Friis10:00 - 20:00
|
Magasin10:00 - 20:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

 

Om Tiger of Sweden

Tiger of Sweden i Aalborg – til stilbevidste mænd og kvinder

Mangler du et pænt jakkesæt, en klassisk frakke eller en lædertaske? I Tiger of Sweden i Friis Shoppingcenter midt i Aalborg finder du alt fra stilrene suites til klassiske blazers og accessories til både kvinder og mænd. Tiger of Sweden er nemlig kendt for sit modetøj præget af skandinavisk minimalisme, der gør tøjet både klassisk og cool. Så kig forbi Tiger of Sweden i Friis Shoppingcenter, der en et af brandets mange butikker i Danmark, hvis du mangler stilrent modetøj i høj kvalitet. Du finder Tiger of Sweden i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Hvem er Tiger of Sweden?

Tiger of Sweden er et skandinavisk brand med et stolt og minimalistisk udtryk. Designet er kendetegnet ved et anderledes og rent snit i høj kvalitet. Kollektionerne udvikles på baggrund af en ny fortolkning af skræddersyet skandinavisk mode med sin helt egen karakter. I Tiger of Sweden i Friis Shoppingcenter finder du et varieret sortiment af jakkesæt, kjoler, skjorter, T-Shirts, sko, tasker og accessories – både til ham og hende. Dermed er der gode muligheder for at forkæle din kæreste eller dig selv med tøj til både hverdag og fest.

 

Kan du ikke finde den rigtige gave? Husk at du kan købe et gavekort til Friis Shoppingcenter her.

 

Find dit nye jakkesæt i Tiger of Sweden i Aalborg

Tiger of Sweden er især kendt for sine jakkesæt til både herre og damer. Butikken i Aalborg har både suites til bryllup og mere casual jakkesæt til fest. Mangler du et jakkesæt til arbejde? Så er der også masser af muligheder i Tiger of Sweden. Butikken har både jakkesæt, blazere og habitbukser i klassisk sort og navy samt mere vovede mønstre og farver, hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden på en cool måde.

 

Klassisk herretøj og dametøj i Tiger of Sweden

Modetøjsbutikken i Aalborg har også hverdagstøj til mænd i alle aldre. Vi har både jeans i høj kvalitet, stilrene frakker, cool jakker og pæne skjorter og t-shirts, som tilsammen skaber et stilrent udtryk med en cool kant. Derudover har vi modetøj til kvinder, der elsker en klassisk stil, uden at det skal være kedeligt. Her kan du nemlig få stilrene frakker, pæne habitbukser, blazere og meget mere, som giver din klassiske stil et tvist.

 

Stilrene sko, jakker og tasker til mænd og kvinder i Aalborg

Tiger of Sweden er ikke kun kendt for sit klassiske modetøj. Butikken i Aalborg har også sko og støvler i kvalitetslæder samt andre lækre accessories som tasker, vanter, tørklæder, punge og meget andet til både herre og damer.

 

Tiger of Sweden i Aalborgs åbningstider

Tiger of Sweden butikken har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter. Du kan se shoppingcenterets åbningstider her.

 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

98 16 48 28

placering

15

Vis din kærlighed