tøjkollektioner får du nemlig det bedste fra begge verdener. Er du for eksempel på udkig efter badetøj, kan du passende slå et smut forbi H&M Home afdelingen og finde både strandtasker, badehåndklæder og strandhåndklæder. Vi ses hos H&M Home i Aalborg.

H&M Home butikken er placeret på plan 1 i Friis Shoppingcenter. Skal du købe stort ind, eller leder du efter en billig parkeringsplads i det centrale Aalborg? Læs mere om dine parkeringsmuligheder her.

 

Boligtilbehør til soveværelse

Trænger dit soveværelse til en opdatering? Så er H&M Home butikken i Aalborg et oplagt besøg værd. Her finder du nemlig alt fra lækkert sengetøj, flotte sengetæpper, bløde puder og dyner til morgenkåber, sengelinned og lagner, gardiner, vasketøjskurve, spejle, vaser, lysestager, duftlys og meget mere. Besøg H&M i Aalborg og se det store udvalg.

Mangler du en gave, og kan du ikke finde det helt rigtige i Aalborgs store H&M Home? Så giv et gavekort til Friis Shoppingcenter. Læs mere om gavekortet her.

 

Køb badeværelsesinteriør i H&M Home i Aalborg

Selv om vi ikke opholder os meget i badeværelset, er det et af hjemmets vigtigste rum. Derfor tilbyder H&M Home også et bredt udvalg af musthaves til badeværelset, der uden tvivl kan piffe hyggen og æstetikken op.

Hvad enten du søger højkvalitets badekåber, iøjnefaldende badeforhæng, bløde bademåtter, krus til tandbørsten, opbevaringskurve, håndklæder, gæstehåndklæder, sæbedispensere eller andet tilbehør til badet, så finder du det hele til favorable priser i H&M Home i Aalborg.

 

Køkkenudstyr og lækkert tilbehør

Lækkert køkkengrej og stilede ting til borddækningen gør madlavningen og serveringen sjovere. Om du så planlægger et festmåltid, en hyggelig aften med familien eller en romantisk middag for to, så finder du alt, hvad du har brug for hos H&M Home i Aalborg. Med køkkenudstyr fra H&M Home er du sikker på at skabe et præsentabelt udtryk, der imponerer selv den største kritiker, når dugen er lagt, og bordet dækket.

I H&M Home butikken kan du købe alt fra porcelæn, tallerkener, bestiksæt med gafler, knive og skeer, drikkeglas, salatbestik, skåle, serveringsfade, bakker, kander til vand, og mælk samt karafler til vin og bordpynt til duge, forklæder, viskestykker, pyntepuder, bordløbere, servietter og meget mere.

 

H&M Home butikkens åbningstider

H&M Home butikkens åbningstider følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Du kan læse mere om de generelle åbningstider her. Besøg Aalborgs eneste H&M Home i dag i Friis Shoppingcenter og bliv inspireret til en flottere boligindretning uden at blive ruineret.

 

Hvor lang returret tilbyder H&M Home?

I H&M Home skal du ikke være bange for at shoppe løs og lade dig inspirere af de mange boligfund. H&M Home tilbyder nemlig 30 dages returret. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du blot medbringe den samt en gyldig kvittering i interiørbutikken i Aalborg, hvor det søde personale står klar til at assistere dig.

 

Hvem er H&M Home?

H&M Home er en del af kæden H&M og hører under den svenske koncern H&M Group. I H&M Home finder du alt til hjemmet lige fra tilbehør til badeværelset til lækre gulvtæpper, møbler og pyntesager. Kæden sælger items, der er inspireret af de seneste boligtrends til budgetvenlige priser. Besøg den store H&M Home i Aalborg og find alt det bedste til hjemmet.

 

Læs mere om tøjbutikken HM her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *